Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-05-08 18:05
  • Competitiewedstrijd: Liga IV.05
  • Stadion: Cs.Curcani
  • Weer: no clouds
    hot
  • Toeschouwers: 3100
Cs.Curcani Astra Dunarea
Georgel Tactiek pressing
44% Balbezit 56%
80% Spel op eigen helft 20%
0 Doelpogingen 20
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
24.8 gemiddelde waardering 47.9
weak Schieten solid
weak Passen good
average Verdedigen good


4e minuut.
Lincar rent richting de bal. Lincar met een sublieme pass. Decebal rent richting de bal. Decebal schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Cs.Curcani - Astra Dunarea 0:1

6e minuut.
Daar is Decebal, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Decebal geeft een lange en hoge pass. Gieremek bereikt de bal nog maar net als eerste. Gieremek haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Cs.Curcani - Astra Dunarea 0:2

9e minuut.
Dodos rent richting de bal. Dodos passt de bal zonder na te denken. Tomescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Tomescu geeft een lange en hoge pass. Gieremek krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

10e minuut.
Montibello met een sublieme pass. Klungelig pakt Gieremek de bal. Gieremek probeert naar een medespeler te passen. Decebal is nu in balbezit. Decebal draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

17e minuut.
Petrache bereikt de bal nog maar net als eerste. Petrache passt de bal in één keer door. Decebal bereikt de bal nog maar net als eerste. Decebal schiet op doel. Llosa maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
De bal gaat maar net naast.

18e minuut.
Gronowski geeft een hoge lob. Decebal kopt de bal weg. Klungelig pakt Beržonskis de bal. Gieremek onderschept slim de pass. Gieremek draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Cs.Curcani - Astra Dunarea 0:3

20e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Montibello met een snelle inworp. Beržonskis rent richting de bal. Gieremek verovert de bal door een tackle van achteren. Gieremek geeft een hoge lob. De bal vliegt tegen de lat.

26e minuut.
Tomescu is nu in balbezit. Tomescu geeft een lange en hoge pass. Wilmersson heeft problemen om de bal te vangen. Decebal is nu in balbezit. Decebal draait met de bal, schiet en ... Llosa bokst de bal weg.

30e minuut.
Daar is Gieremek, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Beržonskis rent richting de bal. Gieremek verovert de bal door een tackle van achteren. Gieremek schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Cs.Curcani - Astra Dunarea 0:4

31e minuut.
Wilmersson geeft een hoge lob. Inworp. Montibello met de inworp. Petrache is nu in balbezit. Petrache geeft een lange en hoge pass. De bal vliegt tegen de lat.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Cs.Curcani 80%, Astra Dunarea 20%.
Cs.Curcani - Astra Dunarea 0:4

46e minuut.
Vulpe komt het veld opgelopen. Bécquet komt het veld opgelopen. Dumitraşcu-Popescu komt het veld opgelopen.

50e minuut.
Vulpe onderschept slim de pass. Beržonskis verovert de bal door een tackle van achteren. Beržonskis speelt de bal door. Gieremek rent richting de bal. Gieremek draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Cs.Curcani - Astra Dunarea 0:5

55e minuut.
Requena is nu in balbezit. Gieremek verovert de bal door een tackle van achteren. Beržonskis bereikt de bal nog maar net als eerste. Gieremek onderschept slim de pass. Gieremek draait met de bal, schiet en ... Llosa verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal vliegt tegen de lat.

66e minuut.
Gieremek passt de bal zonder na te denken. Montibello rent richting de bal. Montibello passt de bal zonder na te denken. Gieremek is nu in balbezit. Gieremek haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

73e minuut.
De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Figueiroas stond buitenspel. Lincar neemt vlug de vrije trap. Beržonskis kan de bal niet met de borst controleren. Gieremek bereikt de bal nog maar net als eerste. Gieremek draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

78e minuut.
Wilmersson onderschept slim de pass. Wilmersson geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Bécquet zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Dumitraşcu-Popescu geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

79e minuut.
Gieremek verovert de bal door een tackle van achteren. Wilmersson is nu in balbezit. Gieremek onderschept slim de pass. Gieremek draait met de bal, schiet en ... Llosa maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Dat scheelde niet veel!

81e minuut.
Götze kopt de bal weg. Vulpe met een sublieme pass. Daar is Gieremek, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gieremek haalt uit met een fantastische trap. Llosa werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Cs.Curcani - Astra Dunarea 0:6

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Cs.Curcani 81%, Astra Dunarea 19%.
Cs.Curcani - Astra Dunarea 0:6