Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Astra Dunarea STEAUA BUCURESTI
compact Tactiek steaua
63% Balbezit 37%
26% Spel op eigen helft 74%
28 Doelpogingen 0
1 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
58.3 gemiddelde waardering 36.1
excellent Schieten adequate
very good Passen weak
excellent Verdedigen average


7e minuut.
Barbić passt de bal met de wreef. Amar bereikt de bal nog maar net als eerste. Amar passt de bal in één keer door. Bostan bereikt de bal nog maar net als eerste. Bostan draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Kavon kopt de bal weg. Mănăilă is nu in balbezit. Mănăilă schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

16e minuut.
Akif trapt de bal weg. Mănăilă kopt de bal weg. Cadario is nu in balbezit. Amar onderschept slim de pass. Amar haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Astra Dunarea - STEAUA BUCURESTI 1:0

34e minuut.
Mănăilă passt de bal zonder na te denken. Boloboc is nu in balbezit. Báder tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Báder krijgt een gele kaart.

37e minuut.
Dodos met een sublieme pass. Dedu is nu in balbezit. Amar onderschept slim de pass. Amar haalt uit met een fantastische trap. Akif probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Astra Dunarea - STEAUA BUCURESTI 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Astra Dunarea 26%, STEAUA BUCURESTI 74%.
Astra Dunarea - STEAUA BUCURESTI 2:0

46e minuut.
Gieremek komt het veld opgelopen. Decebal komt het veld opgelopen. Mielcioiu komt het veld opgelopen.

47e minuut.
Važanski is nu in balbezit. Decebal onderschept slim de pass. Decebal geeft een hoge lob. Gieremek is nu in balbezit. Gieremek draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

54e minuut.
Mănăilă bereikt de bal nog maar net als eerste. Mănăilă geeft een lange en hoge pass. Gieremek bereikt de bal nog maar net als eerste. Gieremek schiet op doel. Akif werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.

58e minuut.
Mielcioiu geeft een hoge lob. Kavon probeert naar een medespeler te passen. Gieremek rent richting de bal. Gieremek draait met de bal, schiet en ... Akif probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Astra Dunarea - STEAUA BUCURESTI 3:0

62e minuut.
Turkowski speelt de bal door. Decebal bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Turkowski. Decebal is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Barbić komt bij de bal en schiet. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Decebal krijgt zijn hoofd ertegen. Akif verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

66e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Velcu komt het veld opgelopen.

66e minuut.
Na een snelle pass probeert Turkowski de bal onder controle te krijgen. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Dodos geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Gieremek controleert de bal met de borst. Gieremek haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

71e minuut.
Mănăilă onderschept slim de pass. Mănăilă passt de bal met de wreef. Gieremek is nu in balbezit. Gieremek draait met de bal, schiet en ... Akif werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Astra Dunarea - STEAUA BUCURESTI 4:0

79e minuut.
Mielcioiu geeft een hoge lob. Mănăilă kopt de bal weg. Daar is Decebal, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gieremek rent richting de bal. Gieremek draait met de bal, schiet en ... Akif bokst de bal weg. Dedu kopt de bal weg. Daar is Dodos, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dodos draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

84e minuut.
Turkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Turkowski passt de bal met de wreef. Gieremek rent richting de bal. Gieremek haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Astra Dunarea - STEAUA BUCURESTI 5:0

90e minuut.
Cadario rent richting de bal. Mielcioiu onderschept slim de pass. Mielcioiu geeft een hoge lob. Klungelig pakt Gieremek de bal. Gieremek schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Astra Dunarea 26%, STEAUA BUCURESTI 74%.
Astra Dunarea - STEAUA BUCURESTI 5:0