Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Craiova Maxima 1973 STEAUA BUCURESTI
passo dobble Tactiek steaua
56% Balbezit 44%
40% Spel op eigen helft 60%
25 Doelpogingen 0
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
61.8 gemiddelde waardering 34.7
incredible Schieten adequate
solid Passen weak
very good Verdedigen average


2e minuut.
Važanski passt de bal zonder na te denken. Carnero probeert naar een medespeler te passen. Todescato is nu in balbezit. Todescato passt de bal in één keer door. Kavon onderschept slim de pass.
Wat een geweldige kans!

3e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Dedu trapt de bal weg van het doel. Sądowicz kopt de bal weg. Ierardo rent richting de bal. Ierardo schiet op doel. Akif verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Dedu kopt de bal weg. Ierardo rent richting de bal. Ierardo schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Klungelig pakt Dedu de bal. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Carnero neemt de hoekschop. Todescato bereikt de bal nog maar net als eerste. Todescato draait met de bal, schiet en ... Akif kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

5e minuut.
Lehtinen rent richting de bal. Važanski bereikt de bal nog maar net als eerste. Lehtinen onderschept slim de pass. Lehtinen draait met de bal, schiet en ... Akif werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Craiova Maxima 1973 - STEAUA BUCURESTI 1:0

5e minuut.
Pardo met een sublieme pass. Báder heeft problemen om de bal te vangen. Lehtinen bereikt de bal nog maar net als eerste. Lehtinen haalt uit met een fantastische trap. Paal! De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

10e minuut.
Osmochescu probeert naar een medespeler te passen. Lehtinen bereikt de bal nog maar net als eerste. Kavon is nu in balbezit. Lehtinen verovert de bal door een tackle van achteren. Lehtinen draait met de bal, schiet en ... Akif verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

26e minuut.
Carnero geeft de bal voor. Daar is Turkowski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Salach is nu in balbezit. Ierardo verovert de bal door een tackle van achteren. Ierardo haalt uit met een fantastische trap. Akif kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

28e minuut.
Važanski passt de bal met de wreef. Carnero is nu in balbezit. Carnero passt de bal met de wreef. Todescato rent richting de bal. Todescato haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

31e minuut.
Carnero geeft een hoge lob. Turkowski kopt de bal weg. Dedu bereikt de bal nog maar net als eerste. Todescato verovert de bal door een tackle van achteren. Todescato haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

36e minuut.
Todescato bereikt de bal nog maar net als eerste. Todescato passt de bal in één keer door. Ierardo bereikt de bal nog maar net als eerste. Ierardo schiet op doel. Akif maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Craiova Maxima 1973 - STEAUA BUCURESTI 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Craiova Maxima 1973 40%, STEAUA BUCURESTI 60%.
Craiova Maxima 1973 - STEAUA BUCURESTI 2:0

52e minuut.
Ierardo bereikt de bal nog maar net als eerste. Ierardo geeft een hoge lob. Dedu is nu in balbezit. Lehtinen onderschept slim de pass. Lehtinen haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Craiova Maxima 1973 - STEAUA BUCURESTI 3:0

53e minuut.
Algreen geeft een hoge lob. Dedu is nu in balbezit. Lehtinen onderschept slim de pass. Todescato is nu in balbezit. Todescato schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Turkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Turkowski geeft een lange en hoge pass. Sądowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Sądowicz geeft een lange en hoge pass. Lehtinen maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

57e minuut.
Dedu rent richting de bal. Todescato verovert de bal door een tackle van achteren. Todescato passt de bal in één keer door. Lehtinen rent richting de bal. Lehtinen haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Craiova Maxima 1973 - STEAUA BUCURESTI 4:0

63e minuut.
Todescato is nu in balbezit. Cadario begaat een overtreding. Todescato raakt geblesseerd tijdens het duel. Osmochescu zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Ierardo kopt de bal weg. Lehtinen rent richting de bal. Lehtinen schiet op doel. Akif verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal vliegt tegen de lat.

72e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Carnero met een snelle inworp. Burgoa speelt de bal door. Ierardo bereikt de bal nog maar net als eerste. Ierardo haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

75e minuut.
Branekov geeft een lange en hoge pass. Ierardo kopt de bal weg. Kavon probeert de bal met de borst te controleren. Lehtinen is nu in balbezit. Lehtinen haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

77e minuut.
Daar is Báder, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Osmochescu rent richting de bal. Osmochescu geeft een lange en hoge pass. Lehtinen bereikt de bal nog maar net als eerste. Lehtinen draait met de bal, schiet en ... Akif kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

80e minuut.
Ierardo rent richting de bal. Ierardo geeft een lange en hoge pass. Todescato kopt de bal weg. Lehtinen bereikt de bal nog maar net als eerste. Lehtinen haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Todescato bereikt de bal nog maar net als eerste. Todescato haalt uit met een fantastische trap. Paal!
De bal gaat maar net naast.

90e minuut.
Sądowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Sądowicz geeft een lange en hoge pass. Ierardo kopt de bal weg. Lehtinen bereikt de bal nog maar net als eerste. Lehtinen draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Todescato rent richting de bal. Todescato schiet op doel. Akif probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Craiova Maxima 1973 - STEAUA BUCURESTI 5:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Craiova Maxima 1973 41%, STEAUA BUCURESTI 59%.
Craiova Maxima 1973 - STEAUA BUCURESTI 5:0