Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-04-07 21:19
  • Competitiewedstrijd: Liga IV.05
  • Stadion: Daniel Lapadat
  • Weer: sparse clouds
    warm
  • Toeschouwers: 15478
Promo Astra Dunarea
gogu Tactiek 4-1-4-1
37% Balbezit 63%
61% Spel op eigen helft 39%
0 Doelpogingen 28
1 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 1
30.7 gemiddelde waardering 45.7
poor Schieten very good
weak Passen good
average Verdedigen solid


1e minuut.
Valaire probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Momot met een sublieme pass. Barbić probeert naar een medespeler te passen. Decebal is nu in balbezit. Decebal schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Barbić probeert naar een medespeler te passen. Decebal is nu in balbezit. Decebal draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Promo - Astra Dunarea 0:1

7e minuut.
Mielcioiu passt de bal met de wreef. Petrache bereikt de bal nog maar net als eerste. Petrache passt de bal met de wreef. Decebal is nu in balbezit. Decebal draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Mielcioiu bereikt de bal nog maar net als eerste. Mielcioiu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Promo - Astra Dunarea 0:2

9e minuut.
Montibello is nu in balbezit. Montibello geeft de bal voor. Decebal bereikt de bal nog maar net als eerste. Decebal draait met de bal, schiet en ... Turbo werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Promo - Astra Dunarea 0:3

14e minuut.
Petrache passt de bal zonder na te denken. Decebal rent richting de bal. Decebal passt de bal zonder na te denken. Mielcioiu bereikt de bal nog maar net als eerste. Mielcioiu draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

26e minuut.
Petrache probeert naar een medespeler te passen. Valaire bereikt de bal nog maar net als eerste. Decebal onderschept slim de pass. Decebal schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Promo - Astra Dunarea 0:4

27e minuut.
Klungelig pakt Vojtek de bal. Tomescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Tomescu probeert naar een medespeler te passen. Mielcioiu rent richting de bal. Mielcioiu draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

29e minuut.
Turbo trapt de bal weg van het doel. Tomescu kopt de bal weg. Daar is Montibello, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Decebal rent richting de bal. Decebal haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

31e minuut.
Barbić passt de bal met de wreef. Decebal is nu in balbezit. Decebal passt de bal zonder na te denken. Mielcioiu is nu in balbezit. Mielcioiu haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Promo - Astra Dunarea 0:5

34e minuut.
Decebal bereikt de bal nog maar net als eerste. Alköprü is nu in balbezit. Alköprü passt de bal zonder na te denken. Barbić rent richting de bal. Barbić haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

38e minuut.
Lincar geeft de bal voor. Daar is Decebal, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Valaire bereikt de bal nog maar net als eerste. Mielcioiu bereikt de bal nog maar net als eerste. Mielcioiu draait met de bal, schiet en ... Turbo probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

41e minuut.
Montibello is nu in balbezit. Montibello geeft een hoge lob. Mielcioiu bereikt de bal nog maar net als eerste. Mielcioiu draait met de bal, schiet en ... Turbo maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Promo - Astra Dunarea 0:6

43e minuut.
Mielcioiu onderschept slim de pass. Mielcioiu probeert naar een medespeler te passen. Daar is Decebal, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Decebal schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Promo - Astra Dunarea 0:7

45e minuut.
Austin geeft een hoge lob. De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Vanucci stond buitenspel. Pijawka maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Decebal is nu in balbezit. Decebal haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Promo - Astra Dunarea 0:8

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Promo 61%, Astra Dunarea 39%.
Promo - Astra Dunarea 0:8

47e minuut.
Inworp. Dumitraşcu-Popescu komt het veld opgelopen. Velcu komt het veld opgelopen. Gronowski komt het veld opgelopen. Vulpe komt het veld opgelopen.

47e minuut.
Giamalis geeft de bal voor. Tomescu probeert de bal aan de voet te houden. Tomescu met een sublieme pass. Decebal bereikt de bal nog maar net als eerste. Decebal haalt uit met een fantastische trap. Turbo kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Promo - Astra Dunarea 0:9

50e minuut.
Daar is Velcu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Velcu geeft een lange en hoge pass. Decebal is nu in balbezit. Mielcioiu rent richting de bal. Mielcioiu haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

63e minuut.
Tomescu met een snelle inworp. Mielcioiu rent richting de bal. Momot schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Momot krijgt een gele kaart. Mielcioiu is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Momot speelt de bal door. De afstand naar het doel is niet zo groot. Mielcioiu neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot. Decebal springt en kopt de bal. Paal!
Dat scheelde niet veel!

67e minuut.
Tomescu passt de bal in één keer door. Dumitraşcu-Popescu is nu in balbezit. Dumitraşcu-Popescu met een sublieme pass. Decebal is nu in balbezit. Decebal passt de bal met de wreef. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Decebal bereikt de bal nog maar net als eerste. Decebal schiet op doel. Turbo maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Dat scheelde niet veel!

81e minuut.
Austin zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Montibello geeft een hoge lob. Tomescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Tomescu draait met de bal, schiet en ... Turbo probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Promo - Astra Dunarea 0:10

83e minuut.
Dumitraşcu-Popescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Dumitraşcu-Popescu geeft een lange en hoge pass. Decebal is nu in balbezit. Decebal schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Promo - Astra Dunarea 0:11

86e minuut.
Tomescu is nu in balbezit. Tomescu geeft een hoge lob. Decebal rent richting de bal. Daar is Decebal, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Decebal haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Promo - Astra Dunarea 0:12

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Promo 61%, Astra Dunarea 39%.
Promo - Astra Dunarea 0:12