Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC SILWANA FC Arges 1953
v6 Tactiek Attack
48% Balbezit 52%
46% Spel op eigen helft 54%
16 Doelpogingen 5
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
60.2 gemiddelde waardering 58.2
outstanding Schieten formidable
solid Passen good
good Verdedigen formidable


2e minuut.
Buisson is nu in balbezit. Lysenko rent richting de bal. Lysenko probeert naar een medespeler te passen. Buisson bereikt de bal nog maar net als eerste. Buisson haalt uit met een fantastische trap. Nogalski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

6e minuut.
Altintop rent richting de bal. Scarlat verovert de bal door een tackle van achteren. Scarlat met een sublieme pass. Vescovi bereikt de bal nog maar net als eerste. Vescovi schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

10e minuut.
Feraru verovert de bal door een tackle van achteren. Feraru met een sublieme pass. Zanchi geeft een lange en hoge pass. Buisson is nu in balbezit. Buisson draait met de bal, schiet en ... Nogalski bokst de bal weg.

15e minuut.
Gomezjurado heeft problemen om de bal te vangen. Sadıkoğlu probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Lysenko de bal. Lysenko haalt uit met een fantastische trap. Buisson probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Nogalski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Buisson bereikt de bal nog maar net als eerste. Buisson haalt uit met een fantastische trap. Nogalski maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC SILWANA - FC Arges 1953 1:0

21e minuut.
Mitáček bereikt de bal nog maar net als eerste. Lysenko verovert de bal door een tackle van achteren. Lysenko passt de bal zonder na te denken. Buisson rent richting de bal. Buisson schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

31e minuut.
Altintop bereikt de bal nog maar net als eerste. Altintop passt de bal zonder na te denken. Lysenko bereikt de bal nog maar net als eerste. Lysenko passt de bal met de wreef. Cintron onderschept slim de pass.
Wat een geweldige kans!

37e minuut.
Chiappuzzi passt de bal met de wreef. Teterko rent richting de bal. Teterko geeft de bal voor. Vescovi krijgt zijn hoofd ertegen. Szczepaniak werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
De bal gaat maar net naast.

39e minuut.
Altintop passt de bal met de wreef. Zanchi bereikt de bal nog maar net als eerste. Zanchi passt de bal in één keer door. Buisson rent richting de bal. Buisson draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

40e minuut.
Nogalski trapt de bal weg. Boyle kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Cintron de bal onder controle te krijgen. Buisson is nu in balbezit. Buisson schiet op doel. Nogalski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC SILWANA - FC Arges 1953 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC SILWANA 48%, FC Arges 1953 52%.
FC SILWANA - FC Arges 1953 2:0

58e minuut.
Ufele onderschept slim de pass. Ufele passt de bal zonder na te denken. Guerrero rent richting de bal. Guerrero schiet op doel. Havíř probeert de bal aan de voet te houden.
Dat scheelde niet veel!

60e minuut.
Lysenko probeert naar een medespeler te passen. Buisson is nu in balbezit. Buisson passt de bal met de wreef. Lysenko rent richting de bal. Lysenko schiet op doel. Nogalski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Buisson bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
FC SILWANA - FC Arges 1953 3:0

73e minuut.
Scarlat probeert naar een medespeler te passen. Altintop probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Buisson de bal. Lysenko is nu in balbezit. Lysenko schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

80e minuut.
Daar is Sadıkoğlu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sadıkoğlu probeert naar een medespeler te passen. Cintron probeert naar een medespeler te passen. Lysenko bereikt de bal nog maar net als eerste. Lysenko haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

82e minuut.
Lysenko rent richting de bal. Lysenko passt de bal in één keer door. Buisson is nu in balbezit. Buisson draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC SILWANA - FC Arges 1953 4:0

86e minuut.
Ufele met een sublieme pass. Teterko is nu in balbezit. Teterko speelt de bal door. Vescovi rent richting de bal. Vescovi draait met de bal, schiet en ... Szczepaniak kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

90e minuut.
Feraru bereikt de bal nog maar net als eerste. Feraru geeft een hoge lob. Buisson rent richting de bal. Buisson haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC SILWANA - FC Arges 1953 5:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC SILWANA 45%, FC Arges 1953 55%.
FC SILWANA - FC Arges 1953 5:0