Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-04-07 21:19
  • Competitiewedstrijd: Liga IV.05
  • Stadion: Ion Oblemenco
  • Weer: moderate clouds
    cool
  • Toeschouwers: 23779
Blue Aztec 2006 Zaclău
improvizatii Tactiek fantomas
50% Balbezit 50%
41% Spel op eigen helft 59%
15 Doelpogingen 7
3 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 1
63.2 gemiddelde waardering 52.2
outstanding Schieten very good
very good Passen solid
excellent Verdedigen solid


3e minuut.
Bujor is nu in balbezit. Bujor geeft een lange en hoge pass. Inworp. Costache met de inworp. Covei geeft een hoge lob. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

4e minuut.
Savu is nu in balbezit. Savu geeft een hoge lob. Covei bereikt de bal nog maar net als eerste. Covei geeft de bal voor. Sekáč springt en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

9e minuut.
Simpelaere is nu in balbezit. Simpelaere geeft een lange en hoge pass. Bujor probeert de bal aan de voet te houden. Sekáč rent richting de bal. Sekáč haalt uit met een fantastische trap. Ciepielewski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

25e minuut.
Covei geeft een hoge lob. Arghirescu kopt de bal weg. Sekáč bereikt de bal nog maar net als eerste. Sekáč schiet op doel. Ciepielewski werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Blue Aztec 2006 - Zaclău 1:0

27e minuut.
Costache passt de bal zonder na te denken. Covei rent richting de bal. Covei passt de bal in één keer door. Simpelaere bereikt de bal nog maar net als eerste. Simpelaere schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

29e minuut.
Costache geeft een hoge lob. Sekáč controleert de bal met de borst. Sekáč passt de bal in één keer door. Simpelaere rent richting de bal. Simpelaere draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

31e minuut.
Zagorčić kopt de bal weg. Šotola speelt de bal door. Skubiszyński controleert de bal met de borst. Arghirescu is nu in balbezit. Arghirescu schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

32e minuut.
Na een snelle pass probeert Bujor de bal onder controle te krijgen. Arghirescu rent richting de bal. Bujor maakt een afschuwelijke overtreding. Bujor krijgt een gele kaart. Arghirescu is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. De afstand naar het doel is niet zo groot. Covei neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot. Ciepielewski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

36e minuut.
Gallinal speelt de bal door. Peláez is nu in balbezit. Peláez passt de bal met de wreef. Câmpeanu is nu in balbezit. Câmpeanu schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

40e minuut.
Bujor geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Covei zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Simpelaere rent richting de bal. Simpelaere geeft de bal voor. Ciepielewski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

41e minuut.
Klungelig pakt Sekáč de bal. Sekáč passt de bal met de wreef. Simpelaere is nu in balbezit. Simpelaere draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Blue Aztec 2006 44%, Zaclău 56%.
Blue Aztec 2006 - Zaclău 1:0

47e minuut.
Costache geeft een hoge lob. Klungelig pakt Zagorčić de bal. Sekáč kopt de bal weg. Simpelaere rent richting de bal. Simpelaere schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Blue Aztec 2006 - Zaclău 2:0

50e minuut.
Covei met de inworp. Simpelaere rent richting de bal. Simpelaere geeft de bal voor. Arghirescu rent richting de bal. Arghirescu geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

60e minuut.
Arghirescu passt de bal zonder na te denken. Simpelaere rent richting de bal. Simpelaere geeft een hoge lob. Sekáč bereikt de bal nog maar net als eerste. Sekáč schiet op doel. Ciepielewski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

63e minuut.
Arghirescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Manafov verovert de bal door een tackle van achteren. Manafov probeert naar een medespeler te passen. Peláez bereikt de bal nog maar net als eerste. Peláez draait met de bal, schiet en ... Craioveanu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Peláez rent richting de bal. Peláez draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

67e minuut.
Grecea met een snelle inworp. Šotola bereikt de bal nog maar net als eerste. Šotola passt de bal in één keer door. Amaxas is nu in balbezit. Amaxas schiet op doel. Craioveanu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

72e minuut.
Fatigati bereikt de bal nog maar net als eerste. Fatigati geeft een hoge lob. Klungelig pakt Bujor de bal. Arghirescu rent richting de bal. Arghirescu draait met de bal, schiet en ... Ciepielewski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

80e minuut.
Gallinal geeft de bal voor. Inworp. Simpelaere zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Covei is nu in balbezit. Covei geeft de bal voor. Ciepielewski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Sekáč rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Blue Aztec 2006 - Zaclău 3:0

84e minuut.
Arghirescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Arghirescu passt de bal in één keer door. Sekáč rent richting de bal. Sekáč schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

86e minuut.
Sekáč is nu in balbezit. Simpelaere rent richting de bal. Simpelaere passt de bal zonder na te denken. Sekáč is nu in balbezit. Sekáč haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Blue Aztec 2006 - Zaclău 4:0

90e minuut.
Arghezi kopt de bal weg. Daar is Covei, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Amaxas probeert naar een medespeler te passen. Câmpeanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Câmpeanu haalt uit met een fantastische trap. Craioveanu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Klungelig pakt Quinteros de bal. Amaxas is nu in balbezit. Quinteros onderschept slim de pass. Câmpeanu onderschept slim de pass. Câmpeanu haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Blue Aztec 2006 38%, Zaclău 62%.
Blue Aztec 2006 - Zaclău 4:0