Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-05-19 18:05
  • Competitiewedstrijd: Liga IV.05
  • Stadion: GHENCEA ARENA
  • Weer: moderate clouds
    cool
  • Toeschouwers: 19360
STEAUA BUCURESTI steagu rosu brasov
steaua Tactiek boby3
41% Balbezit 59%
71% Spel op eigen helft 29%
2 Doelpogingen 30
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
35.1 gemiddelde waardering 65.1
adequate Schieten brilliant
weak Passen formidable
average Verdedigen excellent


2e minuut.
Lubik passt de bal zonder na te denken. Yonkov rent richting de bal. Yonkov geeft de bal voor. Moder krijgt zijn hoofd ertegen. Akif werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Wat een geweldige kans!

5e minuut.
Burgoa geeft een lange en hoge pass. Collange rent richting de bal. Collange geeft een hoge lob. Moder bereikt de bal nog maar net als eerste. Moder schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

7e minuut.
Minciună passt de bal met de wreef. Seniw bereikt de bal nog maar net als eerste. Seniw geeft een hoge lob. Moder krijgt zijn hoofd ertegen. Akif werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
STEAUA BUCURESTI - steagu rosu brasov 0:1

10e minuut.
Lubik verovert de bal door een tackle van achteren. Lubik geeft een hoge lob. Moder kopt de bal weg. Oprea is nu in balbezit. Oprea draait met de bal, schiet en ... Akif probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
STEAUA BUCURESTI - steagu rosu brasov 0:2

12e minuut.
Minciună kopt de bal weg. Klungelig pakt Moder de bal. Dedu is nu in balbezit. Moder verovert de bal door een tackle van achteren. Moder draait met de bal, schiet en ... Akif verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

12e minuut.
Kavon geeft een lange en hoge pass. Lubik bereikt de bal nog maar net als eerste. Lubik geeft een hoge lob. Klungelig pakt Moder de bal. Moder schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

14e minuut.
Lubik geeft de bal voor. Moder rent richting de bal. Dedu bereikt de bal nog maar net als eerste. Moder verovert de bal door een tackle van achteren. Moder draait met de bal, schiet en ... Akif bokst de bal weg.

19e minuut.
Oprea is nu in balbezit. Oprea passt de bal met de wreef. Yonkov rent richting de bal. Yonkov geeft de bal voor. Moder springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

20e minuut.
Lubik probeert naar een medespeler te passen. Daar is Yonkov, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Yonkov speelt de bal door. Oprea rent richting de bal. Oprea schiet op doel. Paal! Akif verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
De bal gaat maar net naast.

21e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Yonkov neemt de hoekschop. Moder maakt een snoekduik en kopt de bal. Akif maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
STEAUA BUCURESTI - steagu rosu brasov 0:3

23e minuut.
Minciună bereikt de bal nog maar net als eerste. Minciună passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Seniw de bal. Seniw geeft de bal voor. Moder springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

24e minuut.
Lubik kopt de bal weg. Moder bereikt de bal nog maar net als eerste. Minciună is nu in balbezit. Minciună draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
STEAUA BUCURESTI - steagu rosu brasov 0:4

28e minuut.
Salach bereikt de bal nog maar net als eerste. Salach geeft een lange en hoge pass. Inworp. Yonkov met de inworp. Oprea geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

34e minuut.
Salach heeft problemen om de bal te vangen. Salach passt de bal met de wreef. Važanski speelt de bal door. Potrzebowski rent richting de bal. Potrzebowski schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

40e minuut.
Seniw geeft de bal voor. Daar is Kavon, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Moder is nu in balbezit. Moder haalt uit met een fantastische trap. Akif maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
STEAUA BUCURESTI - steagu rosu brasov 0:5

45e minuut.
Salach is nu in balbezit. Oprea onderschept slim de pass. Oprea speelt de bal door. Moder heeft problemen om de bal te vangen. Moder schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: STEAUA BUCURESTI 77%, steagu rosu brasov 23%.
STEAUA BUCURESTI - steagu rosu brasov 0:5

49e minuut.
Klepka passt de bal zonder na te denken. Lubik speelt de bal door. Seniw is nu in balbezit. Seniw geeft de bal voor. Oprea maakt een snoekduik en kopt de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Dat scheelde niet veel!

51e minuut.
Chí Thành met een snelle inworp. Yonkov rent richting de bal. Yonkov met een sublieme pass. Oprea rent richting de bal. Oprea haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

55e minuut.
Minciună is nu in balbezit. Minciună passt de bal in één keer door. Lubik geeft een lange en hoge pass. Oprea springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

57e minuut.
Burgoa is nu in balbezit. Burgoa passt de bal in één keer door. Važanski probeert de bal met de borst te controleren. Moder rent richting de bal. Moder schiet op doel. Akif probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

59e minuut.
Minciună passt de bal in één keer door. Seniw rent richting de bal. Seniw geeft een hoge lob. Moder bereikt de bal nog maar net als eerste. Moder haalt uit met een fantastische trap. Akif verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Oprea rent richting de bal. Turkowski legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Oprea is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Kupcik komt het veld opgelopen. Ielpo komt het veld opgelopen. Moder neemt een korte aanloop naar de penalty stip. Akif probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
STEAUA BUCURESTI - steagu rosu brasov 0:6

66e minuut.
Yonkov heeft problemen om de bal te vangen. Yonkov geeft een lange en hoge pass. Lubik rent richting de bal. Lubik geeft de bal voor. Minciună krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

67e minuut.
Yonkov geeft een hoge lob. Klungelig pakt Turkowski de bal. Ielpo verovert de bal door een tackle van achteren. Ielpo haalt uit met een fantastische trap. Akif maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
STEAUA BUCURESTI - steagu rosu brasov 0:7

69e minuut.
Moder rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Kavon. Moder is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Moder zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Ielpo is nu in balbezit. Ielpo schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

82e minuut.
Turkowski passt de bal zonder na te denken. Lubik bereikt de bal nog maar net als eerste. Lubik passt de bal in één keer door. Ielpo rent richting de bal. Ielpo draait met de bal, schiet en ... Akif bokst de bal weg. Klungelig pakt Cadario de bal. Dedu is nu in balbezit. Moder verovert de bal door een tackle van achteren. Moder haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
STEAUA BUCURESTI - steagu rosu brasov 0:8

87e minuut.
Daar is Pardo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Potrzebowski is nu in balbezit. Burgoa speelt de bal door. Pardo is nu in balbezit. Pardo schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
STEAUA BUCURESTI - steagu rosu brasov 1:8

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: STEAUA BUCURESTI 65%, steagu rosu brasov 35%.
STEAUA BUCURESTI - steagu rosu brasov 1:8