Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-05-12 18:05
  • Competitiewedstrijd: Liga IV.05
  • Stadion: Ion Oblemenco
  • Weer: moderate clouds
    warm
  • Toeschouwers: 24830
Blue Aztec 2006 F.C.U Bascov
improvizatii Tactiek Dragnea
50% Balbezit 50%
35% Spel op eigen helft 65%
15 Doelpogingen 2
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
67.5 gemiddelde waardering 50.8
outstanding Schieten solid
formidable Passen solid
excellent Verdedigen very good


21e minuut.
Anđušić probeert naar een medespeler te passen. Costache is nu in balbezit. Costache geeft een hoge lob. Sekáč springt en kopt de bal. Crivăţ maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Blue Aztec 2006 - F.C.U Bascov 1:0

25e minuut.
Sekáč onderschept slim de pass. Sekáč geeft de bal voor. Arghirescu heeft problemen om de bal te vangen. Arghirescu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Blue Aztec 2006 - F.C.U Bascov 2:0

27e minuut.
Mojzes probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Anđušić is nu in balbezit. Anđušić passt de bal in één keer door. Sekáč rent richting de bal. Sekáč draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Arghirescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Arghirescu haalt uit met een fantastische trap. Crivăţ werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
De bal gaat maar net naast.

29e minuut.
Feldtstedt rent richting de bal. Arghirescu verovert de bal door een tackle van achteren. Met opzet legt Arslansoyu zijn tegenspeler op de grond. Arslansoyu krijgt een gele kaart.

32e minuut.
Arghirescu verovert de bal door een tackle van achteren. Arghirescu passt de bal met de wreef. Mojzes verovert de bal door een tackle van achteren. Anđušić bereikt de bal nog maar net als eerste. Anđušić haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

42e minuut.
Kristić geeft een hoge lob. Costache geeft een lange en hoge pass. Sekáč kopt de bal weg. Anđušić heeft problemen om de bal te vangen. Anđušić schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Blue Aztec 2006 40%, F.C.U Bascov 60%.
Blue Aztec 2006 - F.C.U Bascov 2:0

52e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Lung met de inworp. Anđušić geeft een lange en hoge pass. Arghirescu is nu in balbezit. Arghirescu haalt uit met een fantastische trap. Crivăţ probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

54e minuut.
Fatigati geeft een hoge lob. Klungelig pakt Anđušić de bal. Anđušić passt de bal in één keer door. Arghirescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Arghirescu schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Blue Aztec 2006 - F.C.U Bascov 3:0

56e minuut.
Fatigati geeft een hoge lob. Dunn kopt de bal weg. Webb bereikt de bal nog maar net als eerste. Horsley is nu in balbezit. Horsley schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

59e minuut.
Costache met de inworp. Daar is Lung, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lung geeft de bal voor. Sekáč kan de bal niet met de borst controleren. Sekáč schiet op doel. Crivăţ verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

62e minuut.
Arghezi geeft de bal voor. Sekáč heeft problemen om de bal te vangen. Arghirescu rent richting de bal. Arghirescu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Blue Aztec 2006 - F.C.U Bascov 4:0

70e minuut.
Anđušić onderschept slim de pass. Anđušić geeft een lange en hoge pass. Arghirescu is nu in balbezit. Arghirescu draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Blue Aztec 2006 - F.C.U Bascov 5:0

74e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Costache zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Lung is nu in balbezit. Lung geeft de bal voor. Arghirescu maakt een snoekduik en kopt de bal. Crivăţ bokst de bal weg.

76e minuut.
Lung zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Anđušić rent richting de bal. Wat een zware overtreding van Sırdaş ... Strafschop! Sırdaş krijgt een gele kaart. Anđušić raakt geblesseerd tijdens het duel. Sekáč kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

86e minuut.
Mojzes geeft een hoge lob. Horsley probeert de bal met de borst te controleren. Fatigati verovert de bal door een tackle van achteren. Lung probeert naar een medespeler te passen. Mojzes is nu in balbezit.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Blue Aztec 2006 30%, F.C.U Bascov 70%.
Blue Aztec 2006 - F.C.U Bascov 5:0