Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Arges 1953 Blue Aztec 2006
C1 Tactiek improvizatii
52% Balbezit 48%
51% Spel op eigen helft 49%
7 Doelpogingen 13
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 4
59.8 gemiddelde waardering 68.3
formidable Schieten incredible
solid Passen formidable
excellent Verdedigen excellent


2e minuut.
Quinteros kopt de bal weg. Lung is nu in balbezit. Lung passt de bal in één keer door. Sekáč rent richting de bal. Sekáč haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

11e minuut.
Azzaro onderschept slim de pass. Azzaro met een sublieme pass. Sekáč rent richting de bal. Lung is nu in balbezit. Lung haalt uit met een fantastische trap. Nogalski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
De bal gaat maar net naast.

20e minuut.
Anđušić rent richting de bal. Anđušić probeert naar een medespeler te passen. Sekáč bereikt de bal nog maar net als eerste. Sekáč schiet op doel. Nogalski probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Arges 1953 - Blue Aztec 2006 0:1

25e minuut.
Sekáč verovert de bal door een tackle van achteren. Sekáč probeert naar een medespeler te passen. Arghirescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Arghirescu draait met de bal, schiet en ... Nogalski probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Arges 1953 - Blue Aztec 2006 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Arges 1953 51%, Blue Aztec 2006 49%.
FC Arges 1953 - Blue Aztec 2006 0:2

48e minuut.
Azzaro passt de bal zonder na te denken. Sekáč bereikt de bal nog maar net als eerste. Sekáč passt de bal met de wreef. Anđušić bereikt de bal nog maar net als eerste. Anđušić haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

55e minuut.
Quinteros bereikt de bal nog maar net als eerste. Quinteros geeft een hoge lob. Arghirescu is nu in balbezit. Arghirescu haalt uit met een fantastische trap. Nogalski probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Arges 1953 - Blue Aztec 2006 0:3

56e minuut.
Mitáček passt de bal met de wreef. Begloţă speelt de bal door. Toselli bereikt de bal nog maar net als eerste. Guerrero bereikt de bal nog maar net als eerste. Guerrero haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

60e minuut.
Jaio Gabiola is nu in balbezit. Jaio Gabiola passt de bal met de wreef. Begloţă rent richting de bal. Begloţă geeft de bal voor. Vescovi springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

66e minuut.
Anđušić geeft een hoge lob. Covei met een sublieme pass. Sekáč bereikt de bal nog maar net als eerste. Sekáč draait met de bal, schiet en ... Nogalski maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Arges 1953 - Blue Aztec 2006 0:4

67e minuut.
Cintron maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Quinteros geeft een lange en hoge pass. Sekáč bereikt de bal nog maar net als eerste. Sekáč schiet op doel. Nogalski probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Arges 1953 - Blue Aztec 2006 0:5

72e minuut.
Azzaro verovert de bal door een tackle van achteren. Azzaro met een sublieme pass. Anđušić bereikt de bal nog maar net als eerste. Anđušić geeft een hoge lob. Sekáč springt en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

76e minuut.
Anđušić kopt de bal weg. Gomezjurado probeert de bal met de borst te controleren. Sekáč bereikt de bal nog maar net als eerste. Sekáč draait met de bal, schiet en ... Nogalski maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Arges 1953 - Blue Aztec 2006 0:6

78e minuut.
Cintron heeft problemen om de bal te vangen. Covei rent richting de bal. Covei passt de bal zonder na te denken. Anđušić rent richting de bal. Anđušić draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

80e minuut.
Covei is nu in balbezit. Covei passt de bal zonder na te denken. Sekáč bereikt de bal nog maar net als eerste. Sekáč schiet op doel. Nogalski werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Arges 1953 - Blue Aztec 2006 0:7

85e minuut.
Cintron speelt de bal door. Begloţă rent richting de bal. Iorga tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Iorga krijgt een gele kaart.

87e minuut.
Quinteros rent richting de bal. Quinteros geeft een hoge lob. Arghirescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Arghirescu draait met de bal, schiet en ... Nogalski werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Arges 1953 51%, Blue Aztec 2006 49%.
FC Arges 1953 - Blue Aztec 2006 0:7