Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-04-17 18:05
  • Competitiewedstrijd: Liga IV.05
  • Stadion: Efraim Arena
  • Weer: partly cloudy
    drizzle
  • Toeschouwers: 27999
Efraim Astra Dunarea
Training Tactiek compact
51% Balbezit 49%
60% Spel op eigen helft 40%
3 Doelpogingen 18
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
41.3 gemiddelde waardering 49.2
adequate Schieten excellent
adequate Passen adequate
very good Verdedigen good


4e minuut.
De Mitri onderschept slim de pass. Tomescu verovert de bal door een tackle van achteren. Tomescu geeft een hoge lob. Amar is nu in balbezit. Amar draait met de bal, schiet en ... Praszelik bokst de bal weg.

6e minuut.
Dymacz kopt de bal weg. Gieremek is nu in balbezit. Gieremek passt de bal met de wreef. Mielcioiu is nu in balbezit. Mielcioiu haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

7e minuut.
Mielcioiu bereikt de bal nog maar net als eerste. Kocot rent richting de bal. Mielcioiu onderschept slim de pass. Mielcioiu geeft een lange en hoge pass. Amar maakt een snoekduik en kopt de bal. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Efraim - Astra Dunarea 0:1

9e minuut.
Gieremek geeft een hoge lob. Klungelig pakt Amar de bal. Amar schiet op doel. Pănican probeert de bal aan de voet te houden. Praszelik werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

9e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Dumitraşcu-Popescu zal de hoekschop nemen. Amar probeert de bal met de borst te controleren. Praszelik probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Amar rent richting de bal. Amar schiet op doel. Paal!

27e minuut.
Vulpe onderschept slim de pass. Vulpe passt de bal zonder na te denken. Pijawka met een sublieme pass. Montibello rent richting de bal. Gieremek geeft een lange en hoge pass. Praszelik bokst de bal weg. Mielcioiu is nu in balbezit. Mielcioiu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Efraim - Astra Dunarea 0:2

28e minuut.
Amar onderschept slim de pass. Amar passt de bal met de wreef. Gieremek speelt de bal door. Mielcioiu rent richting de bal. Mielcioiu haalt uit met een fantastische trap. Praszelik verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal raakt de paal.

30e minuut.
Dumitraşcu-Popescu heeft problemen om de bal te vangen. Vulpe bereikt de bal nog maar net als eerste. Vulpe passt de bal zonder na te denken. Mielcioiu rent richting de bal. Mielcioiu schiet op doel. Praszelik kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

30e minuut.
Geduw en getrek in het strafschopgebied, Dumitraşcu-Popescu zal de hoekschop nemen. Amar heeft problemen om de bal te vangen. De Mitri rent richting de bal. Gieremek onderschept slim de pass. Gieremek draait met de bal, schiet en ... Praszelik bokst de bal weg.

41e minuut.
Montibello kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Bojtor de bal onder controle te krijgen. Amar is nu in balbezit. Amar schiet op doel. Praszelik probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Efraim - Astra Dunarea 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Efraim 69%, Astra Dunarea 31%.
Efraim - Astra Dunarea 0:3

46e minuut.
Bécquet komt het veld opgelopen. Gronowski komt het veld opgelopen. Lincar komt het veld opgelopen. Velcu komt het veld opgelopen.

46e minuut.
Amar passt de bal met de wreef. Daar is Mielcioiu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mielcioiu passt de bal zonder na te denken. Amar is nu in balbezit. Amar schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

51e minuut.
Buscan zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Daar is El Awzai, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. El Awzai passt de bal met de wreef. Buscan bereikt de bal nog maar net als eerste. Buscan geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

69e minuut.
Bécquet geeft de bal voor. Na een snelle pass probeert Roselló de bal onder controle te krijgen. Pănican bereikt de bal nog maar net als eerste. Mielcioiu verovert de bal door een tackle van achteren. Mielcioiu haalt uit met een fantastische trap. Praszelik kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

75e minuut.
Dymacz is nu in balbezit. Dumitraşcu-Popescu verovert de bal door een tackle van achteren. Dumitraşcu-Popescu probeert naar een medespeler te passen. Mielcioiu rent richting de bal. Mielcioiu draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Efraim 51%, Astra Dunarea 49%.
Efraim - Astra Dunarea 0:3