Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
steagu rosu brasov STEAUA BUCURESTI
boby3 Tactiek steaua
59% Balbezit 41%
31% Spel op eigen helft 69%
24 Doelpogingen 2
3 Overtredingen 3
2 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
63.1 gemiddelde waardering 34.4
incredible Schieten adequate
formidable Passen weak
excellent Verdedigen adequate


4e minuut.
Minciună is nu in balbezit. Minciună passt de bal met de wreef. Yonkov bereikt de bal nog maar net als eerste. Oprea rent richting de bal. Oprea schiet op doel. Akif verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

6e minuut.
Dedu geeft een lange en hoge pass. Inworp. Seniw met de inworp. Minciună bereikt de bal nog maar net als eerste. Minciună geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

7e minuut.
Dedu speelt de bal door. Cadario bereikt de bal nog maar net als eerste. Cadario geeft een hoge lob. Minciună is nu in balbezit. Minciună draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

8e minuut.
Daar is Minciună, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Važanski tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Minciună is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Moder zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Daar is Turkowski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Oprea bereikt de bal nog maar net als eerste. Oprea schiet op doel. Akif kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Yonkov geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Daar is Moder, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Moder draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
steagu rosu brasov - STEAUA BUCURESTI 1:0

9e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Akif niet meer kan verder spelen. Bercea komt het veld opgelopen.

13e minuut.
Oprea speelt de bal door. Bercea speelt de bal door. Lubik speelt de bal door. Minciună bereikt de bal nog maar net als eerste. Minciună haalt uit met een fantastische trap. Bercea probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

16e minuut.
Oprea speelt de bal door. Yonkov rent richting de bal. Yonkov probeert naar een medespeler te passen. Moder bereikt de bal nog maar net als eerste. Moder schiet op doel. Bercea probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

18e minuut.
Minciună speelt de bal door. Klungelig pakt Seniw de bal. Seniw geeft de bal voor. Moder krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
steagu rosu brasov - STEAUA BUCURESTI 2:0

23e minuut.
Yonkov rent richting de bal. Yonkov probeert naar een medespeler te passen. Lubik probeert naar een medespeler te passen. Moder bereikt de bal nog maar net als eerste. Moder schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
steagu rosu brasov - STEAUA BUCURESTI 3:0

25e minuut.
Yonkov passt de bal met de wreef. Oprea is nu in balbezit. Oprea passt de bal in één keer door. Moder bereikt de bal nog maar net als eerste. Moder schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Dat scheelde niet veel!

29e minuut.
Dedu onderschept slim de pass. Minciună rent richting de bal. Dedu tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Dedu krijgt een gele kaart. Minciună is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Moder wilt de vrije trap nemen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Oprea is nu in balbezit. Oprea draait met de bal, schiet en ... Bercea maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
steagu rosu brasov - STEAUA BUCURESTI 4:0

32e minuut.
Kavon is nu in balbezit. Kavon geeft de bal voor. Oprea bereikt de bal nog maar net als eerste. Oprea geeft een hoge lob. Moder maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
steagu rosu brasov - STEAUA BUCURESTI 5:0

36e minuut.
Burgoa speelt de bal door. Potrzebowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Lubik maakt een afschuwelijke overtreding. Lubik krijgt een gele kaart. Potrzebowski moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. Potrzebowski kan niet meer verder spelen.

41e minuut.
Lubik rent richting de bal. Lubik geeft een lange en hoge pass. Moder is nu in balbezit. Moder draait met de bal, schiet en ... Bercea probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
steagu rosu brasov - STEAUA BUCURESTI 6:0

44e minuut.
Važanski rent richting de bal. Salach bereikt de bal nog maar net als eerste. Salach probeert naar een medespeler te passen. Tufeanu rent richting de bal. Tufeanu haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: steagu rosu brasov 29%, STEAUA BUCURESTI 71%.
steagu rosu brasov - STEAUA BUCURESTI 6:0

53e minuut.
Minciună rent richting de bal. Minciună passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Seniw de bal. Seniw geeft een hoge lob. Moder springt en kopt de bal. Bercea bokst de bal weg.

54e minuut.
Kavon geeft een lange en hoge pass. Collange rent richting de bal. Seniw bereikt de bal nog maar net als eerste. Seniw geeft een lange en hoge pass. Moder maakt een snoekduik en kopt de bal. Paal!

58e minuut.
Cadario geeft een lange en hoge pass. Collange kopt de bal weg. Collange bereikt de bal nog maar net als eerste. Seniw geeft een hoge lob. Moder maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

59e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Bercea trapt de bal weg. Oprea kopt de bal weg. Moder bereikt de bal nog maar net als eerste. Moder haalt uit met een fantastische trap. Bercea kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

81e minuut.
Seniw met de inworp. Minciună bereikt de bal nog maar net als eerste. Burgoa legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Minciună is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Moder legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet. De bal vliegt tegen de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

85e minuut.
Klungelig pakt Važanski de bal. Dedu rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Minciună. Minciună krijgt een gele kaart.

90e minuut.
Seniw zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Burgoa rent richting de bal. Burgoa probeert naar een medespeler te passen. Oprea rent richting de bal. Oprea schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
steagu rosu brasov - STEAUA BUCURESTI 7:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: steagu rosu brasov 33%, STEAUA BUCURESTI 67%.
steagu rosu brasov - STEAUA BUCURESTI 7:0