Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-05-08 18:05
  • Competitiewedstrijd: Liga IV.05
  • Stadion: Daniel Lapadat
  • Weer: sparse clouds
    warm
  • Toeschouwers: 32960
Promo FC SILWANA
titi caca Tactiek v6
42% Balbezit 58%
66% Spel op eigen helft 34%
2 Doelpogingen 27
2 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 1
30.9 gemiddelde waardering 57.7
weak Schieten outstanding
average Passen good
average Verdedigen adequate


1e minuut.
Árki met een sublieme pass. Abreu is nu in balbezit. Lysenko onderschept slim de pass. Alköprü onderschept slim de pass. Altintop geeft een hoge lob. Dobeş probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

4e minuut.
Răcaru probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Zanchi is nu in balbezit. Zanchi passt de bal zonder na te denken. Buisson is nu in balbezit. Buisson geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

9e minuut.
Landa passt de bal in één keer door. Zanchi bereikt de bal nog maar net als eerste. Subev tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Subev krijgt een gele kaart. Zanchi is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. De afstand naar het doel is niet zo groot. Boyle neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
De bal gaat maar net naast.

13e minuut.
Boyle speelt de bal door. Zanchi geeft een hoge lob. Buisson is nu in balbezit. Buisson haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Promo - FC SILWANA 0:1

14e minuut.
Lysenko bereikt de bal nog maar net als eerste. Lysenko geeft de bal voor. Buisson bereikt de bal nog maar net als eerste. Buisson haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Promo - FC SILWANA 0:2

17e minuut.
Vanucci bereikt de bal nog maar net als eerste. Feraru onderschept slim de pass. Feraru probeert naar een medespeler te passen. Buisson bereikt de bal nog maar net als eerste. Buisson schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Dobeş verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

23e minuut.
Landa bereikt de bal nog maar net als eerste. Landa geeft een lange en hoge pass. Buisson bereikt de bal nog maar net als eerste. Buisson draait met de bal, schiet en ... Dobeş maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Promo - FC SILWANA 0:3

24e minuut.
Alköprü bereikt de bal nog maar net als eerste. Alköprü geeft een hoge lob. Lysenko rent richting de bal. Lysenko haalt uit met een fantastische trap. Dobeş werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Promo - FC SILWANA 0:4

31e minuut.
Valaire geeft een hoge lob. Feraru bereikt de bal nog maar net als eerste. Feraru geeft de bal voor. Buisson rent richting de bal. Buisson schiet op doel. Paal!

36e minuut.
Zanchi passt de bal met de wreef. Landa is nu in balbezit. Landa passt de bal zonder na te denken. Altintop rent richting de bal. Altintop geeft een lange en hoge pass. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Promo - FC SILWANA 0:5

44e minuut.
Doeltrap. Dobeş trapt de bal weg. Altintop kopt de bal weg. Buisson probeert de bal met de borst te controleren. Buisson draait met de bal, schiet en ... Dobeş verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

45e minuut.
Zanchi geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Momot rent richting de bal. Buisson verovert de bal door een tackle van achteren. Buisson draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Lysenko de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
Promo - FC SILWANA 0:6

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Promo 70%, FC SILWANA 30%.
Promo - FC SILWANA 0:6

47e minuut.
Klungelig pakt Austin de bal. Valaire is nu in balbezit. Lysenko verovert de bal door een tackle van achteren. Lysenko schiet op doel. Dobeş probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Promo - FC SILWANA 0:7

51e minuut.
Vanucci passt de bal met de wreef. Łabędzki is nu in balbezit. Łabędzki geeft de bal voor. Buisson rent richting de bal. Buisson schiet op doel. Dobeş probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Lysenko rent richting de bal. Valaire verovert de bal door een tackle van achteren. Buisson bereikt de bal nog maar net als eerste. Buisson haalt uit met een fantastische trap. Dobeş werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Promo - FC SILWANA 0:8

56e minuut.
Łabędzki kopt de bal weg. Árki met een sublieme pass. Austin probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Buisson bereikt de bal nog maar net als eerste. Buisson draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Promo - FC SILWANA 0:9

57e minuut.
Zanchi bereikt de bal nog maar net als eerste. Árki is nu in balbezit. Lysenko tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Lysenko krijgt een gele kaart.

60e minuut.
Łabędzki probeert naar een medespeler te passen. Altintop is nu in balbezit. Altintop probeert naar een medespeler te passen. Lysenko bereikt de bal nog maar net als eerste. Lysenko draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Altintop zal de hoekschop nemen. Dobeş kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

64e minuut.
Daar is Subev, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Buisson is nu in balbezit. Zanchi rent richting de bal. Zanchi geeft de bal voor. Lysenko is nu in balbezit.
Wat een geweldige kans!

65e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Altintop neemt de hoekschop. Zanchi kopt de bal weg. Lysenko rent richting de bal. Lysenko schiet op doel. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

65e minuut.
Boyle controleert de bal met de borst. Boyle geeft een hoge lob. Buisson rent richting de bal. Buisson schiet op doel. Dobeş werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Promo - FC SILWANA 0:10

69e minuut.
Boyle probeert naar een medespeler te passen. Landa rent richting de bal. Met opzet legt Momot zijn tegenspeler op de grond. Landa wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen.

70e minuut.
Altintop is nu in balbezit. Altintop passt de bal met de wreef. Buisson bereikt de bal nog maar net als eerste. Buisson haalt uit met een fantastische trap. Dobeş probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Promo - FC SILWANA 0:11

72e minuut.
Landa verovert de bal door een tackle van achteren. Landa passt de bal in één keer door. Lysenko is nu in balbezit. Lysenko draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

73e minuut.
Buisson is nu in balbezit. Lysenko bereikt de bal nog maar net als eerste. Buisson bereikt de bal nog maar net als eerste. Lysenko is nu in balbezit. Lysenko draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

74e minuut.
Landa passt de bal in één keer door. Boyle heeft problemen om de bal te vangen. Boyle met een sublieme pass. Buisson rent richting de bal. Buisson haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Promo - FC SILWANA 0:12

76e minuut.
Zanchi rent richting de bal. Zanchi geeft een lange en hoge pass. Buisson is nu in balbezit. Buisson schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Promo - FC SILWANA 0:13

83e minuut.
Alköprü geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Altintop zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Landa rent richting de bal. Landa geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

86e minuut.
Feraru bereikt de bal nog maar net als eerste. Feraru geeft de bal voor. Buisson bereikt de bal nog maar net als eerste. Buisson haalt uit met een fantastische trap. Dobeş werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Promo - FC SILWANA 0:14

90e minuut.
Lysenko bereikt de bal nog maar net als eerste. Lysenko geeft de bal voor. Buisson rent richting de bal. Buisson haalt uit met een fantastische trap. Dobeş maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Promo - FC SILWANA 0:15

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Promo 62%, FC SILWANA 38%.
Promo - FC SILWANA 0:15