Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-05-19 18:05
  • Competitiewedstrijd: Liga IV.05
  • Stadion: Ion Oblemenco
  • Weer: moderate clouds
    cool
  • Toeschouwers: 22414
Blue Aztec 2006 FC Arges 1953
improvizatii Tactiek 4-3-3
46% Balbezit 54%
50% Spel op eigen helft 50%
10 Doelpogingen 2
4 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
4 Buitenspel 1
63.2 gemiddelde waardering 56.4
outstanding Schieten excellent
excellent Passen solid
excellent Verdedigen formidable


6e minuut.
Cintron geeft de bal voor. Ufele rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Covei. Covei krijgt een gele kaart.

30e minuut.
Lung rent richting de bal. Sekáč bereikt de bal nog maar net als eerste. Sekáč passt de bal met de wreef. Arghirescu rent richting de bal. Arghirescu haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Blue Aztec 2006 44%, FC Arges 1953 56%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Blue Aztec 2006 - FC Arges 1953 0:0

52e minuut.
Arghirescu is nu in balbezit. Arghirescu passt de bal zonder na te denken. Sekáč is nu in balbezit. Sekáč haalt uit met een fantastische trap. Nogalski probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal raakt de paal. Daar is Chiappuzzi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lung geeft de bal voor. Sekáč springt en kopt de bal. Nogalski bokst de bal weg. Arghirescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Arghirescu schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

56e minuut.
Covei geeft de bal voor. Arghirescu is nu in balbezit. Daar is Arghirescu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sekáč rent richting de bal. Sekáč draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Blue Aztec 2006 - FC Arges 1953 1:0

59e minuut.
Nogalski met een sublieme pass. Jaio Gabiola kopt de bal weg. Klungelig pakt Iorga de bal. Guerrero is nu in balbezit. Guerrero draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

66e minuut.
Parragi rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Gomezjurado. Parragi is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Arghirescu zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Gomezjurado is nu in balbezit. Parragi verovert de bal door een tackle van achteren. Parragi draait met de bal, schiet en ... Nogalski werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Blue Aztec 2006 - FC Arges 1953 2:0

70e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Lung zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Arghirescu rent richting de bal. Arghirescu schiet op doel. Nogalski probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal raakt de paal.

84e minuut.
Ufele onderschept slim de pass. Ufele speelt de bal door. Jaio Gabiola is nu in balbezit. Vescovi bereikt de bal nog maar net als eerste. Vescovi schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

86e minuut.
Arghezi kopt de bal weg. Klungelig pakt Chiappuzzi de bal. Lung speelt de bal door. Arghirescu rent richting de bal. Arghirescu schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Blue Aztec 2006 55%, FC Arges 1953 45%.
Blue Aztec 2006 - FC Arges 1953 2:0