Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
F.C.U Bascov Astra Dunarea
Dragnea Tactiek pressing
41% Balbezit 59%
74% Spel op eigen helft 26%
0 Doelpogingen 22
3 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 0
45.6 gemiddelde waardering 57.9
adequate Schieten excellent
good Passen very good
good Verdedigen excellent


8e minuut.
Tudose geeft een lange en hoge pass. Amar kopt de bal weg. Arslansoyu is nu in balbezit. Gieremek verovert de bal door een tackle van achteren. Gieremek schiet op doel. Crivăţ verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Mojzes bereikt de bal nog maar net als eerste. Amar onderschept slim de pass. Amar haalt uit met een fantastische trap. Crivăţ probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Barbić geeft de bal voor. Amar krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

10e minuut.
Crivăţ met een harde bal richting middenveld. Mielcioiu kopt de bal weg. Mojzes heeft problemen om de bal te vangen. Amar rent richting de bal. Amar draait met de bal, schiet en ... Crivăţ probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Gieremek kopt de bal weg. Koźbiał bereikt de bal nog maar net als eerste. Amar tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Koźbiał moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. Koźbiał kan niet meer verder spelen. Cioropina komt het veld opgelopen.

12e minuut.
Mănăilă probeert naar een medespeler te passen. Barbić bereikt de bal nog maar net als eerste. Barbić geeft een hoge lob. Amar is nu in balbezit. Amar haalt uit met een fantastische trap. Crivăţ probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

32e minuut.
Barbić geeft een hoge lob. Amar rent richting de bal. Kristić legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Kristić krijgt een gele kaart. Amar raakt geblesseerd tijdens het duel. Amar kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot. De bal vliegt tegen de lat.

38e minuut.
Amar passt de bal zonder na te denken. Kristić onderschept slim de pass. Mănăilă probeert naar een medespeler te passen. Gieremek rent richting de bal. Gieremek schiet op doel. Crivăţ bokst de bal weg.

40e minuut.
Jianu bereikt de bal nog maar net als eerste. Jianu passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Dunn de bal. Amar rent richting de bal. Amar schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

42e minuut.
Mănăilă verovert de bal door een tackle van achteren. Mănăilă geeft een hoge lob. Barbić probeert de bal met de borst te controleren. Barbić geeft de bal voor. Amar springt en kopt de bal. Crivăţ verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Gieremek bereikt de bal nog maar net als eerste. Gieremek schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C.U Bascov - Astra Dunarea 0:1

45e minuut.
Kristić controleert de bal met de borst. Amar bereikt de bal nog maar net als eerste. Sırdaş verovert de bal door een tackle van achteren. Gieremek is nu in balbezit. Gieremek draait met de bal, schiet en ... Crivăţ bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F.C.U Bascov 78%, Astra Dunarea 22%.
F.C.U Bascov - Astra Dunarea 0:1

52e minuut.
Dodos geeft een hoge lob. Mielcioiu is nu in balbezit. Mielcioiu probeert naar een medespeler te passen. Gieremek rent richting de bal. Gieremek draait met de bal, schiet en ... Crivăţ verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

61e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Tomescu komt het veld opgelopen.

64e minuut.
Dunn probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Barbić geeft de bal voor. Sırdaş is nu in balbezit. Gieremek onderschept slim de pass. Gieremek haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C.U Bascov - Astra Dunarea 0:2

75e minuut.
Gieremek bereikt de bal nog maar net als eerste. Amar rent richting de bal. Mojzes verovert de bal door een tackle van achteren. Gieremek verovert de bal door een tackle van achteren. Gieremek schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

83e minuut.
Gieremek is nu in balbezit. Gieremek passt de bal in één keer door. Amar is nu in balbezit. Amar draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

89e minuut.
Barbić geeft een lange en hoge pass. Kristić is nu in balbezit. Amar verovert de bal door een tackle van achteren. Amar draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
F.C.U Bascov - Astra Dunarea 0:3

90e minuut.
Tomescu passt de bal in één keer door. Feldtstedt is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Tomescu. Tomescu krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F.C.U Bascov 70%, Astra Dunarea 30%.
F.C.U Bascov - Astra Dunarea 0:3