Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-04-17 18:05
  • Competitiewedstrijd: Liga IV.05
  • Stadion: GHENCEA ARENA
  • Weer: no clouds
    warm
  • Toeschouwers: 17594
STEAUA BUCURESTI Craiova Maxima 1973
steaua Tactiek passo dobble
44% Balbezit 56%
62% Spel op eigen helft 38%
4 Doelpogingen 14
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
32.5 gemiddelde waardering 60.1
good Schieten formidable
poor Passen solid
average Verdedigen solid


1e minuut.
Daar is Todescato, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Burgoa bereikt de bal nog maar net als eerste. Todescato begaat een overtreding. Todescato krijgt een gele kaart.

8e minuut.
Shchekoldin geeft de bal voor. Dedu probeert de bal met de borst te controleren. Lehtinen rent richting de bal. Todescato rent richting de bal. Todescato haalt uit met een fantastische trap. Bercea probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

9e minuut.
Carnero geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Dedu kopt de bal weg. Sądowicz geeft een hoge lob. Flores bereikt de bal nog maar net als eerste. Flores draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

16e minuut.
Carnero speelt de bal door. Vadnai met een sublieme pass. Osmochescu met een sublieme pass. Lehtinen is nu in balbezit. Lehtinen haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

21e minuut.
Burgoa passt de bal zonder na te denken. Tufeanu rent richting de bal. Carnero maakt een afschuwelijke overtreding. Carnero krijgt een gele kaart. Tufeanu moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. Tufeanu kan niet meer verder spelen.

26e minuut.
Kavon rent richting de bal. Kavon geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Osmochescu met de inworp. Sądowicz geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Daar is Dedu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lehtinen is nu in balbezit. Lehtinen haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
STEAUA BUCURESTI - Craiova Maxima 1973 0:1

27e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Osmochescu zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Sądowicz probeert naar een medespeler te passen. Lehtinen rent richting de bal. Lehtinen schiet op doel. Paal! Todescato heeft problemen om de bal te vangen. Todescato schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
STEAUA BUCURESTI - Craiova Maxima 1973 0:2

29e minuut.
Turkowski verovert de bal door een tackle van achteren. Turkowski speelt de bal door. Lehtinen rent richting de bal. Lehtinen schiet op doel. Bercea maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
STEAUA BUCURESTI - Craiova Maxima 1973 0:3

32e minuut.
Cadario geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Carnero zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Sądowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Sądowicz geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

35e minuut.
Todescato is nu in balbezit. Cadario rent richting de bal. Cadario geeft een lange en hoge pass. Todescato heeft problemen om de bal te vangen. Todescato geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: STEAUA BUCURESTI 58%, Craiova Maxima 1973 42%.
STEAUA BUCURESTI - Craiova Maxima 1973 0:3

46e minuut.
Todescato bereikt de bal nog maar net als eerste. Burgoa speelt de bal door. Flores rent richting de bal. Flores draait met de bal, schiet en ... Bercea probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
STEAUA BUCURESTI - Craiova Maxima 1973 0:4

47e minuut.
Lehtinen verovert de bal door een tackle van achteren. Todescato is nu in balbezit. Lehtinen bereikt de bal nog maar net als eerste. Lehtinen haalt uit met een fantastische trap. Bercea maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
STEAUA BUCURESTI - Craiova Maxima 1973 0:5

55e minuut.
Sądowicz onderschept slim de pass. Sądowicz geeft een hoge lob. Todescato kopt de bal weg. Daar is Dedu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lehtinen is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
STEAUA BUCURESTI - Craiova Maxima 1973 0:6

69e minuut.
Salach probeert de bal aan de voet te houden. Lehtinen bereikt de bal nog maar net als eerste. Kavon rent richting de bal. Lehtinen verovert de bal door een tackle van achteren. Lehtinen haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
STEAUA BUCURESTI - Craiova Maxima 1973 0:7

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: STEAUA BUCURESTI 67%, Craiova Maxima 1973 33%.
STEAUA BUCURESTI - Craiova Maxima 1973 0:7