Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-04-14 18:05
  • Competitiewedstrijd: Liga IV.05
  • Stadion: Fantomas Arena
  • Weer: heavy clouds
    shower
  • Toeschouwers: 14412
Zaclău Efraim
fantomas Tactiek Training
53% Balbezit 47%
50% Spel op eigen helft 50%
18 Doelpogingen 3
2 Overtredingen 2
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
53.7 gemiddelde waardering 41.3
very good Schieten good
solid Passen average
solid Verdedigen very good


2e minuut.
Šotola geeft een lange en hoge pass. De Mitri kopt de bal weg. Grecea rent richting de bal. Grecea geeft een hoge lob. Câmpeanu springt en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

3e minuut.
Bojtor geeft de bal voor. Skubiszyński kopt de bal weg. Peña heeft problemen om de bal te vangen. Peláez rent richting de bal. Peláez schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

5e minuut.
Dymacz bereikt de bal nog maar net als eerste. Dymacz geeft een lange en hoge pass. Câmpeanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Klungelig pakt Câmpeanu de bal. Câmpeanu haalt uit met een fantastische trap. Praszelik verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

12e minuut.
Grecea is nu in balbezit. Grecea geeft de bal voor. Câmpeanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Câmpeanu haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

20e minuut.
Peláez verovert de bal door een tackle van achteren. Peláez passt de bal zonder na te denken. Câmpeanu rent richting de bal. Câmpeanu draait met de bal, schiet en ... Praszelik maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Zaclău - Efraim 1:0

23e minuut.
Peláez rent richting de bal. Câmpeanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Peláez bereikt de bal nog maar net als eerste. Câmpeanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Câmpeanu draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

28e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Discepoli met een snelle inworp. Šotola geeft een lange en hoge pass. Câmpeanu controleert de bal met de borst. Câmpeanu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Zaclău - Efraim 2:0

34e minuut.
Fernandès probeert naar een medespeler te passen. Peña bereikt de bal nog maar net als eerste. Peña passt de bal in één keer door. Mtimet rent richting de bal. Mtimet schiet op doel. Ciepielewski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

39e minuut.
Šotola is nu in balbezit. Fernandès rent richting de bal. Šotola tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Šotola krijgt een gele kaart.

43e minuut.
Skubiszyński verovert de bal door een tackle van achteren. Skubiszyński passt de bal in één keer door. Grecea bereikt de bal nog maar net als eerste. Grecea geeft een lange en hoge pass. Câmpeanu springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Zaclău - Efraim 3:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Zaclău 50%, Efraim 50%.
Zaclău - Efraim 3:0

49e minuut.
Dymacz met een snelle inworp. Fernandès is nu in balbezit. Discepoli maakt een afschuwelijke overtreding. Discepoli krijgt een gele kaart.

53e minuut.
Dymacz is nu in balbezit. Šotola onderschept slim de pass. Šotola geeft de bal voor. Câmpeanu rent richting de bal. Câmpeanu haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

61e minuut.
Inworp. Šotola met de inworp. Fernandès is nu in balbezit. Peláez onderschept slim de pass. Peláez geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

63e minuut.
Skubiszyński probeert naar een medespeler te passen. Grecea rent richting de bal. Grecea passt de bal zonder na te denken. Câmpeanu is nu in balbezit. Câmpeanu schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

65e minuut.
Dymacz probeert naar een medespeler te passen. Fernandès geeft de bal voor. Mtimet rent richting de bal. Mtimet haalt uit met een fantastische trap. Ciepielewski werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Wat een geweldige kans!

76e minuut.
Discepoli verovert de bal door een tackle van achteren. Discepoli passt de bal zonder na te denken. Šotola rent richting de bal. Šotola geeft een lange en hoge pass. Câmpeanu maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

79e minuut.
De Mitri speelt de bal door. Roselló speelt de bal door. Peña is nu in balbezit. Câmpeanu verovert de bal door een tackle van achteren. Câmpeanu haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
Dat scheelde niet veel!

82e minuut.
Šotola geeft een lange en hoge pass. Câmpeanu is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Bojtor. Câmpeanu raakt geblesseerd tijdens het duel. Peláez komt bij de bal en schiet.
Wat een geweldige kans!

83e minuut.
Buscan passt de bal in één keer door. Mtimet rent richting de bal. Bujor rent richting de bal. Mtimet onderschept slim de pass. Mtimet haalt uit met een fantastische trap. Ciepielewski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

87e minuut.
Fernandès onderschept slim de pass. Manafov is nu in balbezit. Fernandès onderschept slim de pass. Fernandès geeft een hoge lob. Mtimet bereikt de bal nog maar net als eerste.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Zaclău 50%, Efraim 50%.
Zaclău - Efraim 3:0