Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-05-15 18:05
  • Competitiewedstrijd: Liga IV.05
  • Stadion: Daniel Lapadat
  • Weer: sparse clouds
    warm
  • Toeschouwers: 34669
Promo Blue Aztec 2006
titi caca Tactiek improvizatii
44% Balbezit 56%
66% Spel op eigen helft 34%
1 Doelpogingen 31
4 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 5
35.9 gemiddelde waardering 65.5
weak Schieten brilliant
adequate Passen formidable
average Verdedigen very good


2e minuut.
Lung bereikt de bal nog maar net als eerste. Lung speelt de bal door. Anđušić rent richting de bal. Anđušić geeft een lange en hoge pass. Sekáč springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

5e minuut.
Lung met een sublieme pass. Anđušić rent richting de bal. Anđušić passt de bal zonder na te denken. Sekáč bereikt de bal nog maar net als eerste. Sekáč haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

7e minuut.
Lung speelt de bal door. Anđušić rent richting de bal. Anđušić geeft een hoge lob. Sekáč krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Promo - Blue Aztec 2006 0:1

12e minuut.
Arghirescu kopt de bal weg. Sekáč rent richting de bal. Lung probeert naar een medespeler te passen. Anđušić rent richting de bal. Anđušić haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

16e minuut.
Subev rent richting de bal. Subev geeft een lange en hoge pass. Vanucci kopt de bal weg. Klungelig pakt Anđušić de bal. Anđušić draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

17e minuut.
Lung met een sublieme pass. Klungelig pakt Anđušić de bal. Subev schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Anđušić raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen.

18e minuut.
Covei bereikt de bal nog maar net als eerste. Lung rent richting de bal. Lung passt de bal zonder na te denken. Anđušić rent richting de bal. Anđušić geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Sekáč bereikt de bal nog maar net als eerste. Sekáč schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Promo - Blue Aztec 2006 0:2

21e minuut.
Covei met een sublieme pass. Anđušić rent richting de bal. Subev begaat een overtreding. Subev krijgt een gele kaart. Anđušić raakt geblesseerd tijdens het duel. Anđušić zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Arghirescu maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Promo - Blue Aztec 2006 0:3

22e minuut.
Vanucci speelt de bal door. Daar is Bonaccio, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Arghirescu rent richting de bal. Arghirescu draait met de bal, schiet en ... Berezowski bokst de bal weg. Sekáč is nu in balbezit. Sekáč schiet op doel. Momot probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Berezowski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Promo - Blue Aztec 2006 0:4

24e minuut.
Arghirescu geeft de bal voor. Momot kopt de bal weg. Alköprü probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Arghirescu rent richting de bal. Arghirescu draait met de bal, schiet en ... Berezowski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

26e minuut.
Vanucci is nu in balbezit. Iorga onderschept slim de pass. Iorga geeft een hoge lob. Arghirescu is nu in balbezit. Arghirescu schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

39e minuut.
Lung is nu in balbezit. Lung passt de bal in één keer door. Anđušić is nu in balbezit. Anđušić geeft de bal voor. Arghirescu springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Promo - Blue Aztec 2006 0:5

42e minuut.
Arghirescu geeft de bal voor. Răcaru rent richting de bal. Răcaru passt de bal met de wreef. Arghirescu heeft problemen om de bal te vangen. Arghirescu haalt uit met een fantastische trap. Berezowski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Sekáč is nu in balbezit. Sekáč haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

45e minuut.
Vanucci is nu in balbezit. Iorga onderschept slim de pass. Iorga speelt de bal door. Anđušić heeft problemen om de bal te vangen. Anđušić geeft een lange en hoge pass. Berezowski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Promo 69%, Blue Aztec 2006 31%.
Promo - Blue Aztec 2006 0:5

46e minuut.
Anđušić is nu in balbezit. Anđušić geeft een lange en hoge pass. Lung geeft een hoge lob. Sekáč bereikt de bal nog maar net als eerste. Sekáč schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Promo - Blue Aztec 2006 0:6

54e minuut.
Lung bereikt de bal nog maar net als eerste. Lung passt de bal zonder na te denken. Anđušić bereikt de bal nog maar net als eerste. Anđušić geeft de bal voor. Arghirescu springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

56e minuut.
Lung bereikt de bal nog maar net als eerste. Lung passt de bal in één keer door. Anđušić bereikt de bal nog maar net als eerste. Anđušić schiet op doel. Berezowski werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Promo - Blue Aztec 2006 0:7

69e minuut.
Vanucci bereikt de bal nog maar net als eerste. Vanucci draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Quinteros de bal onder controle te krijgen. Árki is nu in balbezit. Árki geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

72e minuut.
Covei verovert de bal door een tackle van achteren. Covei geeft een lange en hoge pass. Anđušić is nu in balbezit. Anđušić draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

75e minuut.
Arghezi geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Subev de bal. Sekáč rent richting de bal. Sekáč haalt uit met een fantastische trap. Berezowski maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Promo - Blue Aztec 2006 0:8

77e minuut.
Lung kopt de bal weg. Covei probeert de bal met de borst te controleren. Covei passt de bal met de wreef. Lung heeft problemen om de bal te vangen. Lung haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Arghirescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Arghirescu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Promo - Blue Aztec 2006 0:9

80e minuut.
Abreu geeft een lange en hoge pass. Lung is nu in balbezit. Lung geeft een hoge lob. Sekáč rent richting de bal. Sekáč haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

85e minuut.
Arghirescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Arghirescu passt de bal met de wreef. Anđušić rent richting de bal. Anđušić draait met de bal, schiet en ... Berezowski probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Promo - Blue Aztec 2006 0:10

89e minuut.
Lung rent richting de bal. Covei bereikt de bal nog maar net als eerste. Covei geeft een hoge lob. Arghirescu is nu in balbezit. Arghirescu draait met de bal, schiet en ... Berezowski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Promo 63%, Blue Aztec 2006 37%.
Promo - Blue Aztec 2006 0:10