Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Arges 1953 FC SILWANA
C1 Tactiek v6
50% Balbezit 50%
46% Spel op eigen helft 54%
12 Doelpogingen 7
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 1
58.3 gemiddelde waardering 57.2
formidable Schieten excellent
solid Passen good
very good Verdedigen very good


14e minuut.
Daar is Lysenko, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Jaio Gabiola is nu in balbezit. Jaio Gabiola geeft een hoge lob. Guerrero bereikt de bal nog maar net als eerste. Guerrero draait met de bal, schiet en ... Paal!

16e minuut.
Mitáček rent richting de bal. Torje verovert de bal door een tackle van achteren. Torje passt de bal met de wreef. Lysenko bereikt de bal nog maar net als eerste. Lysenko draait met de bal, schiet en ... Nogalski bokst de bal weg.

17e minuut.
Łabędzki geeft een lange en hoge pass. Torje heeft problemen om de bal te vangen. Mitáček bereikt de bal nog maar net als eerste. Lysenko onderschept slim de pass. Lysenko haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

31e minuut.
Gomezjurado speelt de bal door. Altintop speelt de bal door. Lysenko is nu in balbezit. Lysenko haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Arges 1953 - FC SILWANA 0:1

36e minuut.
Chiappuzzi verovert de bal door een tackle van achteren. Chiappuzzi geeft de bal voor. Guerrero heeft problemen om de bal te vangen. Guerrero draait met de bal, schiet en ... Szczepaniak werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FC Arges 1953 - FC SILWANA 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Arges 1953 46%, FC SILWANA 54%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FC Arges 1953 - FC SILWANA 1:1

46e minuut.
Chiappuzzi probeert naar een medespeler te passen. Begloţă bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Altintop. Altintop krijgt een gele kaart.

50e minuut.
Begloţă onderschept slim de pass. Begloţă geeft een lange en hoge pass. Łabędzki heeft problemen om de bal te vangen. Guerrero is nu in balbezit. Guerrero haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

55e minuut.
Lysenko is nu in balbezit. Klungelig pakt Lysenko de bal. Lysenko passt de bal in één keer door. Torje is nu in balbezit. Torje draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Arges 1953 - FC SILWANA 1:2

74e minuut.
Chiappuzzi verovert de bal door een tackle van achteren. Chiappuzzi geeft de bal voor. Guerrero is nu in balbezit. Guerrero draait met de bal, schiet en ... Szczepaniak maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FC Arges 1953 - FC SILWANA 2:2

82e minuut.
Altintop verovert de bal door een tackle van achteren. Altintop probeert naar een medespeler te passen. Lysenko is nu in balbezit. Lysenko schiet op doel. Nogalski probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Arges 1953 - FC SILWANA 2:3

88e minuut.
Vescovi is nu in balbezit. Feraru begaat een overtreding. Vescovi is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Begloţă wilt de vrije trap nemen. Łabędzki kopt de bal weg. Toselli is nu in balbezit. Toselli schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Wat een geweldige kans!

90e minuut.
Begloţă met een sublieme pass. Brdar is nu in balbezit. Brdar passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Toselli de bal. Toselli schiet op doel. Szczepaniak verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Arges 1953 46%, FC SILWANA 54%.
FC Arges 1953 - FC SILWANA 2:3