Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-05-15 18:05
  • Competitiewedstrijd: Liga IV.05
  • Stadion: Cs.Curcani
  • Weer: partly cloudy
    drizzle
  • Toeschouwers: 3100
Cs.Curcani FC SILWANA
Georgel Tactiek v6
47% Balbezit 53%
83% Spel op eigen helft 17%
1 Doelpogingen 30
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 0
24.6 gemiddelde waardering 58.7
weak Schieten outstanding
weak Passen solid
average Verdedigen average


1e minuut.
Figueiroas passt de bal met de wreef. Buisson is nu in balbezit. Sadıkoğlu rent richting de bal. Buisson geeft de bal voor. Lysenko maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Cs.Curcani - FC SILWANA 0:1

2e minuut.
Requena bereikt de bal nog maar net als eerste. Buisson onderschept slim de pass. Buisson passt de bal in één keer door. Lysenko rent richting de bal. Lysenko schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

7e minuut.
Sadıkoğlu probeert naar een medespeler te passen. Lysenko rent richting de bal. Lysenko met een sublieme pass. Buisson is nu in balbezit. Buisson haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

14e minuut.
Sadıkoğlu geeft de bal voor. Daar is Kondrot, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Altintop probeert naar een medespeler te passen. Zanchi geeft de bal voor. Lysenko springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

18e minuut.
Beržonskis heeft problemen om de bal te vangen. Lysenko is nu in balbezit. Lysenko passt de bal met de wreef. Buisson bereikt de bal nog maar net als eerste. Buisson schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Cs.Curcani - FC SILWANA 0:2

21e minuut.
Łabędzki probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Łabędzki geeft de bal voor. Wilmersson controleert de bal met de borst. Buisson is nu in balbezit. Buisson draait met de bal, schiet en ... Llosa kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

25e minuut.
Buisson bereikt de bal nog maar net als eerste. Lombaerts tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Buisson is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Buisson zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Lysenko springt en kopt de bal. Paal!

30e minuut.
Ursu geeft een lange en hoge pass. Altintop kopt de bal weg. Buisson rent richting de bal. Lysenko rent richting de bal. Lysenko draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Cs.Curcani - FC SILWANA 0:3

34e minuut.
Requena rent richting de bal. Lysenko onderschept slim de pass. Lysenko probeert naar een medespeler te passen. Buisson is nu in balbezit. Buisson haalt uit met een fantastische trap. Llosa bokst de bal weg. Beržonskis kopt de bal weg. Daar is Wilmersson, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Buisson speelt de bal door. Lysenko is nu in balbezit. Lysenko draait met de bal, schiet en ... Paal!

38e minuut.
Wilmersson rent richting de bal. Lysenko onderschept slim de pass. Buisson rent richting de bal. Buisson schiet op doel. Llosa maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Cs.Curcani - FC SILWANA 0:4

41e minuut.
Figueiroas kopt de bal weg. Feraru kan de bal niet met de borst controleren. Feraru passt de bal met de wreef. Buisson is nu in balbezit. Buisson geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Cs.Curcani 80%, FC SILWANA 20%.
Cs.Curcani - FC SILWANA 0:4

46e minuut.
Altintop rent richting de bal. Altintop geeft een hoge lob. Buisson bereikt de bal nog maar net als eerste. Buisson haalt uit met een fantastische trap. Llosa werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Cs.Curcani - FC SILWANA 0:5

48e minuut.
Ursu geeft een lange en hoge pass. Feraru bereikt de bal nog maar net als eerste. Feraru geeft een hoge lob. Lysenko rent richting de bal. Lysenko draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Cs.Curcani - FC SILWANA 0:6

54e minuut.
Lysenko bereikt de bal nog maar net als eerste. Lysenko geeft de bal voor. Buisson heeft problemen om de bal te vangen. Buisson draait met de bal, schiet en ... Llosa maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Cs.Curcani - FC SILWANA 0:7

56e minuut.
Buisson geeft een hoge lob. Daar is Beržonskis, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lysenko is nu in balbezit. Lysenko haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Cs.Curcani - FC SILWANA 0:8

63e minuut.
Doeltrap. Llosa trapt de bal weg van het doel. Boyle kopt de bal weg. Lysenko bereikt de bal nog maar net als eerste. Lysenko draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

65e minuut.
Łabędzki passt de bal in één keer door. Sadıkoğlu met een sublieme pass. Lombaerts rent richting de bal. Buisson verovert de bal door een tackle van achteren. Buisson haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

66e minuut.
Chabiera rent richting de bal. Chabiera geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Altintop met de inworp. Sadıkoğlu geeft een lange en hoge pass. Llosa probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Buisson bereikt de bal nog maar net als eerste. Buisson haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Cs.Curcani - FC SILWANA 0:9

67e minuut.
Lysenko passt de bal in één keer door. Łabędzki probeert naar een medespeler te passen. Zanchi speelt de bal door. Lysenko rent richting de bal. Lysenko haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

71e minuut.
Llosa speelt de bal door. Kondrot kopt de bal weg. Łabędzki speelt de bal door. Lysenko kan de bal niet met de borst controleren. Lysenko draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Cs.Curcani - FC SILWANA 0:10

77e minuut.
Ondračka rent richting de bal. Feraru onderschept slim de pass. Feraru met een sublieme pass. Buisson rent richting de bal. Buisson geeft de bal voor. Llosa bokst de bal weg.

79e minuut.
Buisson geeft een hoge lob. Chabiera kopt de bal weg. Kondrot bereikt de bal nog maar net als eerste. Altintop bereikt de bal nog maar net als eerste. Altintop geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

82e minuut.
Lysenko schiet op doel. Llosa speelt de bal door. Altintop kopt de bal weg. Lysenko is nu in balbezit. Lysenko draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Cs.Curcani - FC SILWANA 0:11

85e minuut.
Ursu bereikt de bal nog maar net als eerste. Ursu geeft de bal voor. Zanchi is nu in balbezit. Zanchi geeft een lange en hoge pass. Lysenko springt en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

89e minuut.
Kondrot geeft een lange en hoge pass. Zanchi probeert naar een medespeler te passen. Daar is Buisson, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Buisson geeft de bal voor. Lysenko springt en kopt de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Cs.Curcani 86%, FC SILWANA 14%.
Cs.Curcani - FC SILWANA 0:11