Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC SILWANA Cs.Curcani
v6 Tactiek Georgel
57% Balbezit 43%
20% Spel op eigen helft 80%
28 Doelpogingen 1
2 Overtredingen 2
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 4
58.7 gemiddelde waardering 25.2
incredible Schieten weak
good Passen weak
average Verdedigen adequate


2e minuut.
Landa geeft een hoge lob. Wilmersson heeft problemen om de bal te vangen. Buisson is nu in balbezit. Buisson draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC SILWANA - Cs.Curcani 1:0

6e minuut.
Llosa maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Altintop kopt de bal weg. Landa met een sublieme pass. Lysenko rent richting de bal. Lysenko draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC SILWANA - Cs.Curcani 2:0

8e minuut.
Boyle passt de bal met de wreef. Altintop geeft een lange en hoge pass. Buisson bereikt de bal nog maar net als eerste. Buisson draait met de bal, schiet en ... Llosa probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC SILWANA - Cs.Curcani 3:0

11e minuut.
Zanchi passt de bal zonder na te denken. Buisson is nu in balbezit. Buisson passt de bal in één keer door. Lysenko rent richting de bal. Lysenko schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

12e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Kondrot met een snelle inworp. Chabiera met een sublieme pass. Buisson bereikt de bal nog maar net als eerste. Buisson schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

17e minuut.
Requena geeft de bal voor. Feraru rent richting de bal. Feraru passt de bal in één keer door. Buisson rent richting de bal. Buisson schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

24e minuut.
Boyle passt de bal in één keer door. Kondrot is nu in balbezit. Kondrot speelt de bal door. Figueiroas bereikt de bal nog maar net als eerste. Figueiroas schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

31e minuut.
Chabiera heeft problemen om de bal te vangen. Lysenko is nu in balbezit. Lysenko geeft de bal voor. Buisson heeft problemen om de bal te vangen. Buisson haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

34e minuut.
Chabiera heeft problemen om de bal te vangen. Chabiera geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Zanchi zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Boyle geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

36e minuut.
Wilmersson passt de bal met de wreef. Ursu is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Buisson. Buisson krijgt een gele kaart.

39e minuut.
Landa onderschept slim de pass. Landa passt de bal met de wreef. Beržonskis is nu in balbezit. Lysenko onderschept slim de pass. Lysenko haalt uit met een fantastische trap. Llosa bokst de bal weg. Buisson rent richting de bal. Buisson draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
FC SILWANA - Cs.Curcani 4:0

41e minuut.
Landa controleert de bal met de borst. Kondrot is nu in balbezit. Zanchi geeft een lange en hoge pass. Buisson bereikt de bal nog maar net als eerste. Buisson draait met de bal, schiet en ... Llosa verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

45e minuut.
Chabiera geeft een lange en hoge pass. Boyle kopt de bal weg. Requena heeft problemen om de bal te vangen. Lysenko rent richting de bal. Lysenko haalt uit met een fantastische trap. Llosa verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC SILWANA 19%, Cs.Curcani 81%.
FC SILWANA - Cs.Curcani 4:0

49e minuut.
Buisson geeft een hoge lob. Daar is Kondrot, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lysenko bereikt de bal nog maar net als eerste. Lysenko schiet op doel. Llosa maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC SILWANA - Cs.Curcani 5:0

50e minuut.
Buisson is nu in balbezit. Götze tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Buisson is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Lysenko zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Buisson krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

52e minuut.
Buisson is nu in balbezit. Buisson passt de bal in één keer door. Daar is Landa, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lysenko rent richting de bal. Lysenko schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
Wat een geweldige kans!

58e minuut.
Zanchi kopt de bal weg. Ursu heeft problemen om de bal te vangen. Lombaerts is nu in balbezit. Buisson verovert de bal door een tackle van achteren. Buisson haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

59e minuut.
Wilmersson kopt de bal weg. Kondrot bereikt de bal nog maar net als eerste. Zanchi begaat een overtreding. Zanchi krijgt een gele kaart.

64e minuut.
Altintop speelt de bal door. Zanchi speelt de bal door. Landa bereikt de bal nog maar net als eerste. Landa haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Buisson de bal onder controle te krijgen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

68e minuut.
Llosa probeert naar een medespeler te passen. Zanchi is nu in balbezit. Zanchi met een sublieme pass. Lysenko bereikt de bal nog maar net als eerste. Lysenko schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

70e minuut.
Altintop met een sublieme pass. Feraru bereikt de bal nog maar net als eerste. Feraru passt de bal in één keer door. Buisson rent richting de bal. Buisson haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

72e minuut.
Requena rent richting de bal. Landa onderschept slim de pass. Landa speelt de bal door. Zanchi bereikt de bal nog maar net als eerste. Zanchi geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

74e minuut.
Kondrot rent richting de bal. Kondrot passt de bal in één keer door. Zanchi probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Buisson is nu in balbezit. Buisson schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC SILWANA - Cs.Curcani 6:0

79e minuut.
Kondrot bereikt de bal nog maar net als eerste. Kondrot passt de bal met de wreef. Łabędzki speelt de bal door. Boyle is nu in balbezit. Boyle geeft een hoge lob. Llosa probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

81e minuut.
Łabędzki geeft een hoge lob. Buisson heeft problemen om de bal te vangen. Buisson probeert naar een medespeler te passen. Lysenko bereikt de bal nog maar net als eerste. Lysenko haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

83e minuut.
Landa rent richting de bal. Landa probeert naar een medespeler te passen. Lysenko rent richting de bal. Lysenko schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC SILWANA - Cs.Curcani 7:0

86e minuut.
Götze heeft problemen om de bal te vangen. Landa is nu in balbezit. Wilmersson verovert de bal door een tackle van achteren. Buisson bereikt de bal nog maar net als eerste. Buisson schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC SILWANA 21%, Cs.Curcani 79%.
FC SILWANA - Cs.Curcani 7:0