Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-05-12 18:05
  • Competitiewedstrijd: Liga IV.05
  • Stadion: Fantomas Arena
  • Weer: no clouds
    hot
  • Toeschouwers: 11554
Zaclău Promo
fantomas Tactiek 4-1-3-2 off
47% Balbezit 53%
58% Spel op eigen helft 42%
7 Doelpogingen 14
0 Overtredingen 5
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 4
53.6 gemiddelde waardering 56.1
good Schieten very good
solid Passen very good
solid Verdedigen excellent


1e minuut.
Argentero bereikt de bal nog maar net als eerste. Peláez bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Lisek. Peláez raakt geblesseerd tijdens het duel. De afstand naar het doel is niet zo groot. Peláez neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot. Berezowski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

5e minuut.
Gallinal met een sublieme pass. Šotola speelt de bal door. Lisek geeft de bal voor. Boccadoro bereikt de bal nog maar net als eerste. Boccadoro draait met de bal, schiet en ... Ciepielewski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Zaclău - Promo 0:1

10e minuut.
Argentero geeft een hoge lob. Gallinal heeft problemen om de bal te vangen. László is nu in balbezit. László geeft de bal voor. Boccadoro krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

11e minuut.
Laps geeft de bal voor. Muhammad kan de bal niet met de borst controleren. László is nu in balbezit. László draait met de bal, schiet en ... Boccadoro probeert de bal aan de voet te houden. Paal! Ciepielewski bokst de bal weg.

23e minuut.
Na een snelle pass probeert Pérez Alonso de bal onder controle te krijgen. Skubiszyński onderschept slim de pass. Skubiszyński passt de bal met de wreef. Bujor rent richting de bal. Bujor schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

26e minuut.
Morgiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Morgiewicz speelt de bal door. Boccadoro rent richting de bal. László rent richting de bal. László schiet op doel. De bal raakt de paal. Ciepielewski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

32e minuut.
Morgiewicz kopt de bal weg. Klungelig pakt Boccadoro de bal. Muhammad rent richting de bal. Boccadoro onderschept slim de pass. Boccadoro haalt uit met een fantastische trap. Ciepielewski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

36e minuut.
Manafov onderschept slim de pass. Manafov geeft een hoge lob. Spiridon bereikt de bal nog maar net als eerste. Spiridon draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Zaclău - Promo 1:1

39e minuut.
Bujor rent richting de bal. Lisek verovert de bal door een tackle van achteren. Peláez rent richting de bal. Bujor rent richting de bal. Bujor haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Zaclău 60%, Promo 40%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Zaclău - Promo 1:1

52e minuut.
Skubiszyński geeft een lange en hoge pass. Spiridon is nu in balbezit. Argentero legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Argentero krijgt een gele kaart. Spiridon is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Peláez neemt een korte aanloop naar de penalty stip. Berezowski probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Zaclău - Promo 2:1

58e minuut.
Argentero kopt de bal weg. Morgiewicz heeft problemen om de bal te vangen. Morgiewicz probeert naar een medespeler te passen. Boccadoro bereikt de bal nog maar net als eerste. Boccadoro schiet op doel. Ciepielewski bokst de bal weg.

67e minuut.
Chiran geeft de bal voor. Boccadoro kopt de bal weg. Daar is Zagorčić, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. László rent richting de bal. László haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

72e minuut.
Morgiewicz passt de bal zonder na te denken. Zagorčić bereikt de bal nog maar net als eerste. Chiran verovert de bal door een tackle van achteren. Chiran geeft de bal voor. Boccadoro springt en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Zaclău - Promo 2:2

74e minuut.
Muhammad neemt vlug de vrije trap. Spiridon kopt de bal weg. Bujor rent richting de bal. Bujor haalt uit met een fantastische trap. Berezowski probeert wanhopig de bal te grijpen.
De bal gaat maar net naast.

83e minuut.
Pérez Alonso geeft een lange en hoge pass. Muhammad kopt de bal weg. Chiran is nu in balbezit. László bereikt de bal nog maar net als eerste. László draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

85e minuut.
Farofeiro geeft de bal voor. Spiridon bereikt de bal nog maar net als eerste. Wołucki legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Spiridon wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Peláez neemt een korte aanloop naar de penalty stip. Berezowski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

89e minuut.
Muhammad geeft een hoge lob. Inworp. Chiran met de inworp. Morgiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Morgiewicz geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Zaclău 57%, Promo 43%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Zaclău - Promo 2:2