Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
F.C.U Bascov Craiova Maxima 1973
Dragnea Tactiek passo dobble
47% Balbezit 53%
56% Spel op eigen helft 44%
6 Doelpogingen 8
1 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
50.4 gemiddelde waardering 59.9
very good Schieten formidable
good Passen very good
very good Verdedigen very good


9e minuut.
Sądowicz geeft de bal voor. Daar is Ierardo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ierardo passt de bal in één keer door. Lehtinen bereikt de bal nog maar net als eerste. Lehtinen schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C.U Bascov - Craiova Maxima 1973 0:1

10e minuut.
Lehtinen passt de bal met de wreef. Branekov geeft een hoge lob. Sırdaş heeft problemen om de bal te vangen. Todescato bereikt de bal nog maar net als eerste. Todescato haalt uit met een fantastische trap. Crivăţ kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

11e minuut.
Mojzes rent richting de bal. Mojzes geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Carnero met een snelle inworp. Sądowicz probeert naar een medespeler te passen. De bal raakt de paal. Lehtinen bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C.U Bascov - Craiova Maxima 1973 0:2

17e minuut.
Sądowicz is nu in balbezit. Sądowicz passt de bal met de wreef. Todescato rent richting de bal. Todescato draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
F.C.U Bascov - Craiova Maxima 1973 0:3

22e minuut.
Ierardo bereikt de bal nog maar net als eerste. Lehtinen is nu in balbezit. Ierardo bereikt de bal nog maar net als eerste. Ierardo draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
F.C.U Bascov - Craiova Maxima 1973 0:4

26e minuut.
Lehtinen met een sublieme pass. Daar is Ierardo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ierardo geeft de bal voor. Lehtinen rent richting de bal. Lehtinen draait met de bal, schiet en ... Crivăţ probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

38e minuut.
Daar is Koźbiał, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Todescato is nu in balbezit. Todescato passt de bal met de wreef. Lehtinen bereikt de bal nog maar net als eerste. Lehtinen schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

39e minuut.
Webb kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Carnero de bal onder controle te krijgen. Dunn met een sublieme pass. Klungelig pakt Horsley de bal. Horsley schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F.C.U Bascov 63%, Craiova Maxima 1973 37%.
F.C.U Bascov - Craiova Maxima 1973 0:4

52e minuut.
Sądowicz speelt de bal door. Todescato bereikt de bal nog maar net als eerste. Todescato passt de bal in één keer door. Lehtinen bereikt de bal nog maar net als eerste. Lehtinen draait met de bal, schiet en ... Crivăţ verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

66e minuut.
Webb met een sublieme pass. Horsley bereikt de bal nog maar net als eerste. Branekov legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Horsley is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Webb kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot. Kuschler kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

70e minuut.
Sądowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Sądowicz geeft een hoge lob. Sırdaş rent richting de bal. Lehtinen verovert de bal door een tackle van achteren. Lehtinen haalt uit met een fantastische trap. Crivăţ verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C.U Bascov - Craiova Maxima 1973 0:5

78e minuut.
Horsley geeft de bal voor. Vadnai kopt de bal weg. Horsley is nu in balbezit. Horsley schiet op doel. Kuschler maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C.U Bascov - Craiova Maxima 1973 1:5

84e minuut.
Branekov geeft een lange en hoge pass. Inworp. Feldtstedt zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Arslansoyu heeft problemen om de bal te vangen. Arslansoyu geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

88e minuut.
Feldtstedt rent richting de bal. Horsley rent richting de bal. Feldtstedt is nu in balbezit. Horsley rent richting de bal. Horsley haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F.C.U Bascov 50%, Craiova Maxima 1973 50%.
F.C.U Bascov - Craiova Maxima 1973 1:5