Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC SILWANA Promo
v6 Tactiek titi caca
59% Balbezit 41%
35% Spel op eigen helft 65%
23 Doelpogingen 1
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
4 Buitenspel 4
52.5 gemiddelde waardering 34.3
outstanding Schieten weak
good Passen average
good Verdedigen average


2e minuut.
Buisson bereikt de bal nog maar net als eerste. Buisson geeft de bal voor. Lysenko bereikt de bal nog maar net als eerste. Lysenko schiet op doel. Turbo werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC SILWANA - Promo 1:0

9e minuut.
Buisson rent richting de bal. Lysenko bereikt de bal nog maar net als eerste. Buisson is nu in balbezit. Buisson draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC SILWANA - Promo 2:0

12e minuut.
Buitenspel voor Vanucci. Goede buitenspelval van de verdediging. Boyle maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Buisson rent richting de bal. Buisson draait met de bal, schiet en ... Turbo werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
De bal gaat maar net naast.

15e minuut.
Giamalis rent richting de bal. Giamalis passt de bal zonder na te denken. Daar is Momot, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Landa bereikt de bal nog maar net als eerste. Landa draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

23e minuut.
Zanchi speelt de bal door. Daar is Alköprü, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lysenko bereikt de bal nog maar net als eerste. Lysenko schiet op doel. Turbo werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC SILWANA - Promo 3:0

26e minuut.
Klungelig pakt Abreu de bal. Zanchi probeert naar een medespeler te passen. Austin rent richting de bal. Lysenko onderschept slim de pass. Lysenko haalt uit met een fantastische trap. Turbo probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
Dat scheelde niet veel!

27e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Zanchi neemt de hoekschop. Buisson springt en kopt de bal. Turbo werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC SILWANA - Promo 4:0

28e minuut.
Landa rent richting de bal. Giamalis tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Landa raakt geblesseerd tijdens het duel. Feraru zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Lysenko springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

39e minuut.
Zanchi bereikt de bal nog maar net als eerste. Zanchi passt de bal in één keer door. Landa met een sublieme pass. Buisson is nu in balbezit. Buisson haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

40e minuut.
Feraru geeft een hoge lob. Lysenko rent richting de bal. Lysenko geeft een lange en hoge pass. Buisson bereikt de bal nog maar net als eerste. Buisson draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

42e minuut.
Zanchi rent richting de bal. Zanchi geeft een lange en hoge pass. Buisson bereikt de bal nog maar net als eerste. Buisson schiet op doel. Turbo probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC SILWANA - Promo 5:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC SILWANA 34%, Promo 66%.
FC SILWANA - Promo 5:0

53e minuut.
Valaire rent richting de bal. Buisson verovert de bal door een tackle van achteren. Lysenko is nu in balbezit. Lysenko draait met de bal, schiet en ... Turbo maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC SILWANA - Promo 6:0

59e minuut.
Lysenko passt de bal met de wreef. Zanchi bereikt de bal nog maar net als eerste. Zanchi passt de bal met de wreef. Landa rent richting de bal. Landa draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

61e minuut.
Sadıkoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Sadıkoğlu geeft een lange en hoge pass. Subev kan de bal niet met de borst controleren. Lysenko rent richting de bal. Lysenko schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

64e minuut.
Boyle passt de bal zonder na te denken. Sadıkoğlu rent richting de bal. Sadıkoğlu passt de bal in één keer door. Buisson rent richting de bal. Buisson haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

67e minuut.
Landa bereikt de bal nog maar net als eerste. Landa geeft een hoge lob. Lysenko is nu in balbezit. Lysenko haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC SILWANA - Promo 7:0

68e minuut.
Lysenko verovert de bal door een tackle van achteren. Landa bereikt de bal nog maar net als eerste. Landa geeft de bal voor. Buisson rent richting de bal. Buisson draait met de bal, schiet en ... Turbo probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

70e minuut.
Boyle passt de bal met de wreef. Havíř bereikt de bal nog maar net als eerste. Havíř probeert naar een medespeler te passen. Buisson is nu in balbezit. Buisson haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Turbo verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

74e minuut.
Feraru geeft de bal voor. Landa kopt de bal weg. Lysenko heeft problemen om de bal te vangen. Lysenko draait met de bal, schiet en ... Turbo maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC SILWANA - Promo 8:0

78e minuut.
Răcaru raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Grama komt het veld opgelopen.

82e minuut.
Zanchi bereikt de bal nog maar net als eerste. Zanchi passt de bal in één keer door. Lysenko is nu in balbezit. Landa rent richting de bal. Landa draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC SILWANA - Promo 9:0

84e minuut.
Sadıkoğlu geeft een lange en hoge pass. Daar is Alköprü, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lysenko rent richting de bal. Lysenko draait met de bal, schiet en ... Turbo probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC SILWANA - Promo 10:0

89e minuut.
Sadıkoğlu passt de bal in één keer door. Buisson rent richting de bal. Buisson draait met de bal, schiet en ... Lysenko probeert de bal aan de voet te houden. Turbo probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC SILWANA - Promo 11:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC SILWANA 35%, Promo 65%.
FC SILWANA - Promo 11:0