Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
F.C.U Bascov steagu rosu brasov
Dragnea Tactiek boby3
46% Balbezit 54%
61% Spel op eigen helft 39%
4 Doelpogingen 15
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
45.4 gemiddelde waardering 68.6
adequate Schieten brilliant
good Passen excellent
very good Verdedigen outstanding


1e minuut.
Yonkov rent richting de bal. Yonkov passt de bal in één keer door. Moder bereikt de bal nog maar net als eerste. Moder haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C.U Bascov - steagu rosu brasov 0:1

6e minuut.
Zerbelloni geeft een hoge lob. Daar is Moder, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sırdaş bereikt de bal nog maar net als eerste. Moder onderschept slim de pass. Moder draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

20e minuut.
Sırdaş verovert de bal door een tackle van achteren. Kupcik rent richting de bal. Koźbiał is nu in balbezit. Moder verovert de bal door een tackle van achteren. Moder haalt uit met een fantastische trap. Crivăţ kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
De bal gaat maar net naast.

20e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Seniw neemt de hoekschop. Moder maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C.U Bascov - steagu rosu brasov 0:2

36e minuut.
Minciună rent richting de bal. Minciună passt de bal met de wreef. Oprea rent richting de bal. Oprea draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

37e minuut.
Minciună rent richting de bal. Minciună probeert naar een medespeler te passen. Moder rent richting de bal. Moder schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C.U Bascov - steagu rosu brasov 0:3

43e minuut.
Webb kopt de bal weg. Klungelig pakt Zerbelloni de bal. Cozzupoli Valentini verovert de bal door een tackle van achteren. Cozzupoli Valentini draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

45e minuut.
Chí Thành probeert naar een medespeler te passen. Oprea is nu in balbezit. Oprea passt de bal met de wreef. Minciună bereikt de bal nog maar net als eerste. Minciună draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F.C.U Bascov 58%, steagu rosu brasov 42%.
F.C.U Bascov - steagu rosu brasov 0:3

46e minuut.
Yonkov geeft een lange en hoge pass. Moder kopt de bal weg. Minciună is nu in balbezit. Minciună haalt uit met een fantastische trap. Crivăţ werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C.U Bascov - steagu rosu brasov 0:4

53e minuut.
Moder is nu in balbezit. Moder passt de bal in één keer door. Daar is Oprea, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Oprea draait met de bal, schiet en ... Crivăţ maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C.U Bascov - steagu rosu brasov 0:5

57e minuut.
Koźbiał speelt de bal door. Cioropina rent richting de bal. Cioropina passt de bal met de wreef. Webb is nu in balbezit. Webb schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

60e minuut.
Minciună is nu in balbezit. Seniw rent richting de bal. Seniw passt de bal zonder na te denken. Minciună rent richting de bal. Minciună draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

61e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Ielpo komt het veld opgelopen.

77e minuut.
Collange passt de bal met de wreef. Ielpo bereikt de bal nog maar net als eerste. Ielpo passt de bal met de wreef. Oprea is nu in balbezit. Oprea haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

86e minuut.
Oprea geeft de bal voor. Mojzes bereikt de bal nog maar net als eerste. Moder onderschept slim de pass. Moder draait met de bal, schiet en ... Crivăţ werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C.U Bascov - steagu rosu brasov 0:6

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F.C.U Bascov 64%, steagu rosu brasov 36%.
F.C.U Bascov - steagu rosu brasov 0:6