Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Astra Dunarea Efraim
compact Tactiek Training
50% Balbezit 50%
37% Spel op eigen helft 63%
16 Doelpogingen 2
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 2
49.2 gemiddelde waardering 41.7
solid Schieten average
good Passen adequate
very good Verdedigen very good


2e minuut.
Mănăilă geeft een lange en hoge pass. Nyczko probeert de bal aan de voet te houden. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Vulpe neemt de hoekschop. Tomescu kopt de bal weg. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

3e minuut.
Tomescu rent richting de bal. Buscan onderschept slim de pass. Buscan speelt de bal door. Decebal bereikt de bal nog maar net als eerste. Decebal haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

7e minuut.
Buscan bereikt de bal nog maar net als eerste. Montibello onderschept slim de pass. Montibello geeft de bal voor. Gieremek rent richting de bal. Gieremek draait met de bal, schiet en ... Praszelik probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Decebal is nu in balbezit. Decebal schiet op doel. Praszelik werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Astra Dunarea - Efraim 1:0

11e minuut.
Tudose onderschept slim de pass. Tudose passt de bal in één keer door. Montibello is nu in balbezit. Buscan rent richting de bal. Buscan draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

29e minuut.
Nyczko met een sublieme pass. Mănăilă is nu in balbezit. Mănăilă speelt de bal door. Gieremek is nu in balbezit. Gieremek draait met de bal, schiet en ... Praszelik bokst de bal weg. Stanimirov is nu in balbezit. Dodos onderschept slim de pass. Dodos schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

34e minuut.
Ontanaya López bereikt de bal nog maar net als eerste. Nyczko is nu in balbezit. Nyczko geeft de bal voor. Pijawka rent richting de bal. Pijawka geeft de bal voor. Praszelik probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Astra Dunarea 40%, Efraim 60%.
Astra Dunarea - Efraim 1:0

46e minuut.
Dumitraşcu-Popescu komt het veld opgelopen. Bécquet komt het veld opgelopen. Lincar komt het veld opgelopen. Gronowski komt het veld opgelopen.

47e minuut.
Mănăilă verovert de bal door een tackle van achteren. Mănăilă probeert naar een medespeler te passen. Tomescu met een sublieme pass. Gieremek is nu in balbezit. Gieremek draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
Wat een geweldige kans!

52e minuut.
Mănăilă onderschept slim de pass. Mănăilă geeft een hoge lob. Decebal rent richting de bal. Decebal schiet op doel. Praszelik probeert wanhopig de bal te grijpen.
Dat scheelde niet veel!

60e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Velcu komt het veld opgelopen.

60e minuut.
Tomescu passt de bal in één keer door. Velcu bereikt de bal nog maar net als eerste. Velcu passt de bal zonder na te denken. Bécquet bereikt de bal nog maar net als eerste. Bécquet haalt uit met een fantastische trap. Praszelik probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

81e minuut.
Velcu met een sublieme pass. Dumitraşcu-Popescu probeert naar een medespeler te passen. Roselló is nu in balbezit. Gieremek onderschept slim de pass. Gieremek haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Astra Dunarea 35%, Efraim 65%.
Astra Dunarea - Efraim 1:0