Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-05-22 18:05
  • Competitiewedstrijd: Liga IV.05
  • Stadion: Fantomas Arena
  • Weer: moderate clouds
    cool
  • Toeschouwers: 18676
Zaclău Blue Aztec 2006
fantomas Tactiek improvizatii
52% Balbezit 48%
60% Spel op eigen helft 40%
4 Doelpogingen 13
4 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
55.3 gemiddelde waardering 67.5
very good Schieten incredible
solid Passen formidable
very good Verdedigen excellent


5e minuut.
Lung met een sublieme pass. Covei bereikt de bal nog maar net als eerste. Covei passt de bal met de wreef. Sekáč bereikt de bal nog maar net als eerste. Sekáč schiet op doel. Ciepielewski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

6e minuut.
Sekáč met een sublieme pass. Arghirescu heeft problemen om de bal te vangen. Lung rent richting de bal. Arghirescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Arghirescu schiet op doel. Ciepielewski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

10e minuut.
Sekáč bereikt de bal nog maar net als eerste. Fafiński speelt de bal door. Manafov rent richting de bal. Arghirescu rent richting de bal. Arghirescu haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

18e minuut.
Sekáč rent richting de bal. Zagorčić tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Sekáč is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Lung met een snel genomen vrije trap. Sekáč krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

21e minuut.
Quinteros geeft de bal voor. Zagorčić bereikt de bal nog maar net als eerste. Sekáč onderschept slim de pass. Sekáč draait met de bal, schiet en ... Ciepielewski probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Zaclău - Blue Aztec 2006 0:1

29e minuut.
Klungelig pakt Covei de bal. Bujor bereikt de bal nog maar net als eerste. Covei tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Covei krijgt een gele kaart.

39e minuut.
Sekáč probeert de bal aan de voet te houden. Zagorčić rent richting de bal. Sekáč verovert de bal door een tackle van achteren. Sekáč haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Zaclău - Blue Aztec 2006 0:2

43e minuut.
Iorga onderschept slim de pass. Lung rent richting de bal. Lung geeft de bal voor. Sekáč krijgt zijn hoofd ertegen. Ciepielewski maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Zaclău - Blue Aztec 2006 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Zaclău 68%, Blue Aztec 2006 32%.
Zaclău - Blue Aztec 2006 0:3

48e minuut.
Šotola passt de bal met de wreef. Peláez heeft problemen om de bal te vangen. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Iorga. Peláez is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. De afstand naar het doel is niet zo groot. Peláez neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot. Paal!

54e minuut.
Inworp. Amaxas met een snelle inworp. Peláez is nu in balbezit. Peláez geeft de bal voor. Spiridon springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

54e minuut.
Lung probeert naar een medespeler te passen. Sekáč bereikt de bal nog maar net als eerste. Zagorčić rent richting de bal. Sekáč verovert de bal door een tackle van achteren. Sekáč haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

72e minuut.
Iorga probeert naar een medespeler te passen. Arghirescu rent richting de bal. Arghirescu speelt de bal door. Sekáč rent richting de bal. Sekáč draait met de bal, schiet en ... Ciepielewski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

75e minuut.
Fatigati passt de bal zonder na te denken. Arghirescu is nu in balbezit. Manafov bereikt de bal nog maar net als eerste. Arghirescu onderschept slim de pass. Arghirescu schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

80e minuut.
Anđušić bereikt de bal nog maar net als eerste. Anđušić probeert naar een medespeler te passen. Sekáč rent richting de bal. Sekáč haalt uit met een fantastische trap. Paal!

81e minuut.
Amaxas kopt de bal weg. Fatigati is nu in balbezit. Spiridon tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Spiridon krijgt een gele kaart.

84e minuut.
Klungelig pakt Zagorčić de bal. Sekáč is nu in balbezit. Sekáč passt de bal met de wreef. Anđušić is nu in balbezit. Anđušić draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

87e minuut.
Bujor bereikt de bal nog maar net als eerste. Bujor passt de bal in één keer door. Skubiszyński speelt de bal door. Peláez bereikt de bal nog maar net als eerste. Peláez draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Zaclău 52%, Blue Aztec 2006 48%.
Zaclău - Blue Aztec 2006 0:3