Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-05-08 18:05
  • Competitiewedstrijd: Liga IV.05
  • Stadion: Efraim Arena
  • Weer: moderate clouds
    cool
  • Toeschouwers: 22609
Efraim steagu rosu brasov
Training Tactiek boby3
46% Balbezit 54%
67% Spel op eigen helft 33%
7 Doelpogingen 18
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
43.7 gemiddelde waardering 68.1
good Schieten brilliant
adequate Passen formidable
excellent Verdedigen formidable


1e minuut.
Collange rent richting de bal. Collange passt de bal met de wreef. Daar is Klepka, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Minh Khánh is nu in balbezit. Minh Khánh draait met de bal, schiet en ... Dafinescu bokst de bal weg.

3e minuut.
Deaconu geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Yonkov zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Oprea is nu in balbezit. Oprea geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

6e minuut.
Minciună geeft de bal voor. Moder is nu in balbezit. Stanimirov legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Moder raakt geblesseerd tijdens het duel. Moder legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet. Praszelik verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

19e minuut.
Lubik verovert de bal door een tackle van achteren. Peña is nu in balbezit. Lubik verovert de bal door een tackle van achteren. Lubik geeft een hoge lob. Moder springt en kopt de bal. Praszelik kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

22e minuut.
Moder kopt de bal weg. Oprea heeft problemen om de bal te vangen. Deaconu is nu in balbezit. Moder onderschept slim de pass. Moder schiet op doel. Praszelik verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

27e minuut.
Seniw bereikt de bal nog maar net als eerste. Seniw passt de bal zonder na te denken. Minciună rent richting de bal. Minciună geeft de bal voor. Moder maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

29e minuut.
Roselló met een sublieme pass. Minh Khánh rent richting de bal. Klepka begaat een overtreding. Minh Khánh raakt geblesseerd tijdens het duel. Peña komt bij de bal en schiet. Dafinescu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Efraim 62%, steagu rosu brasov 38%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Efraim - steagu rosu brasov 0:0

48e minuut.
Lubik rent richting de bal. Lubik passt de bal in één keer door. Daar is Yonkov, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Yonkov geeft de bal voor. Moder springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

49e minuut.
Lubik kopt de bal weg. Moder is nu in balbezit. Minciună is nu in balbezit. Minciună haalt uit met een fantastische trap. Praszelik probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Efraim - steagu rosu brasov 0:1

50e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Kupcik komt het veld opgelopen.

55e minuut.
Minciună kopt de bal weg. Daar is Roselló, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lubik speelt de bal door. Oprea is nu in balbezit. Oprea draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

56e minuut.
Moder bereikt de bal nog maar net als eerste. Ontanaya López bereikt de bal nog maar net als eerste. Ontanaya López geeft een lange en hoge pass. Klepka geeft een lange en hoge pass. Moder krijgt zijn hoofd ertegen. Praszelik probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

58e minuut.
Ontanaya López is nu in balbezit. Ontanaya López geeft een hoge lob. Collange met een sublieme pass. Moder is nu in balbezit. Moder draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

62e minuut.
Moder probeert naar een medespeler te passen. Daar is Minciună, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Minciună geeft een hoge lob. Moder maakt een snoekduik en kopt de bal. Praszelik maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Efraim - steagu rosu brasov 0:2

65e minuut.
Yonkov met de inworp. Buscan geeft een hoge lob. Klepka probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Minh Khánh is nu in balbezit. Minh Khánh draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

71e minuut.
Collange kopt de bal weg. Minciună heeft problemen om de bal te vangen. Nyczko rent richting de bal. Minciună verovert de bal door een tackle van achteren. Minciună schiet op doel. Praszelik kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Moder is nu in balbezit. Moder schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Efraim - steagu rosu brasov 0:3

73e minuut.
Kupcik passt de bal met de wreef. Minciună rent richting de bal. Nyczko verovert de bal door een tackle van achteren. Nyczko geeft een lange en hoge pass. Collange geeft een lange en hoge pass. Praszelik bokst de bal weg.

75e minuut.
Fernandès passt de bal met de wreef. Minh Khánh is nu in balbezit. Peña bereikt de bal nog maar net als eerste. Minh Khánh rent richting de bal. Minh Khánh schiet op doel. Dafinescu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

77e minuut.
Yonkov is nu in balbezit. Yonkov geeft de bal voor. Oprea maakt een snoekduik en kopt de bal. Minciună rent richting de bal. Minciună haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Efraim - steagu rosu brasov 0:4

81e minuut.
Oprea geeft de bal voor. Moder rent richting de bal. Moder draait met de bal, schiet en ... Praszelik maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Stanimirov verovert de bal door een tackle van achteren. Paal!

81e minuut.
Ontanaya López geeft een hoge lob. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Kupcik neemt de hoekschop. Moder bereikt de bal nog maar net als eerste. Moder draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

87e minuut.
Kupcik bereikt de bal nog maar net als eerste. Kupcik probeert naar een medespeler te passen. Yonkov met een sublieme pass. Minciună rent richting de bal. Minciună schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Efraim 71%, steagu rosu brasov 29%.
Efraim - steagu rosu brasov 0:4