Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-05-19 18:05
  • Competitiewedstrijd: Liga IV.05
  • Stadion: Fantomas Arena
  • Weer: partly cloudy
    drizzle
  • Toeschouwers: 6465
Zaclău Cs.Curcani
fantomas Tactiek Georgel
58% Balbezit 42%
18% Spel op eigen helft 82%
23 Doelpogingen 0
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 1
50.4 gemiddelde waardering 24.2
excellent Schieten weak
solid Passen weak
good Verdedigen average


2e minuut.
Wilmersson geeft een lange en hoge pass. De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Figueiroas stond buitenspel. Zagorčić maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Peláez is nu in balbezit. Peláez draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Zaclău - Cs.Curcani 1:0

5e minuut.
Bujor geeft een lange en hoge pass. Amaxas bereikt de bal nog maar net als eerste. Amaxas passt de bal met de wreef. Spiridon is nu in balbezit. Spiridon schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Wat een geweldige kans!

9e minuut.
Bujor probeert naar een medespeler te passen. Daar is Šotola, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Šotola probeert naar een medespeler te passen. Peláez bereikt de bal nog maar net als eerste. Peláez haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

9e minuut.
Skubiszyński kopt de bal weg. Peláez is nu in balbezit. Beržonskis is nu in balbezit. Peláez verovert de bal door een tackle van achteren. Peláez haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

19e minuut.
Šotola passt de bal in één keer door. Peláez is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Beržonskis. Peláez is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Peláez wilt de vrije trap nemen.
Dat scheelde niet veel!

20e minuut.
Klungelig pakt Götze de bal. Skubiszyński onderschept slim de pass. Skubiszyński probeert naar een medespeler te passen. Amaxas rent richting de bal. Amaxas schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Klungelig pakt Beržonskis de bal. Spiridon bereikt de bal nog maar net als eerste. Spiridon schiet op doel. Llosa verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

22e minuut.
Peláez onderschept slim de pass. Kondrot rent richting de bal. Peláez verovert de bal door een tackle van achteren. Peláez schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Zaclău - Cs.Curcani 2:0

26e minuut.
Peláez onderschept slim de pass. Peláez passt de bal in één keer door. Šotola geeft een hoge lob. Spiridon bereikt de bal nog maar net als eerste. Spiridon schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Zaclău - Cs.Curcani 3:0

29e minuut.
Šotola bereikt de bal nog maar net als eerste. Šotola probeert naar een medespeler te passen. Peláez is nu in balbezit. Spiridon rent richting de bal. Spiridon haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Zaclău - Cs.Curcani 4:0

31e minuut.
Skubiszyński is nu in balbezit. Amaxas geeft de bal voor. Peláez is nu in balbezit. Peláez draait met de bal, schiet en ... Llosa werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Zaclău - Cs.Curcani 5:0

34e minuut.
Bujor verovert de bal door een tackle van achteren. Bujor speelt de bal door. Spiridon rent richting de bal. Spiridon draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Zaclău - Cs.Curcani 6:0

42e minuut.
Bujor speelt de bal door. Skubiszyński is nu in balbezit. Skubiszyński passt de bal in één keer door. Amaxas rent richting de bal. Amaxas geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

44e minuut.
Daar is Chabiera, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Peláez bereikt de bal nog maar net als eerste. Kondrot rent richting de bal. Peláez onderschept slim de pass. Peláez geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Zaclău 17%, Cs.Curcani 83%.
Zaclău - Cs.Curcani 6:0

54e minuut.
Šotola onderschept slim de pass. Šotola met een sublieme pass. Skubiszyński rent richting de bal. Skubiszyński geeft een hoge lob. Spiridon springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Zaclău - Cs.Curcani 7:0

55e minuut.
Klungelig pakt Gallinal de bal. Gallinal geeft een hoge lob. Amaxas kopt de bal weg. Peláez is nu in balbezit. Peláez draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

67e minuut.
Lombaerts rent richting de bal. Skubiszyński is nu in balbezit. Skubiszyński geeft de bal voor. Spiridon rent richting de bal. Spiridon schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Zaclău - Cs.Curcani 8:0

72e minuut.
Šotola bereikt de bal nog maar net als eerste. Šotola passt de bal zonder na te denken. Requena bereikt de bal nog maar net als eerste. Peláez onderschept slim de pass. Peláez haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Zaclău - Cs.Curcani 9:0

76e minuut.
Peláez passt de bal met de wreef. Spiridon bereikt de bal nog maar net als eerste. Wilmersson rent richting de bal. Spiridon onderschept slim de pass. Spiridon haalt uit met een fantastische trap. Llosa verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Lombaerts met een sublieme pass. Daar is Götze, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Spiridon rent richting de bal. Spiridon haalt uit met een fantastische trap. Llosa maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Zaclău - Cs.Curcani 10:0

78e minuut.
Inworp. Šotola met een snelle inworp. Chabiera is nu in balbezit. Peláez verovert de bal door een tackle van achteren. Peláez schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Zaclău 19%, Cs.Curcani 81%.
Zaclău - Cs.Curcani 10:0