Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
steagu rosu brasov Cs.Curcani
boby3 Tactiek Georgel
66% Balbezit 34%
9% Spel op eigen helft 91%
40 Doelpogingen 0
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
64.6 gemiddelde waardering 23.7
magical Schieten weak
outstanding Passen weak
excellent Verdedigen average


2e minuut.
Minciună geeft een lange en hoge pass. Chabiera heeft problemen om de bal te vangen. Moder bereikt de bal nog maar net als eerste. Moder draait met de bal, schiet en ... Llosa maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
steagu rosu brasov - Cs.Curcani 1:0

3e minuut.
Yonkov passt de bal in één keer door. Lubik probeert naar een medespeler te passen. Seniw is nu in balbezit. Seniw geeft een hoge lob. Moder springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

5e minuut.
Lubik probeert naar een medespeler te passen. Yonkov is nu in balbezit. Yonkov geeft een lange en hoge pass. Moder rent richting de bal. Moder draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
steagu rosu brasov - Cs.Curcani 2:0

6e minuut.
Minciună rent richting de bal. Minciună passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Yonkov de bal. Yonkov geeft een lange en hoge pass. Moder krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

10e minuut.
Klepka rent richting de bal. Lubik bereikt de bal nog maar net als eerste. Lubik geeft een hoge lob. Moder bereikt de bal nog maar net als eerste. Moder haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

12e minuut.
Moder rent richting de bal. Wilmersson bereikt de bal nog maar net als eerste. Minciună onderschept slim de pass. Minciună draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
steagu rosu brasov - Cs.Curcani 3:0

15e minuut.
Klepka probeert naar een medespeler te passen. Lubik speelt de bal door. Seniw rent richting de bal. Seniw geeft een hoge lob. Moder krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
steagu rosu brasov - Cs.Curcani 4:0

16e minuut.
Minciună speelt de bal door. Seniw bereikt de bal nog maar net als eerste. Seniw geeft een hoge lob. Moder is nu in balbezit. Moder schiet op doel. Llosa probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Daar is Beržonskis, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Oprea bereikt de bal nog maar net als eerste. Oprea schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
steagu rosu brasov - Cs.Curcani 5:0

20e minuut.
Beržonskis met de inworp. Kondrot is nu in balbezit. Yonkov onderschept slim de pass. Yonkov geeft een hoge lob. Minciună springt en kopt de bal. Llosa bokst de bal weg. Daar is Wilmersson, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Moder is nu in balbezit. Moder haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
steagu rosu brasov - Cs.Curcani 6:0

23e minuut.
Lubik is nu in balbezit. Lubik passt de bal in één keer door. Seniw speelt de bal door. Minciună rent richting de bal. Minciună schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

27e minuut.
Oprea rent richting de bal. Chabiera rent richting de bal. Oprea onderschept slim de pass. Oprea draait met de bal, schiet en ... Llosa maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
steagu rosu brasov - Cs.Curcani 7:0

28e minuut.
Collange is nu in balbezit. Seniw is nu in balbezit. Seniw passt de bal met de wreef. Minciună bereikt de bal nog maar net als eerste. Minciună schiet op doel. Llosa verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
steagu rosu brasov - Cs.Curcani 8:0

30e minuut.
Yonkov bereikt de bal nog maar net als eerste. Chabiera is nu in balbezit. Chabiera geeft een hoge lob. Yonkov bereikt de bal nog maar net als eerste. Yonkov geeft de bal voor. Llosa kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Moder controleert de bal met de borst. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Moder rent richting de bal. Moder haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
steagu rosu brasov - Cs.Curcani 9:0

32e minuut.
Klungelig pakt Collange de bal. Collange geeft een hoge lob. Minciună kopt de bal weg. Moder is nu in balbezit. Moder haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

34e minuut.
Chí Thành probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Figueiroas rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Chí Thành. Chí Thành krijgt een gele kaart. Figueiroas raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen.

37e minuut.
Seniw probeert naar een medespeler te passen. Minciună bereikt de bal nog maar net als eerste. Götze bereikt de bal nog maar net als eerste. Minciună verovert de bal door een tackle van achteren. Minciună haalt uit met een fantastische trap. Llosa bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
steagu rosu brasov - Cs.Curcani 10:0

40e minuut.
Collange geeft een lange en hoge pass. Oprea kopt de bal weg. Requena heeft problemen om de bal te vangen. Moder onderschept slim de pass. Moder haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

45e minuut.
Llosa met een sublieme pass. Collange kopt de bal weg. Oprea kan de bal niet met de borst controleren. Oprea draait met de bal, schiet en ... Llosa probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
steagu rosu brasov - Cs.Curcani 11:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: steagu rosu brasov 10%, Cs.Curcani 90%.
steagu rosu brasov - Cs.Curcani 11:0

49e minuut.
Minciună probeert naar een medespeler te passen. Chí Thành met een sublieme pass. Yonkov is nu in balbezit. Yonkov geeft de bal voor. Oprea kopt de bal weg.
De bal gaat maar net naast.

52e minuut.
Beržonskis kopt de bal weg. Lubik speelt de bal door. Klungelig pakt Oprea de bal. Oprea haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Beržonskis de bal onder controle te krijgen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Moder springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
steagu rosu brasov - Cs.Curcani 12:0

55e minuut.
Chí Thành met een sublieme pass. Yonkov is nu in balbezit. Yonkov geeft een lange en hoge pass. Moder springt en kopt de bal. Llosa werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
steagu rosu brasov - Cs.Curcani 13:0

59e minuut.
Lubik speelt de bal door. Minciună is nu in balbezit. Minciună passt de bal zonder na te denken. Seniw rent richting de bal. Seniw geeft een hoge lob. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

61e minuut.
Klungelig pakt Minciună de bal. Seniw bereikt de bal nog maar net als eerste. Seniw geeft de bal voor. Moder kan de bal niet met de borst controleren. Moder haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
steagu rosu brasov - Cs.Curcani 14:0

65e minuut.
Lubik passt de bal in één keer door. Yonkov is nu in balbezit. Yonkov passt de bal in één keer door. Oprea is nu in balbezit. Oprea schiet op doel. De bal raakt de paal. Daar is Beržonskis, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Oprea geeft een lange en hoge pass. Llosa probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

67e minuut.
Yonkov bereikt de bal nog maar net als eerste. Yonkov geeft een hoge lob. Minciună kopt de bal weg. Moder bereikt de bal nog maar net als eerste. Moder haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
Wat een geweldige kans!

68e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Seniw geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Moder bereikt de bal nog maar net als eerste. Moder schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
steagu rosu brasov - Cs.Curcani 15:0

70e minuut.
Klepka passt de bal met de wreef. Seniw is nu in balbezit. Seniw geeft een hoge lob. Oprea bereikt de bal nog maar net als eerste. Oprea schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

71e minuut.
Lubik probeert naar een medespeler te passen. Moder rent richting de bal. Requena bereikt de bal nog maar net als eerste. Moder verovert de bal door een tackle van achteren. Moder schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Klungelig pakt Lombaerts de bal. Minciună is nu in balbezit. Minciună schiet op doel. Llosa probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
steagu rosu brasov - Cs.Curcani 16:0

76e minuut.
Lubik kopt de bal weg. Daar is Minciună, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Minciună geeft een hoge lob. Oprea bereikt de bal nog maar net als eerste. Oprea haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
steagu rosu brasov - Cs.Curcani 17:0

77e minuut.
Moder heeft problemen om de bal te vangen. Wilmersson begaat een overtreding. Moder raakt geblesseerd tijdens het duel. Moder komt bij de bal en schiet. Llosa werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
steagu rosu brasov - Cs.Curcani 18:0

85e minuut.
Chí Thành met een sublieme pass. Lubik is nu in balbezit. Lubik probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Oprea de bal. Oprea haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

87e minuut.
Lombaerts kopt de bal weg. Lubik rent richting de bal. Lubik speelt de bal door. Seniw bereikt de bal nog maar net als eerste. Seniw geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

90e minuut.
Seniw kopt de bal weg. Minciună heeft problemen om de bal te vangen. Moder is nu in balbezit. Lombaerts verovert de bal door een tackle van achteren. Minciună onderschept slim de pass.
GOOOAAAAAAL!!!
steagu rosu brasov - Cs.Curcani 19:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: steagu rosu brasov 8%, Cs.Curcani 92%.
steagu rosu brasov - Cs.Curcani 19:0