Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-04-10 18:05
  • Competitiewedstrijd: Liga IV.05
  • Stadion: Daniel Lapadat
  • Weer: moderate clouds
    warm
  • Toeschouwers: 9258
Promo Craiova Maxima 1973
titi caca Tactiek passo dobble
41% Balbezit 59%
71% Spel op eigen helft 29%
1 Doelpogingen 32
4 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
30.8 gemiddelde waardering 61
weak Schieten incredible
average Passen very good
average Verdedigen good


9e minuut.
Flores rent richting de bal. Alköprü legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Flores raakt geblesseerd tijdens het duel. Todescato neemt de penalty, wat een uithaal!
GOOOAAAAAAL!!!
Promo - Craiova Maxima 1973 0:1

25e minuut.
Klungelig pakt Vojtek de bal. Inworp. Osmochescu met de inworp. Flores rent richting de bal. Flores haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

25e minuut.
Subev bereikt de bal nog maar net als eerste. Subev geeft een lange en hoge pass. Vojtek kopt de bal weg. Todescato rent richting de bal. Todescato haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Promo - Craiova Maxima 1973 0:2

28e minuut.
Giamalis bereikt de bal nog maar net als eerste. Sądowicz onderschept slim de pass. Sądowicz passt de bal zonder na te denken. Todescato rent richting de bal. Todescato draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

30e minuut.
Ierardo is nu in balbezit. Ierardo met een sublieme pass. Todescato is nu in balbezit. Todescato schiet op doel. Turbo probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Promo - Craiova Maxima 1973 0:3

34e minuut.
Klungelig pakt Alköprü de bal. Flores rent richting de bal. Valaire begaat een overtreding. Valaire krijgt een gele kaart. Valaire raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Dobeş komt het veld opgelopen. Sądowicz met een snel genomen vrije trap. Flores kopt de bal weg. Todescato heeft problemen om de bal te vangen. Todescato haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

38e minuut.
Ierardo bereikt de bal nog maar net als eerste. Ierardo probeert naar een medespeler te passen. Todescato is nu in balbezit. Todescato draait met de bal, schiet en ... Turbo maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Promo - Craiova Maxima 1973 0:4

41e minuut.
Osmochescu met een snelle inworp. Flores bereikt de bal nog maar net als eerste. Dobeş is nu in balbezit. Flores onderschept slim de pass. Flores geeft een lange en hoge pass. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

43e minuut.
Carnero passt de bal zonder na te denken. Osmochescu rent richting de bal. Osmochescu geeft een lange en hoge pass. Flores kan de bal niet met de borst controleren. Flores haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

44e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Turbo trapt de bal weg. Osmochescu kopt de bal weg. Todescato rent richting de bal. Todescato schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Promo 65%, Craiova Maxima 1973 35%.
Promo - Craiova Maxima 1973 0:4

52e minuut.
Sądowicz passt de bal zonder na te denken. Flores rent richting de bal. Osmochescu geeft een hoge lob. Todescato is nu in balbezit. Todescato haalt uit met een fantastische trap. Turbo kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

53e minuut.
Carnero bereikt de bal nog maar net als eerste. Carnero geeft de bal voor. Momot is nu in balbezit. Todescato onderschept slim de pass. Todescato draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Promo - Craiova Maxima 1973 0:5

58e minuut.
Ierardo bereikt de bal nog maar net als eerste. Giamalis is nu in balbezit. Ierardo onderschept slim de pass. Ierardo haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

62e minuut.
Dobeş bereikt de bal nog maar net als eerste. Todescato onderschept slim de pass. Todescato passt de bal met de wreef. Ierardo is nu in balbezit. Ierardo haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

63e minuut.
Osmochescu met een sublieme pass. Carnero bereikt de bal nog maar net als eerste. Carnero speelt de bal door. Ierardo rent richting de bal. Ierardo draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Momot rent richting de bal. Momot geeft een lange en hoge pass. Sądowicz kopt de bal weg. Todescato is nu in balbezit. Todescato haalt uit met een fantastische trap. Turbo probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Flores geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

66e minuut.
Klungelig pakt Giamalis de bal. Todescato rent richting de bal. Ierardo is nu in balbezit. Ierardo haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Promo - Craiova Maxima 1973 0:6

71e minuut.
Alköprü rent richting de bal. Osmochescu verovert de bal door een tackle van achteren. Osmochescu geeft een hoge lob. Ierardo bereikt de bal nog maar net als eerste. Ierardo haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

77e minuut.
Sądowicz met een sublieme pass. Flores bereikt de bal nog maar net als eerste. Flores passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Ierardo de bal. Ierardo schiet op doel. Turbo kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

81e minuut.
Osmochescu is nu in balbezit. Osmochescu geeft de bal voor. Alköprü probeert de bal aan de voet te houden. Ierardo bereikt de bal nog maar net als eerste. Ierardo schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

82e minuut.
Carnero met een sublieme pass. Ierardo rent richting de bal. Ierardo met een sublieme pass. Daar is Todescato, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Todescato schiet op doel. Turbo verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

84e minuut.
Klungelig pakt Carnero de bal. Inworp. Giamalis met een snelle inworp. Kokotek is nu in balbezit. Kokotek geeft een lange en hoge pass. Kuschler probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

85e minuut.
Ierardo passt de bal in één keer door. Flores heeft problemen om de bal te vangen. Dobeş bereikt de bal nog maar net als eerste. Flores verovert de bal door een tackle van achteren. Flores schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Promo 76%, Craiova Maxima 1973 24%.
Promo - Craiova Maxima 1973 0:6