Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Arges 1953 Craiova Maxima 1973
Attack Tactiek passo dobble
48% Balbezit 52%
54% Spel op eigen helft 46%
9 Doelpogingen 27
3 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
57.5 gemiddelde waardering 59.8
formidable Schieten outstanding
solid Passen solid
excellent Verdedigen very good


4e minuut.
Lehtinen kopt de bal weg. Ierardo bereikt de bal nog maar net als eerste. Mitáček legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Ierardo is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Lehtinen zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet. Nogalski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

5e minuut.
Scarlat is nu in balbezit. Lehtinen verovert de bal door een tackle van achteren. Lehtinen met een sublieme pass. Ierardo bereikt de bal nog maar net als eerste. Ierardo haalt uit met een fantastische trap. Nogalski bokst de bal weg.

8e minuut.
Lehtinen is nu in balbezit. Scarlat verovert de bal door een tackle van achteren. Scarlat geeft een hoge lob. Guerrero is nu in balbezit. Guerrero schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

8e minuut.
Ierardo is nu in balbezit. Ierardo passt de bal in één keer door. Lehtinen is nu in balbezit. Lehtinen schiet op doel. Nogalski maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Mitáček heeft problemen om de bal te vangen. Ierardo rent richting de bal. Ierardo draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

10e minuut.
Shchekoldin heeft problemen om de bal te vangen. Guerrero is nu in balbezit. Shchekoldin legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Guerrero raakt geblesseerd tijdens het duel. Ufele zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet. Kuschler bokst de bal weg.

11e minuut.
Kuschler met een sublieme pass. Scarlat controleert de bal met de borst. Osmochescu speelt de bal door. Lehtinen bereikt de bal nog maar net als eerste. Lehtinen schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Arges 1953 - Craiova Maxima 1973 0:1

13e minuut.
Lehtinen met een sublieme pass. Carnero bereikt de bal nog maar net als eerste. Carnero passt de bal met de wreef. Todescato heeft problemen om de bal te vangen. Todescato schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

17e minuut.
Scarlat heeft problemen om de bal te vangen. Ierardo rent richting de bal. Scarlat verovert de bal door een tackle van achteren. Lehtinen bereikt de bal nog maar net als eerste. Lehtinen schiet op doel. Nogalski bokst de bal weg. Ierardo is nu in balbezit. Ierardo haalt uit met een fantastische trap. Nogalski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

19e minuut.
Todescato verovert de bal door een tackle van achteren. Todescato passt de bal zonder na te denken. Lehtinen is nu in balbezit. Lehtinen haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Arges 1953 - Craiova Maxima 1973 0:2

23e minuut.
Osmochescu met een snelle inworp. Sądowicz speelt de bal door. Lehtinen speelt de bal door. Todescato is nu in balbezit. Todescato haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

24e minuut.
Vescovi bereikt de bal nog maar net als eerste. Algreen onderschept slim de pass. Algreen passt de bal met de wreef. Lehtinen is nu in balbezit. Lehtinen draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

27e minuut.
Ufele probeert naar een medespeler te passen. Jaio Gabiola bereikt de bal nog maar net als eerste. Jaio Gabiola passt de bal in één keer door. Guerrero rent richting de bal. Guerrero draait met de bal, schiet en ... Kuschler bokst de bal weg.

28e minuut.
Ierardo rent richting de bal. Ierardo speelt de bal door. Lehtinen bereikt de bal nog maar net als eerste. Lehtinen schiet op doel. Nogalski probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Arges 1953 - Craiova Maxima 1973 0:3

35e minuut.
Daar is Mitáček, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Nogalski speelt de bal door. Osmochescu kopt de bal weg. Lehtinen rent richting de bal. Lehtinen haalt uit met een fantastische trap. Nogalski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
De bal gaat maar net naast.

38e minuut.
Chiappuzzi verovert de bal door een tackle van achteren. Lehtinen is nu in balbezit. Todescato rent richting de bal. Todescato draait met de bal, schiet en ... Nogalski maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Arges 1953 - Craiova Maxima 1973 0:4

40e minuut.
Jaio Gabiola met een sublieme pass. Guerrero rent richting de bal. Guerrero draait met de bal, schiet en ... Shchekoldin probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Kuschler maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
De bal gaat maar net naast.

41e minuut.
Osmochescu geeft een hoge lob. Daar is Chiappuzzi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gomezjurado met een sublieme pass. Guerrero is nu in balbezit. Guerrero schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Arges 1953 60%, Craiova Maxima 1973 40%.
FC Arges 1953 - Craiova Maxima 1973 0:4

47e minuut.
Carnero passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Todescato de bal. Todescato speelt de bal door. Lehtinen rent richting de bal. Lehtinen draait met de bal, schiet en ... Nogalski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

50e minuut.
Osmochescu met een sublieme pass. Carnero bereikt de bal nog maar net als eerste. Carnero probeert naar een medespeler te passen. Lehtinen is nu in balbezit. Lehtinen haalt uit met een fantastische trap. Nogalski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

53e minuut.
Nogalski met een sublieme pass. Vescovi kopt de bal weg. Teterko probeert naar een medespeler te passen. Guerrero bereikt de bal nog maar net als eerste. Guerrero haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

61e minuut.
Osmochescu zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Sądowicz is nu in balbezit. Sądowicz passt de bal met de wreef. Lehtinen bereikt de bal nog maar net als eerste. Lehtinen schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Carnero rent richting de bal. Carnero geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Lehtinen rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Arges 1953 - Craiova Maxima 1973 0:5

86e minuut.
Ierardo passt de bal met de wreef. Lehtinen rent richting de bal. Lehtinen passt de bal met de wreef. Todescato rent richting de bal. Todescato haalt uit met een fantastische trap. Nogalski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

90e minuut.
Jaio Gabiola kopt de bal weg. Scarlat rent richting de bal. Scarlat geeft de bal voor. Vescovi bereikt de bal nog maar net als eerste. Vescovi haalt uit met een fantastische trap. Kuschler bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Arges 1953 48%, Craiova Maxima 1973 52%.
FC Arges 1953 - Craiova Maxima 1973 0:5