Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-04-10 18:05
  • Competitiewedstrijd: Liga IV.05
  • Stadion: Cs.Curcani
  • Weer: moderate clouds
    warm
  • Toeschouwers: 3100
Cs.Curcani Zaclău
Georgel Tactiek fantomas
40% Balbezit 60%
71% Spel op eigen helft 29%
0 Doelpogingen 18
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 2
24.5 gemiddelde waardering 48.1
weak Schieten excellent
weak Passen solid
weak Verdedigen adequate


4e minuut.
Skubiszyński rent richting de bal. Skubiszyński passt de bal zonder na te denken. Amaxas rent richting de bal. Amaxas draait met de bal, schiet en ... Wilmersson probeert de bal aan de voet te houden.
Dat scheelde niet veel!

5e minuut.
Skubiszyński geeft een lange en hoge pass. Kondrot bereikt de bal nog maar net als eerste. Amaxas maakt een afschuwelijke overtreding. Amaxas is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

8e minuut.
Câmpeanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Wojnarowski schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Câmpeanu is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Šotola zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Peláez springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

20e minuut.
Peláez rent richting de bal. Wilmersson rent richting de bal. Peláez onderschept slim de pass. Peláez schiet op doel. Llosa werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Cs.Curcani - Zaclău 0:1

23e minuut.
Câmpeanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Kondrot bereikt de bal nog maar net als eerste. Câmpeanu onderschept slim de pass. Câmpeanu draait met de bal, schiet en ... Llosa werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Cs.Curcani - Zaclău 0:2

27e minuut.
Ursu onderschept slim de pass. Ursu geeft een hoge lob. Inworp. Câmpeanu zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Šotola geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

36e minuut.
Llosa maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Skubiszyński geeft een hoge lob. Wilmersson kan de bal niet met de borst controleren. Peláez rent richting de bal. Peláez schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Cs.Curcani - Zaclău 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Cs.Curcani 73%, Zaclău 27%.
Cs.Curcani - Zaclău 0:3

61e minuut.
Manafov kopt de bal weg. Peláez rent richting de bal. Requena tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Requena krijgt een gele kaart. Peláez is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Šotola wilt de vrije trap nemen. Llosa kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

65e minuut.
Gallinal met een sublieme pass. Grecea rent richting de bal. Grecea passt de bal zonder na te denken. Câmpeanu rent richting de bal. Câmpeanu haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

70e minuut.
Wojnarowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Šotola verovert de bal door een tackle van achteren. Šotola probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Peláez de bal. Peláez haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Cs.Curcani - Zaclău 0:4

75e minuut.
Grecea passt de bal zonder na te denken. Daar is Kondrot, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Grecea geeft een lange en hoge pass. Câmpeanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Câmpeanu schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

77e minuut.
Ursu rent richting de bal. Ursu geeft een lange en hoge pass. Câmpeanu probeert de bal aan de voet te houden. Peláez bereikt de bal nog maar net als eerste. Peláez haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

79e minuut.
Grecea passt de bal zonder na te denken. Šotola bereikt de bal nog maar net als eerste. Šotola passt de bal zonder na te denken. Daar is Skubiszyński, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Skubiszyński geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

83e minuut.
Šotola probeert naar een medespeler te passen. Skubiszyński geeft de bal voor. Ursu kopt de bal weg. Peláez rent richting de bal. Peláez haalt uit met een fantastische trap. Llosa verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Cs.Curcani - Zaclău 0:5

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Cs.Curcani 69%, Zaclău 31%.
Cs.Curcani - Zaclău 0:5