Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
steagu rosu brasov Efraim
boby3 Tactiek Training
56% Balbezit 44%
25% Spel op eigen helft 75%
26 Doelpogingen 2
2 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 3
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
67.2 gemiddelde waardering 41.5
magical Schieten adequate
formidable Passen average
excellent Verdedigen very good


4e minuut.
Roselló met een sublieme pass. Collange bereikt de bal nog maar net als eerste. Mtimet tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Mtimet krijgt een gele kaart.

7e minuut.
Chí Thành probeert naar een medespeler te passen. Yonkov rent richting de bal. De Mitri tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. De Mitri krijgt een gele kaart.

11e minuut.
Lubik onderschept slim de pass. Lubik passt de bal in één keer door. Moder rent richting de bal. Moder draait met de bal, schiet en ... Praszelik maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
steagu rosu brasov - Efraim 1:0

12e minuut.
Oprea heeft problemen om de bal te vangen. Moder rent richting de bal. Moder passt de bal met de wreef. Minciună bereikt de bal nog maar net als eerste. Minciună schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

16e minuut.
Dymacz passt de bal in één keer door. Kocot rent richting de bal. Moder verovert de bal door een tackle van achteren. Moder draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

16e minuut.
Lubik passt de bal in één keer door. Oprea is nu in balbezit. Moder is nu in balbezit. Oprea bereikt de bal nog maar net als eerste. Oprea haalt uit met een fantastische trap. Praszelik kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Daar is Kocot, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
steagu rosu brasov - Efraim 2:0

19e minuut.
Oprea onderschept slim de pass. Oprea met een sublieme pass. Moder bereikt de bal nog maar net als eerste. Kocot bereikt de bal nog maar net als eerste. Moder is nu in balbezit. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
steagu rosu brasov - Efraim 3:0

21e minuut.
Seniw met de inworp. Fernandès bereikt de bal nog maar net als eerste. Minciună onderschept slim de pass. Minciună draait met de bal, schiet en ... Praszelik maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
steagu rosu brasov - Efraim 4:0

31e minuut.
Minciună speelt de bal door. Lubik bereikt de bal nog maar net als eerste. Roselló begaat een overtreding. Roselló krijgt een gele kaart.

32e minuut.
Pănican kopt de bal weg. Lubik bereikt de bal nog maar net als eerste. Lubik geeft een lange en hoge pass. Moder rent richting de bal. Moder schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

35e minuut.
Fernandès probeert naar een medespeler te passen. Mtimet is nu in balbezit. Mtimet schiet op doel. Zerbelloni probeert de bal aan de voet te houden. Dafinescu werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
steagu rosu brasov - Efraim 4:1

37e minuut.
Klungelig pakt Moder de bal. Bojtor is nu in balbezit. Moder verovert de bal door een tackle van achteren. Moder schiet op doel. Praszelik maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
steagu rosu brasov - Efraim 5:1

41e minuut.
Oprea speelt de bal door. Yonkov rent richting de bal. Yonkov met een sublieme pass. Oprea geeft de bal voor. Moder springt en kopt de bal. Praszelik kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

45e minuut.
Oprea verovert de bal door een tackle van achteren. Roselló rent richting de bal. Oprea verovert de bal door een tackle van achteren. Oprea schiet op doel. Praszelik werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: steagu rosu brasov 24%, Efraim 76%.
steagu rosu brasov - Efraim 5:1

52e minuut.
Minciună rent richting de bal. Minciună passt de bal in één keer door. Moder bereikt de bal nog maar net als eerste. Moder schiet op doel. Praszelik maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
steagu rosu brasov - Efraim 6:1

57e minuut.
Lubik probeert de bal aan de voet te houden. Oprea bereikt de bal nog maar net als eerste. Minciună rent richting de bal. Moder rent richting de bal. Moder haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

65e minuut.
Klungelig pakt Seniw de bal. Seniw probeert naar een medespeler te passen. Moder rent richting de bal. Moder schiet op doel. Praszelik werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
steagu rosu brasov - Efraim 7:1

65e minuut.
Ielpo komt het veld opgelopen. Kupcik komt het veld opgelopen.

66e minuut.
De Mitri bereikt de bal nog maar net als eerste. Oprea onderschept slim de pass. Oprea geeft een lange en hoge pass. Moder maakt een snoekduik en kopt de bal. Praszelik werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
steagu rosu brasov - Efraim 8:1

69e minuut.
Moder bereikt de bal nog maar net als eerste. Bojtor legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Moder is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Moder zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet.
GOOOAAAAAAL!!!
steagu rosu brasov - Efraim 9:1

74e minuut.
Klepka geeft een hoge lob. Oprea kopt de bal weg. Moder rent richting de bal. Moder haalt uit met een fantastische trap. Praszelik werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
steagu rosu brasov - Efraim 10:1

75e minuut.
Bojtor geeft een lange en hoge pass. Lubik speelt de bal door. Yonkov rent richting de bal. Yonkov geeft een hoge lob. Moder maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

80e minuut.
Pănican bereikt de bal nog maar net als eerste. Oprea verovert de bal door een tackle van achteren. Oprea geeft een hoge lob. Ielpo is nu in balbezit. Ielpo schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

85e minuut.
Roselló is nu in balbezit. Lubik verovert de bal door een tackle van achteren. Lubik geeft de bal voor. Moder rent richting de bal. Moder schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
steagu rosu brasov - Efraim 11:1

89e minuut.
Inworp. Yonkov met een snelle inworp. Oprea rent richting de bal. Oprea geeft een lange en hoge pass. Moder maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: steagu rosu brasov 26%, Efraim 74%.
steagu rosu brasov - Efraim 11:1