Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Arges 1953 steagu rosu brasov
new1 Tactiek boby2
47% Balbezit 53%
52% Spel op eigen helft 48%
8 Doelpogingen 14
2 Overtredingen 2
2 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
55.2 gemiddelde waardering 66.8
excellent Schieten incredible
good Passen formidable
very good Verdedigen outstanding


2e minuut.
Lubik speelt de bal door. Oprea is nu in balbezit. Oprea passt de bal in één keer door. Minciună is nu in balbezit. Minciună draait met de bal, schiet en ... Nogalski bokst de bal weg.

4e minuut.
Minciună rent richting de bal. Minciună probeert naar een medespeler te passen. Oprea is nu in balbezit. Oprea passt de bal zonder na te denken. Ielpo is nu in balbezit. Nogalski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Oprea bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Arges 1953 - steagu rosu brasov 0:1

6e minuut.
Chiappuzzi verovert de bal door een tackle van achteren. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Seniw met een snelle inworp. Daar is Ielpo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ielpo geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

22e minuut.
Collange kopt de bal weg. Seniw rent richting de bal. Chiappuzzi tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Chiappuzzi krijgt een gele kaart. Seniw is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. De afstand naar het doel is niet zo groot. Oprea neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Arges 1953 - steagu rosu brasov 0:2

24e minuut.
Yonkov geeft een hoge lob. Daar is Oprea, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cintron speelt de bal door. Lubik geeft de bal voor. Ielpo maakt een snoekduik en kopt de bal. Paal!
De bal gaat maar net naast.

28e minuut.
Zerbelloni onderschept slim de pass. Zerbelloni met een sublieme pass. Chí Thành probeert naar een medespeler te passen. Minciună is nu in balbezit. Minciună geeft een lange en hoge pass. Nogalski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

29e minuut.
Lubik passt de bal met de wreef. Collange speelt de bal door. Seniw probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Oprea de bal. Oprea schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Arges 1953 - steagu rosu brasov 0:3

30e minuut.
Seniw bereikt de bal nog maar net als eerste. Seniw passt de bal in één keer door. Gomezjurado is nu in balbezit. Oprea verovert de bal door een tackle van achteren. Oprea draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Arges 1953 - steagu rosu brasov 0:4

32e minuut.
Zerbelloni probeert de bal aan de voet te houden. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Toselli geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Vescovi springt en kopt de bal. Dafinescu probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Arges 1953 - steagu rosu brasov 1:4

40e minuut.
Lubik met een sublieme pass. Seniw is nu in balbezit. Seniw probeert naar een medespeler te passen. Ielpo rent richting de bal. Ielpo schiet op doel. Nogalski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Arges 1953 60%, steagu rosu brasov 40%.
FC Arges 1953 - steagu rosu brasov 1:4

52e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Kupcik komt het veld opgelopen.

57e minuut.
Kupcik bereikt de bal nog maar net als eerste. Oprea is nu in balbezit. Wat een zware overtreding van Brdar ... Strafschop! Brdar krijgt een gele kaart. Oprea raakt geblesseerd tijdens het duel. Oprea legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet. Nogalski werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Arges 1953 - steagu rosu brasov 1:5

58e minuut.
Klepka onderschept slim de pass. Brdar rent richting de bal. Klepka begaat een overtreding. Klepka krijgt een gele kaart.

67e minuut.
Begloţă speelt de bal door. Scarlat rent richting de bal. Scarlat speelt de bal door. Vescovi rent richting de bal. Vescovi haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

73e minuut.
Seniw rent richting de bal. Seniw probeert naar een medespeler te passen. Minciună rent richting de bal. Minciună draait met de bal, schiet en ... Oprea probeert de bal aan de voet te houden. Nogalski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

79e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Scarlat zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Vescovi probeert naar een medespeler te passen. Guerrero bereikt de bal nog maar net als eerste. Guerrero draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

83e minuut.
Collange rent richting de bal. Scarlat verovert de bal door een tackle van achteren. Scarlat passt de bal met de wreef. Guerrero bereikt de bal nog maar net als eerste. Guerrero haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Arges 1953 - steagu rosu brasov 2:5

87e minuut.
Chí Thành passt de bal in één keer door. Yonkov rent richting de bal. Yonkov passt de bal met de wreef. Minciună is nu in balbezit. Minciună draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

89e minuut.
Collange passt de bal met de wreef. Seniw rent richting de bal. Seniw probeert naar een medespeler te passen. Oprea bereikt de bal nog maar net als eerste. Oprea haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Arges 1953 44%, steagu rosu brasov 56%.
FC Arges 1953 - steagu rosu brasov 2:5