Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC SILWANA Craiova Maxima 1973
v6 Tactiek passo dobble
49% Balbezit 51%
54% Spel op eigen helft 46%
9 Doelpogingen 8
1 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
59.4 gemiddelde waardering 61.4
formidable Schieten formidable
solid Passen very good
solid Verdedigen very good


16e minuut.
Boyle speelt de bal door. Osmochescu is nu in balbezit. Osmochescu passt de bal met de wreef. Todescato is nu in balbezit. Todescato draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

17e minuut.
Carnero kopt de bal weg. Chłodek probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Boyle geeft een hoge lob. Lysenko is nu in balbezit. Lysenko geeft een lange en hoge pass. Kuschler probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Buisson bereikt de bal nog maar net als eerste. Buisson schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC SILWANA - Craiova Maxima 1973 1:0

22e minuut.
Sądowicz passt de bal zonder na te denken. Lehtinen is nu in balbezit. Lehtinen passt de bal met de wreef. Ierardo rent richting de bal. Ierardo draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

28e minuut.
Sądowicz speelt de bal door. Osmochescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Osmochescu passt de bal in één keer door. Todescato bereikt de bal nog maar net als eerste. Todescato draait met de bal, schiet en ... Szczepaniak verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Klungelig pakt Arriaga de bal. Feraru verovert de bal door een tackle van achteren.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FC SILWANA - Craiova Maxima 1973 1:1

37e minuut.
Carnero probeert naar een medespeler te passen. Todescato is nu in balbezit. Todescato passt de bal in één keer door. Lehtinen is nu in balbezit. Lehtinen schiet op doel. Szczepaniak bokst de bal weg.

39e minuut.
Branekov onderschept slim de pass. Sadıkoğlu rent richting de bal. Branekov begaat een overtreding. Branekov krijgt een gele kaart. Sadıkoğlu is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Buisson komt bij de bal en schiet. De bal raakt de paal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC SILWANA 56%, Craiova Maxima 1973 44%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FC SILWANA - Craiova Maxima 1973 1:1

50e minuut.
Osmochescu kopt de bal weg. Daar is Ierardo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ierardo passt de bal met de wreef. Lehtinen is nu in balbezit. Lehtinen schiet op doel. Szczepaniak probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

52e minuut.
Todescato is nu in balbezit. Todescato passt de bal zonder na te denken. Osmochescu geeft een hoge lob. Lehtinen is nu in balbezit. Lehtinen haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

53e minuut.
Zanchi passt de bal in één keer door. Lysenko rent richting de bal. Shchekoldin tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Lysenko raakt geblesseerd tijdens het duel. Buisson wilt de vrije trap nemen. De bal vliegt tegen de lat. Kuschler kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal vliegt tegen de lat. Lysenko krijgt zijn hoofd ertegen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

62e minuut.
Lysenko kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Buisson de bal onder controle te krijgen. Shchekoldin is nu in balbezit. Buisson onderschept slim de pass. Buisson schiet op doel. Paal!
Dat scheelde niet veel!

79e minuut.
Sadıkoğlu passt de bal met de wreef. Lysenko is nu in balbezit. Shchekoldin legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Shchekoldin krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC SILWANA 51%, Craiova Maxima 1973 49%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FC SILWANA - Craiova Maxima 1973 1:1