Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
steagu rosu brasov FC Arges 1953
boby3 Tactiek 4-3-3
55% Balbezit 45%
42% Spel op eigen helft 58%
31 Doelpogingen 2
2 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
70.3 gemiddelde waardering 56.1
magical Schieten very good
formidable Passen solid
outstanding Verdedigen formidable


4e minuut.
Inworp. Ufele zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Mitáček rent richting de bal. Moder verovert de bal door een tackle van achteren. Moder schiet op doel. Nogalski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

5e minuut.
Minciună probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Collange geeft een hoge lob. Yonkov kopt de bal weg. Klungelig pakt Oprea de bal. Oprea haalt uit met een fantastische trap. Paal! Nogalski probeert wanhopig de bal te grijpen. Moder is nu in balbezit. Moder draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
steagu rosu brasov - FC Arges 1953 1:0

9e minuut.
Yonkov met een sublieme pass. Oprea bereikt de bal nog maar net als eerste. Oprea passt de bal zonder na te denken. Moder bereikt de bal nog maar net als eerste. Moder draait met de bal, schiet en ... Nogalski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Minciună bereikt de bal nog maar net als eerste. Minciună haalt uit met een fantastische trap. Nogalski probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
steagu rosu brasov - FC Arges 1953 2:0

16e minuut.
Collange geeft een lange en hoge pass. Oprea kopt de bal weg. Moder bereikt de bal nog maar net als eerste. Moder draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
steagu rosu brasov - FC Arges 1953 3:0

18e minuut.
Moder kan de bal niet met de borst controleren. Gomezjurado rent richting de bal. Moder verovert de bal door een tackle van achteren. Moder schiet op doel. Paal!
Dat scheelde niet veel!

19e minuut.
Lubik is nu in balbezit. Lubik passt de bal met de wreef. Moder bereikt de bal nog maar net als eerste. Moder haalt uit met een fantastische trap. Nogalski werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
steagu rosu brasov - FC Arges 1953 4:0

24e minuut.
Oprea rent richting de bal. Moder rent richting de bal. Moder passt de bal zonder na te denken. Oprea bereikt de bal nog maar net als eerste. Oprea haalt uit met een fantastische trap. Nogalski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Minciună rent richting de bal. Minciună haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
steagu rosu brasov - FC Arges 1953 5:0

26e minuut.
Oprea rent richting de bal. Oprea speelt de bal door. Moder bereikt de bal nog maar net als eerste. Moder draait met de bal, schiet en ... Nogalski werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

32e minuut.
Yonkov onderschept slim de pass. Yonkov met een sublieme pass. Oprea rent richting de bal. Oprea schiet op doel. Nogalski werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
steagu rosu brasov - FC Arges 1953 6:0

34e minuut.
Cintron onderschept slim de pass. Cintron speelt de bal door. Guerrero rent richting de bal. Guerrero draait met de bal, schiet en ... Dafinescu maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
steagu rosu brasov - FC Arges 1953 6:1

35e minuut.
Chí Thành geeft een lange en hoge pass. Oprea rent richting de bal. Oprea geeft een hoge lob. Moder krijgt zijn hoofd ertegen. Nogalski maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
steagu rosu brasov - FC Arges 1953 7:1

39e minuut.
Yonkov met een sublieme pass. Klungelig pakt Oprea de bal. Ufele legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Ufele krijgt een gele kaart. Oprea is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Moder legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet. Nogalski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Yonkov geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Moder krijgt zijn hoofd ertegen. Nogalski werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

44e minuut.
Mitáček onderschept slim de pass. Yonkov rent richting de bal. Yonkov passt de bal zonder na te denken. Oprea is nu in balbezit. Oprea schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: steagu rosu brasov 42%, FC Arges 1953 58%.
steagu rosu brasov - FC Arges 1953 7:1

51e minuut.
Chí Thành geeft de bal voor. Gomezjurado probeert de bal met de borst te controleren. Moder bereikt de bal nog maar net als eerste. Minciună bereikt de bal nog maar net als eerste. Minciună schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Seniw is nu in balbezit. Seniw schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

55e minuut.
Daar is Yonkov, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Yonkov passt de bal met de wreef. Moder rent richting de bal. Moder haalt uit met een fantastische trap. Nogalski maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
steagu rosu brasov - FC Arges 1953 8:1

57e minuut.
Lubik is nu in balbezit. Lubik passt de bal in één keer door. Moder bereikt de bal nog maar net als eerste. Moder schiet op doel. Nogalski werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
steagu rosu brasov - FC Arges 1953 9:1

62e minuut.
Chiappuzzi bereikt de bal nog maar net als eerste. Chiappuzzi geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Moder de bal. Minciună is nu in balbezit. Minciună schiet op doel. Nogalski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

63e minuut.
Seniw onderschept slim de pass. Seniw geeft de bal voor. Daar is Moder, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Moder schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
steagu rosu brasov - FC Arges 1953 10:1

65e minuut.
Mitáček verovert de bal door een tackle van achteren. Chí Thành rent richting de bal. Chí Thành passt de bal zonder na te denken. Oprea is nu in balbezit. Oprea draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
Dat scheelde niet veel!

71e minuut.
Jaio Gabiola passt de bal zonder na te denken. Guerrero rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Chí Thành. Chí Thành krijgt een gele kaart. Guerrero raakt geblesseerd tijdens het duel. Ufele wilt de vrije trap nemen.
Wat een geweldige kans!

73e minuut.
Oprea bereikt de bal nog maar net als eerste. Yonkov bereikt de bal nog maar net als eerste. Yonkov passt de bal zonder na te denken. Oprea rent richting de bal. Oprea draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Moder bereikt de bal nog maar net als eerste. Moder draait met de bal, schiet en ... Nogalski werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

76e minuut.
Lubik geeft een hoge lob. Klungelig pakt Mitáček de bal. Oprea probeert naar een medespeler te passen. Moder is nu in balbezit. Moder haalt uit met een fantastische trap. Nogalski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Moder bereikt de bal nog maar net als eerste. Moder draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
steagu rosu brasov - FC Arges 1953 11:1

88e minuut.
Yonkov is nu in balbezit. Yonkov geeft een lange en hoge pass. Minciună kopt de bal weg. Seniw geeft de bal voor. Moder maakt een snoekduik en kopt de bal. Nogalski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: steagu rosu brasov 43%, FC Arges 1953 57%.
steagu rosu brasov - FC Arges 1953 11:1