Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-04-21 18:05
  • Competitiewedstrijd: Liga IV.05
  • Stadion: Fantomas Arena
  • Weer: moderate clouds
    warm
  • Toeschouwers: 16422
Zaclău FC Arges 1953
fantomas Tactiek C1
47% Balbezit 53%
53% Spel op eigen helft 47%
5 Doelpogingen 13
3 Overtredingen 3
2 Gele kaarten 1
1 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
52.6 gemiddelde waardering 60.5
solid Schieten outstanding
solid Passen very good
solid Verdedigen excellent


10e minuut.
Gomezjurado neemt vlug de vrije trap. Daar is Zagorčić, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Guerrero is nu in balbezit. Guerrero schiet op doel. Ciepielewski werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Zaclău - FC Arges 1953 0:1

19e minuut.
Grecea rent richting de bal. Grecea met een sublieme pass. Câmpeanu is nu in balbezit. Câmpeanu draait met de bal, schiet en ... Nogalski probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Zaclău - FC Arges 1953 1:1

23e minuut.
Guerrero is nu in balbezit. Guerrero passt de bal met de wreef. Begloţă speelt de bal door. Guerrero rent richting de bal. Guerrero draait met de bal, schiet en ... Ciepielewski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
De bal gaat maar net naast.

28e minuut.
Jaio Gabiola is nu in balbezit. Jaio Gabiola geeft een hoge lob. Manafov bereikt de bal nog maar net als eerste. Toselli onderschept slim de pass. Toselli draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

30e minuut.
Discepoli probeert de bal aan de voet te houden. Skubiszyński is nu in balbezit. Guerrero maakt een afschuwelijke overtreding. Guerrero krijgt een gele kaart.

36e minuut.
Cintron geeft een lange en hoge pass. Guerrero is nu in balbezit. Gallinal schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Gallinal krijgt een gele kaart. Guerrero is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Jaio Gabiola zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Toselli krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

37e minuut.
Mitáček geeft de bal voor. Gomezjurado met een sublieme pass. Jaio Gabiola speelt de bal door. Teterko is nu in balbezit. Teterko geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

41e minuut.
Câmpeanu passt de bal met de wreef. Šotola probeert naar een medespeler te passen. Câmpeanu is nu in balbezit. Câmpeanu haalt uit met een fantastische trap. Nogalski probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Zaclău - FC Arges 1953 2:1

43e minuut.
Toselli rent richting de bal. Toselli met een sublieme pass. Begloţă geeft een lange en hoge pass. Guerrero rent richting de bal. Guerrero draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Zaclău - FC Arges 1953 2:2

45e minuut.
Teterko passt de bal zonder na te denken. Toselli is nu in balbezit. Begloţă is nu in balbezit. Begloţă geeft een hoge lob. Guerrero kopt de bal weg. Ciepielewski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Zaclău 50%, FC Arges 1953 50%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Zaclău - FC Arges 1953 2:2

46e minuut.
Šotola met een sublieme pass. Gallinal rent richting de bal. Gallinal geeft een hoge lob. Amaxas rent richting de bal. Amaxas schiet op doel. Nogalski bokst de bal weg.

54e minuut.
Grecea is nu in balbezit. Grecea passt de bal zonder na te denken. Amaxas rent richting de bal. Amaxas schiet op doel. Nogalski werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Zaclău - FC Arges 1953 3:2

61e minuut.
Jaio Gabiola met de inworp. Skubiszyński is nu in balbezit. Skubiszyński geeft een lange en hoge pass. Cintron rent richting de bal. Câmpeanu onderschept slim de pass.
GOOOAAAAAAL!!!
Zaclău - FC Arges 1953 4:2

67e minuut.
Amaxas bereikt de bal nog maar net als eerste. Scarlat verovert de bal door een tackle van achteren. Scarlat passt de bal in één keer door. Daar is Begloţă, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Begloţă geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

68e minuut.
Grecea heeft problemen om de bal te vangen. Chiappuzzi bereikt de bal nog maar net als eerste. Chiappuzzi passt de bal in één keer door. Toselli bereikt de bal nog maar net als eerste. Toselli haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Zaclău - FC Arges 1953 4:3

70e minuut.
Grecea raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Alhaus komt het veld opgelopen. Teterko met een snel genomen vrije trap. Guerrero springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

72e minuut.
Begloţă passt de bal met de wreef. Daar is Teterko, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Teterko speelt de bal door. Toselli bereikt de bal nog maar net als eerste. Toselli draait met de bal, schiet en ... Ciepielewski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
Dat scheelde niet veel!

75e minuut.
Teterko rent richting de bal. Teterko geeft de bal voor. Guerrero kopt de bal weg. Toselli rent richting de bal. Toselli schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

77e minuut.
Jaio Gabiola probeert naar een medespeler te passen. Guerrero is nu in balbezit. Gallinal schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Gallinal krijgt zijn tweede gele kaart en dat levert hem dus rood op, hij moet het veld verlaten.

78e minuut.
Alhaus passt de bal met de wreef. Amaxas is nu in balbezit. Scarlat maakt een afschuwelijke overtreding. Amaxas wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Amaxas kan niet meer verder spelen. Florian komt het veld opgelopen.

81e minuut.
Scarlat passt de bal met de wreef. Jaio Gabiola bereikt de bal nog maar net als eerste. Jaio Gabiola passt de bal in één keer door. Guerrero is nu in balbezit. Guerrero draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

83e minuut.
Teterko passt de bal met de wreef. Skubiszyński heeft problemen om de bal te vangen. Bujor rent richting de bal. Toselli onderschept slim de pass. Toselli draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

85e minuut.
Jaio Gabiola probeert naar een medespeler te passen. Begloţă is nu in balbezit. Begloţă probeert naar een medespeler te passen. Guerrero is nu in balbezit. Guerrero haalt uit met een fantastische trap. Ciepielewski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

86e minuut.
Florian met een sublieme pass. Alhaus is nu in balbezit. Alhaus speelt de bal door. Câmpeanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Câmpeanu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Zaclău - FC Arges 1953 5:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Zaclău 57%, FC Arges 1953 43%.
Zaclău - FC Arges 1953 5:3