Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-04-14 18:05
  • Competitiewedstrijd: Liga IV.05
  • Stadion: Ion Oblemenco
  • Weer: no clouds
    warm
  • Toeschouwers: 27063
Blue Aztec 2006 Promo
improvizatii Tactiek titi caca
54% Balbezit 46%
25% Spel op eigen helft 75%
33 Doelpogingen 0
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
7 Buitenspel 1
62.8 gemiddelde waardering 31.7
brilliant Schieten poor
excellent Passen average
very good Verdedigen average


4e minuut.
Craioveanu probeert naar een medespeler te passen. Anđušić kopt de bal weg. Sekáč bereikt de bal nog maar net als eerste. Sekáč draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Blue Aztec 2006 - Promo 1:0

7e minuut.
Arghirescu rent richting de bal. Arghirescu passt de bal zonder na te denken. Sekáč probeert naar een medespeler te passen. Anđušić is nu in balbezit. Anđušić haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Sekáč rent richting de bal. Sekáč haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Blue Aztec 2006 - Promo 2:0

13e minuut.
Anđušić rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Subev. Anđušić is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Minh Hòa zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Anđušić kopt de bal weg. Sekáč is nu in balbezit.
De bal gaat maar net naast.

14e minuut.
Savu kopt de bal weg. Vojtek heeft problemen om de bal te vangen. Arghirescu is nu in balbezit. Arghirescu geeft de bal voor. Sekáč springt en kopt de bal. Turbo kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Anđušić rent richting de bal. Anđušić draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Blue Aztec 2006 - Promo 3:0

17e minuut.
Von Erlach passt de bal met de wreef. Daar is Arghirescu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Arghirescu passt de bal met de wreef. Sekáč bereikt de bal nog maar net als eerste. Sekáč haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Blue Aztec 2006 - Promo 4:0

18e minuut.
Sekáč speelt de bal door. Anđušić rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Subev. Anđušić is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Minh Hòa zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop.
Dat scheelde niet veel!

20e minuut.
Subev bereikt de bal nog maar net als eerste. Sekáč onderschept slim de pass. Sekáč geeft de bal voor. Anđušić is nu in balbezit. Anđušić haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

22e minuut.
Minh Hòa bereikt de bal nog maar net als eerste. Minh Hòa passt de bal met de wreef. Anđušić is nu in balbezit. Anđušić haalt uit met een fantastische trap. Turbo probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Blue Aztec 2006 - Promo 5:0

23e minuut.
Abreu passt de bal in één keer door. Daar is Momot, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Arghirescu is nu in balbezit. Arghirescu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Blue Aztec 2006 - Promo 6:0

28e minuut.
Arghirescu geeft de bal voor. Daar is Minh Hòa, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Minh Hòa passt de bal zonder na te denken. Anđušić rent richting de bal. Anđušić draait met de bal, schiet en ... Turbo bokst de bal weg.

31e minuut.
Henning geeft een hoge lob. Sekáč kopt de bal weg. Anđušić rent richting de bal. Sekáč rent richting de bal. Sekáč draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Blue Aztec 2006 - Promo 7:0

35e minuut.
Fatigati geeft een hoge lob. Inworp. Giamalis met een snelle inworp. Árki is nu in balbezit. Árki geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

42e minuut.
Austin speelt de bal door. Alköprü heeft problemen om de bal te vangen. Arghirescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Arghirescu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Blue Aztec 2006 - Promo 8:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Blue Aztec 2006 28%, Promo 72%.
Blue Aztec 2006 - Promo 8:0

48e minuut.
Von Erlach kopt de bal weg. Minh Hòa rent richting de bal. Minh Hòa geeft de bal voor. Sekáč bereikt de bal nog maar net als eerste. Sekáč draait met de bal, schiet en ... Turbo verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Arghirescu rent richting de bal.
Dat scheelde niet veel!

51e minuut.
Von Erlach is nu in balbezit. Von Erlach passt de bal met de wreef. Sekáč rent richting de bal. Anđušić rent richting de bal. Anđušić draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

53e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Von Erlach zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Alköprü is nu in balbezit. Arghirescu verovert de bal door een tackle van achteren. Arghirescu haalt uit met een fantastische trap. Turbo verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Sekáč rent richting de bal. Sekáč haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Blue Aztec 2006 - Promo 9:0

54e minuut.
Sekáč onderschept slim de pass. Sekáč passt de bal zonder na te denken. Anđušić is nu in balbezit. Daar is Anđušić, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Anđušić haalt uit met een fantastische trap. Turbo kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Blue Aztec 2006 - Promo 10:0

57e minuut.
Von Erlach is nu in balbezit. Minh Hòa bereikt de bal nog maar net als eerste. Minh Hòa geeft de bal voor. Anđušić bereikt de bal nog maar net als eerste. Anđušić haalt uit met een fantastische trap. Turbo kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

59e minuut.
Turbo speelt de bal door. Von Erlach kopt de bal weg. Arghirescu kan de bal niet met de borst controleren. Sekáč bereikt de bal nog maar net als eerste. Sekáč haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

61e minuut.
Minh Hòa bereikt de bal nog maar net als eerste. Minh Hòa geeft een hoge lob. Anđušić kopt de bal weg. Sekáč bereikt de bal nog maar net als eerste. Sekáč draait met de bal, schiet en ... Turbo kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Blue Aztec 2006 - Promo 11:0

63e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Von Erlach zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Minh Hòa is nu in balbezit. Minh Hòa geeft een hoge lob. Arghirescu maakt een snoekduik en kopt de bal. Turbo kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Paal!

66e minuut.
Subev maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Von Erlach geeft de bal voor. Sekáč rent richting de bal. Sekáč draait met de bal, schiet en ... Turbo maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Blue Aztec 2006 - Promo 12:0

67e minuut.
Von Erlach zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Minh Hòa is nu in balbezit. Minh Hòa geeft een hoge lob. Anđušić bereikt de bal nog maar net als eerste. Sekáč rent richting de bal.
Dat scheelde niet veel!

68e minuut.
Minh Hòa geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Anđušić bereikt de bal nog maar net als eerste. Anđušić geeft een lange en hoge pass. Sekáč krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Blue Aztec 2006 - Promo 13:0

73e minuut.
Árki met een snelle inworp. Giamalis met een sublieme pass. Anđušić rent richting de bal. Anđušić geeft de bal voor. Sekáč krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

77e minuut.
Anđušić geeft de bal voor. Alköprü heeft problemen om de bal te vangen. Arghirescu is nu in balbezit. Arghirescu schiet op doel. Turbo maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.

79e minuut.
Árki geeft een hoge lob. Savu met een sublieme pass. Anđušić is nu in balbezit. Anđušić geeft de bal voor. Arghirescu springt en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Sekáč is nu in balbezit. Sekáč draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Blue Aztec 2006 - Promo 14:0

85e minuut.
Anđušić kopt de bal weg. Anđušić rent richting de bal. Anđušić met een sublieme pass. Sekáč rent richting de bal. Sekáč haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Blue Aztec 2006 - Promo 15:0

89e minuut.
Fatigati kopt de bal weg. Minh Hòa geeft de bal voor. Daar is Sekáč, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sekáč schiet op doel. Turbo werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Blue Aztec 2006 - Promo 16:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Blue Aztec 2006 22%, Promo 78%.
Blue Aztec 2006 - Promo 16:0