Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-04-21 18:05
  • Competitiewedstrijd: Liga IV.05
  • Stadion: Ion Oblemenco
  • Weer: partly cloudy
    drizzle
  • Toeschouwers: 21982
Blue Aztec 2006 STEAUA BUCURESTI
improvizatii Tactiek steaua
52% Balbezit 48%
42% Spel op eigen helft 58%
19 Doelpogingen 0
1 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
11 Buitenspel 0
59.3 gemiddelde waardering 31.6
formidable Schieten adequate
excellent Passen poor
very good Verdedigen average


1e minuut.
Parragi passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Anđušić de bal. Anđušić probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Parragi de bal. Parragi draait met de bal, schiet en ... Bercea bokst de bal weg. De bal raakt de paal.

4e minuut.
Urs bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Salach. Urs raakt geblesseerd tijdens het duel. Costache met een snel genomen vrije trap. Anđušić springt en kopt de bal. De bal vliegt tegen de lat. Turkowski speelt de bal door. Klungelig pakt Arghirescu de bal. Arghirescu geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

9e minuut.
Anđušić bereikt de bal nog maar net als eerste. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Covei zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Anđušić is nu in balbezit. Anđušić geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

14e minuut.
Arghirescu kopt de bal weg. Parragi heeft problemen om de bal te vangen. Kavon rent richting de bal. Parragi verovert de bal door een tackle van achteren. Parragi haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

15e minuut.
Covei geeft een lange en hoge pass. Parragi rent richting de bal. Anđušić rent richting de bal. Parragi bereikt de bal nog maar net als eerste. Parragi haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

29e minuut.
Báder rent richting de bal. Henning onderschept slim de pass. Inworp. Costache zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Covei geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

35e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Craioveanu trapt de bal weg van het doel. Parragi kopt de bal weg. Arghirescu heeft problemen om de bal te vangen. Arghirescu schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

41e minuut.
Parragi onderschept slim de pass. Parragi geeft een lange en hoge pass. Arghirescu is nu in balbezit. Arghirescu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Blue Aztec 2006 - STEAUA BUCURESTI 1:0

43e minuut.
Burgoa zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Daar is Važanski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Važanski passt de bal in één keer door. Salach bereikt de bal nog maar net als eerste. Salach geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Blue Aztec 2006 49%, STEAUA BUCURESTI 51%.
Blue Aztec 2006 - STEAUA BUCURESTI 1:0

46e minuut.
Anđušić is nu in balbezit. Cadario is nu in balbezit. Anđušić tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Anđušić krijgt een gele kaart.

48e minuut.
Anđušić geeft de bal voor. Parragi is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Salach. Parragi is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Covei wilt de vrije trap nemen.
De bal gaat maar net naast.

58e minuut.
Fatigati probeert naar een medespeler te passen. Na een snelle pass probeert Burgoa de bal onder controle te krijgen. Anđušić bereikt de bal nog maar net als eerste. Anđušić geeft de bal voor. Arghirescu krijgt zijn hoofd ertegen. De bal vliegt tegen de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Parragi rent richting de bal. Parragi draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Blue Aztec 2006 - STEAUA BUCURESTI 2:0

60e minuut.
Arghirescu verovert de bal door een tackle van achteren. Arghirescu passt de bal zonder na te denken. Anđušić bereikt de bal nog maar net als eerste. Anđušić draait met de bal, schiet en ... Bercea maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Blue Aztec 2006 - STEAUA BUCURESTI 3:0

62e minuut.
Covei is nu in balbezit. Covei passt de bal in één keer door. Parragi rent richting de bal. Parragi haalt uit met een fantastische trap. Bercea maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Blue Aztec 2006 - STEAUA BUCURESTI 4:0

63e minuut.
Klungelig pakt Báder de bal. Arghirescu onderschept slim de pass. Salach bereikt de bal nog maar net als eerste. Arghirescu verovert de bal door een tackle van achteren. Arghirescu geeft de bal voor. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Parragi springt en kopt de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Bercea maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Parragi rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Blue Aztec 2006 - STEAUA BUCURESTI 5:0

67e minuut.
Covei bereikt de bal nog maar net als eerste. Covei passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Costache de bal. Costache geeft een hoge lob. Arghirescu maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Blue Aztec 2006 - STEAUA BUCURESTI 6:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Blue Aztec 2006 35%, STEAUA BUCURESTI 65%.
Blue Aztec 2006 - STEAUA BUCURESTI 6:0