Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-04-17 18:05
  • Competitiewedstrijd: Liga IV.05
  • Stadion: Daniel Lapadat
  • Weer: moderate clouds
    warm
  • Toeschouwers: 20890
Promo Zaclău
4-1-3-2 off Tactiek fantomas
54% Balbezit 46%
38% Spel op eigen helft 62%
15 Doelpogingen 3
3 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 1
53.7 gemiddelde waardering 53.2
very good Schieten solid
very good Passen solid
very good Verdedigen solid


27e minuut.
Chiran is nu in balbezit. Morgiewicz rent richting de bal. Morgiewicz geeft de bal voor. László bereikt de bal nog maar net als eerste. László schiet op doel. Ciepielewski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Daar is Gallinal, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. László is nu in balbezit. László draait met de bal, schiet en ... Ciepielewski probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Promo - Zaclău 1:0

36e minuut.
Chiran geeft een hoge lob. Bujor geeft de bal voor. Pérez Alonso kopt de bal weg. Boccadoro bereikt de bal nog maar net als eerste. Boccadoro haalt uit met een fantastische trap. Ciepielewski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. László bereikt de bal nog maar net als eerste. László geeft een hoge lob. Boccadoro maakt een snoekduik en kopt de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

38e minuut.
Wołucki geeft de bal voor. Inworp. Amaxas met een snelle inworp. Peláez bereikt de bal nog maar net als eerste. Peláez geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

39e minuut.
László kopt de bal weg. Grecea probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Boccadoro is nu in balbezit. Boccadoro haalt uit met een fantastische trap. Ciepielewski werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Promo - Zaclău 2:0

44e minuut.
Chiran passt de bal met de wreef. Pérez Alonso is nu in balbezit. Pérez Alonso passt de bal met de wreef. Boccadoro is nu in balbezit. Boccadoro haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Promo 42%, Zaclău 58%.
Promo - Zaclău 2:0

48e minuut.
Wołucki is nu in balbezit. Grecea rent richting de bal. Câmpeanu is nu in balbezit. Câmpeanu haalt uit met een fantastische trap. Turbo werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Promo - Zaclău 2:1

50e minuut.
Pérez Alonso probeert naar een medespeler te passen. Chiran rent richting de bal. Chiran passt de bal in één keer door. Laps bereikt de bal nog maar net als eerste. Laps schiet op doel. Ciepielewski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

61e minuut.
Câmpeanu is nu in balbezit. Peláez is nu in balbezit. Laps tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Peláez raakt geblesseerd tijdens het duel. Peláez wilt de vrije trap nemen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

64e minuut.
Chiran probeert naar een medespeler te passen. Morgiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Morgiewicz probeert naar een medespeler te passen. László is nu in balbezit. László draait met de bal, schiet en ... Ciepielewski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

72e minuut.
Manafov geeft een lange en hoge pass. Šotola probeert de bal aan de voet te houden. Chiran rent richting de bal. Chiran geeft een lange en hoge pass. Boccadoro krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Ciepielewski met een sublieme pass. Pérez Alonso kopt de bal weg. Daar is Manafov, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Boccadoro rent richting de bal. Boccadoro draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Promo - Zaclău 3:1

76e minuut.
Grecea speelt de bal door. Daar is Pérez Alonso, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Grecea tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Grecea krijgt een gele kaart.

80e minuut.
Morgiewicz passt de bal in één keer door. Bujor is nu in balbezit. Bujor geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Boccadoro de bal. Boccadoro haalt uit met een fantastische trap. Ciepielewski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

86e minuut.
Pérez Alonso rent richting de bal. Pérez Alonso passt de bal zonder na te denken. Boccadoro is nu in balbezit. Boccadoro haalt uit met een fantastische trap. Bujor probeert de bal aan de voet te houden. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Promo 35%, Zaclău 65%.
Promo - Zaclău 3:1