Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
steagu rosu brasov F.C.U Bascov
boby3 Tactiek Dragnea
54% Balbezit 46%
44% Spel op eigen helft 56%
11 Doelpogingen 3
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
69.5 gemiddelde waardering 46.9
brilliant Schieten good
formidable Passen solid
outstanding Verdedigen very good


5e minuut.
Mojzes geeft een hoge lob. Inworp. Seniw met de inworp. Minciună geeft de bal voor. Moder krijgt zijn hoofd ertegen. De bal vliegt tegen de lat.
Wat een geweldige kans!

7e minuut.
Seniw met een sublieme pass. Moder heeft problemen om de bal te vangen. Sırdaş begaat een overtreding. Moder is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Moder wilt de vrije trap nemen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

23e minuut.
Dunn is nu in balbezit. Dunn passt de bal zonder na te denken. Horsley is nu in balbezit. Webb is nu in balbezit. Webb draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

28e minuut.
Klepka onderschept slim de pass. Klepka speelt de bal door. Klungelig pakt Moder de bal. Oprea bereikt de bal nog maar net als eerste. Oprea haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

30e minuut.
Oprea rent richting de bal. Kristić tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Oprea is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Moder met een snel genomen vrije trap. Oprea maakt een snoekduik en kopt de bal. Paal!

33e minuut.
Collange probeert naar een medespeler te passen. Daar is Oprea, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Oprea passt de bal met de wreef. Moder rent richting de bal. Moder haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
steagu rosu brasov - F.C.U Bascov 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: steagu rosu brasov 45%, F.C.U Bascov 55%.
steagu rosu brasov - F.C.U Bascov 1:0

50e minuut.
Moder probeert de bal met de borst te controleren. Sırdaş is nu in balbezit. Moder verovert de bal door een tackle van achteren. Daar is Moder, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Moder schiet op doel. Crivăţ kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Horsley raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Cioropina komt het veld opgelopen.

56e minuut.
Collange rent richting de bal. Collange passt de bal met de wreef. Seniw is nu in balbezit. Seniw geeft een hoge lob. Moder maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

59e minuut.
Seniw verovert de bal door een tackle van achteren. Seniw geeft een hoge lob. Moder rent richting de bal. Moder haalt uit met een fantastische trap. Crivăţ probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
steagu rosu brasov - F.C.U Bascov 2:0

61e minuut.
Minciună kopt de bal weg. Mojzes bereikt de bal nog maar net als eerste. Moder onderschept slim de pass. Moder schiet op doel. Crivăţ probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
steagu rosu brasov - F.C.U Bascov 3:0

63e minuut.
Sırdaş rent richting de bal. Moder onderschept slim de pass. Moder met een sublieme pass. Minciună bereikt de bal nog maar net als eerste. Minciună draait met de bal, schiet en ... Crivăţ bokst de bal weg.

79e minuut.
Yonkov geeft de bal voor. Mojzes kopt de bal weg. Koźbiał probeert naar een medespeler te passen. Scamă bereikt de bal nog maar net als eerste. Scamă schiet op doel. Dafinescu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: steagu rosu brasov 43%, F.C.U Bascov 57%.
steagu rosu brasov - F.C.U Bascov 3:0