Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-04-17 18:05
  • Competitiewedstrijd: Liga IV.05
  • Stadion: Cs.Curcani
  • Weer: moderate clouds
    warm
  • Toeschouwers: 3100
Cs.Curcani steagu rosu brasov
Georgel Tactiek boby3
34% Balbezit 66%
85% Spel op eigen helft 15%
1 Doelpogingen 34
3 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
25.4 gemiddelde waardering 64.5
weak Schieten magical
average Passen outstanding
adequate Verdedigen very good


4e minuut.
Chí Thành probeert de bal met de borst te controleren. Chí Thành speelt de bal door. Yonkov is nu in balbezit. Yonkov geeft de bal voor. Moder springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

7e minuut.
Klungelig pakt Yonkov de bal. Chí Thành geeft een lange en hoge pass. Moder kopt de bal weg. Minciună bereikt de bal nog maar net als eerste. Minciună schiet op doel. Llosa probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
De bal gaat maar net naast.

8e minuut.
Klepka passt de bal zonder na te denken. Collange rent richting de bal. Collange passt de bal in één keer door. Minciună heeft problemen om de bal te vangen. Minciună draait met de bal, schiet en ... Paal!

12e minuut.
Yonkov rent richting de bal. Yonkov geeft een lange en hoge pass. Seniw bereikt de bal nog maar net als eerste. Seniw geeft de bal voor. Moder krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Cs.Curcani - steagu rosu brasov 0:1

15e minuut.
Yonkov met een snelle inworp. Oprea is nu in balbezit. Oprea geeft de bal voor. Minciună is nu in balbezit. Minciună haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Cs.Curcani - steagu rosu brasov 0:2

18e minuut.
Seniw passt de bal zonder na te denken. Minciună rent richting de bal. Minciună passt de bal zonder na te denken. Lubik is nu in balbezit. Lubik geeft een lange en hoge pass. Llosa verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Moder rent richting de bal. Moder schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Cs.Curcani - steagu rosu brasov 0:3

21e minuut.
Oprea is nu in balbezit. Oprea passt de bal zonder na te denken. Yonkov heeft problemen om de bal te vangen. Yonkov geeft de bal voor. Moder maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

23e minuut.
Requena geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Seniw met de inworp. Minciună is nu in balbezit. Minciună geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

24e minuut.
Yonkov is nu in balbezit. Yonkov geeft de bal voor. Daar is Moder, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Moder draait met de bal, schiet en ... Llosa maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Cs.Curcani - steagu rosu brasov 0:4

27e minuut.
Requena speelt de bal door. Klepka is nu in balbezit. Klepka passt de bal zonder na te denken. Figueiroas is nu in balbezit. Figueiroas draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

28e minuut.
Oprea speelt de bal door. Yonkov rent richting de bal. Yonkov met een sublieme pass. Moder bereikt de bal nog maar net als eerste. Moder draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

29e minuut.
Oprea rent richting de bal. Oprea geeft een lange en hoge pass. Requena heeft problemen om de bal te vangen. Moder rent richting de bal. Moder draait met de bal, schiet en ... Llosa kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Cs.Curcani - steagu rosu brasov 0:5

31e minuut.
Collange speelt de bal door. Lubik met een sublieme pass. Yonkov is nu in balbezit. Yonkov geeft een hoge lob. Moder springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Cs.Curcani - steagu rosu brasov 0:6

36e minuut.
Seniw zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Minciună is nu in balbezit. Minciună geeft een lange en hoge pass. Moder rent richting de bal. Moder haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Cs.Curcani - steagu rosu brasov 0:7

40e minuut.
Lubik kopt de bal weg. Daar is Moder, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Requena rent richting de bal. Moder verovert de bal door een tackle van achteren. Moder draait met de bal, schiet en ... Llosa kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Yonkov neemt de hoekschop. Moder maakt een snoekduik en kopt de bal. Llosa werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.

42e minuut.
Götze heeft problemen om de bal te vangen. Lubik onderschept slim de pass. Lubik geeft een hoge lob. Daar is Moder, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Moder draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Cs.Curcani - steagu rosu brasov 0:8

43e minuut.
Minciună geeft de bal voor. Moder kopt de bal weg. Minciună probeert naar een medespeler te passen. Moder heeft problemen om de bal te vangen. Moder draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

45e minuut.
Seniw passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Collange de bal. Collange passt de bal met de wreef. Minciună rent richting de bal. Minciună haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Cs.Curcani 86%, steagu rosu brasov 14%.
Cs.Curcani - steagu rosu brasov 0:8

54e minuut.
Moder onderschept slim de pass. Moder passt de bal met de wreef. Beržonskis bereikt de bal nog maar net als eerste. Oprea onderschept slim de pass. Oprea haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Cs.Curcani - steagu rosu brasov 0:9

55e minuut.
Ielpo komt het veld opgelopen.

59e minuut.
Moder bereikt de bal nog maar net als eerste. Ielpo rent richting de bal. Ielpo passt de bal zonder na te denken. Moder rent richting de bal. Moder haalt uit met een fantastische trap. Llosa verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Cs.Curcani - steagu rosu brasov 0:10

61e minuut.
Chí Thành onderschept slim de pass. Chí Thành probeert naar een medespeler te passen. Yonkov probeert naar een medespeler te passen. Moder rent richting de bal. Moder schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

64e minuut.
Yonkov is nu in balbezit. Chabiera rent richting de bal. Yonkov onderschept slim de pass. Yonkov geeft een lange en hoge pass. Moder krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Cs.Curcani - steagu rosu brasov 0:11

67e minuut.
Chí Thành passt de bal met de wreef. Requena is nu in balbezit. Lubik verovert de bal door een tackle van achteren. Lubik geeft de bal voor. Moder maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

70e minuut.
Yonkov kopt de bal weg. Daar is Moder, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ielpo is nu in balbezit. Ielpo schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Cs.Curcani - steagu rosu brasov 0:12

74e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Yonkov met de inworp. Chabiera bereikt de bal nog maar net als eerste. Oprea onderschept slim de pass. Oprea geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

75e minuut.
Na een snelle pass probeert Wilmersson de bal onder controle te krijgen. Seniw bereikt de bal nog maar net als eerste. Seniw geeft een lange en hoge pass. Ielpo kopt de bal weg. Llosa probeert wanhopig de bal te grijpen.
De bal gaat maar net naast.

84e minuut.
Chabiera is nu in balbezit. Chí Thành is nu in balbezit. Chí Thành geeft de bal voor. Ielpo probeert de bal met de borst te controleren. Ielpo schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

87e minuut.
Collange verovert de bal door een tackle van achteren. Collange geeft de bal voor. Yonkov bereikt de bal nog maar net als eerste. Yonkov geeft een hoge lob. Moder rent richting de bal.
Dat scheelde niet veel!

88e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Seniw zal de hoekschop nemen. Moder krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Cs.Curcani 84%, steagu rosu brasov 16%.
Cs.Curcani - steagu rosu brasov 0:12