Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC SILWANA Efraim
v6 Tactiek Training
50% Balbezit 50%
37% Spel op eigen helft 63%
18 Doelpogingen 3
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
4 Buitenspel 0
54 gemiddelde waardering 42.5
outstanding Schieten good
solid Passen adequate
good Verdedigen excellent


3e minuut.
Inworp. Altintop met de inworp. Peña rent richting de bal. Boyle verovert de bal door een tackle van achteren. Boyle geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Daar is Buisson, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC SILWANA - Efraim 1:0

6e minuut.
Feraru verovert de bal door een tackle van achteren. Arriaga rent richting de bal. Boyle probeert naar een medespeler te passen. Lysenko bereikt de bal nog maar net als eerste. Lysenko haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Lysenko is nu in balbezit. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
FC SILWANA - Efraim 2:0

7e minuut.
El Awzai bereikt de bal nog maar net als eerste. El Awzai met een sublieme pass. Kocot bereikt de bal nog maar net als eerste. Buisson onderschept slim de pass. Buisson haalt uit met een fantastische trap. Praszelik kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

8e minuut.
Pănican geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Altintop met de inworp. Sadıkoğlu geeft de bal voor. Buisson krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC SILWANA - Efraim 3:0

10e minuut.
Dymacz bereikt de bal nog maar net als eerste. Dymacz geeft een hoge lob. Zanchi probeert de bal aan de voet te houden. Sadıkoğlu geeft de bal voor. Lysenko springt en kopt de bal. Praszelik probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

16e minuut.
Altintop geeft een hoge lob. Van Laere rent richting de bal. Zanchi verovert de bal door een tackle van achteren. Zanchi geeft een lange en hoge pass. De Mitri heeft problemen om de bal te vangen.
Wat een geweldige kans!

21e minuut.
Altintop raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Machetti komt het veld opgelopen.

28e minuut.
Sadıkoğlu passt de bal met de wreef. Machetti is nu in balbezit. Machetti passt de bal zonder na te denken. Lysenko bereikt de bal nog maar net als eerste. Lysenko draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Daar is Kocot, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Buisson rent richting de bal. Buisson schiet op doel. Praszelik werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC SILWANA - Efraim 4:0

32e minuut.
Inworp. Zanchi met een snelle inworp. Boyle geeft een hoge lob. Buisson springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC SILWANA - Efraim 5:0

39e minuut.
Sadıkoğlu probeert naar een medespeler te passen. Zanchi is nu in balbezit. Zanchi speelt de bal door. Lysenko bereikt de bal nog maar net als eerste. Lysenko geeft de bal voor. Praszelik bokst de bal weg. Buisson bereikt de bal nog maar net als eerste. Buisson schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC SILWANA - Efraim 6:0

41e minuut.
Buisson verovert de bal door een tackle van achteren. Buisson geeft de bal voor. Klungelig pakt Lysenko de bal. Lysenko haalt uit met een fantastische trap. Dymacz probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC SILWANA 42%, Efraim 58%.
FC SILWANA - Efraim 6:0

50e minuut.
Buisson is nu in balbezit. Kocot bereikt de bal nog maar net als eerste. Buisson verovert de bal door een tackle van achteren. Buisson schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC SILWANA - Efraim 7:0

61e minuut.
Łabędzki geeft de bal voor. Buisson probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Lysenko is nu in balbezit. Lysenko haalt uit met een fantastische trap. Praszelik werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC SILWANA - Efraim 8:0

66e minuut.
Arriaga geeft de bal voor. Buisson bereikt de bal nog maar net als eerste. Buisson passt de bal in één keer door. Lysenko rent richting de bal. Lysenko haalt uit met een fantastische trap. Paal!

71e minuut.
Machetti passt de bal met de wreef. Lysenko bereikt de bal nog maar net als eerste. Lysenko passt de bal in één keer door. Buisson rent richting de bal. Buisson schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

76e minuut.
Boyle bereikt de bal nog maar net als eerste. Boyle geeft een lange en hoge pass. Lysenko is nu in balbezit. Lysenko schiet op doel. Praszelik werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC SILWANA - Efraim 9:0

79e minuut.
Boyle passt de bal met de wreef. Feraru geeft de bal voor. Buisson heeft problemen om de bal te vangen. Buisson haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC SILWANA - Efraim 10:0

83e minuut.
Boyle geeft een lange en hoge pass. Dymacz kopt de bal weg. Daar is Mtimet, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. El Awzai bereikt de bal nog maar net als eerste. El Awzai haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

86e minuut.
Łabędzki met een sublieme pass. Machetti is nu in balbezit. Machetti geeft een hoge lob. Lysenko is nu in balbezit. Lysenko schiet op doel. Praszelik verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

89e minuut.
Kocot geeft de bal voor. Inworp. Feraru zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Sadıkoğlu geeft de bal voor. Lysenko maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC SILWANA 33%, Efraim 67%.
FC SILWANA - Efraim 10:0