Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Astra Dunarea FC SILWANA
pressing Tactiek v6
58% Balbezit 42%
32% Spel op eigen helft 68%
13 Doelpogingen 4
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
63.9 gemiddelde waardering 58.1
excellent Schieten excellent
very good Passen good
excellent Verdedigen good


1e minuut.
Boloboc onderschept slim de pass. Boloboc geeft de bal voor. Barbić kopt de bal weg. Mielcioiu bereikt de bal nog maar net als eerste. Mielcioiu schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

6e minuut.
Feraru geeft een hoge lob. Inworp. Boloboc zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Gieremek rent richting de bal. Gieremek schiet op doel. Szczepaniak kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

7e minuut.
Barbić met de inworp. Mielcioiu rent richting de bal. Mielcioiu passt de bal zonder na te denken. Amar rent richting de bal. Amar haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

10e minuut.
Zanchi heeft problemen om de bal te vangen. Landa bereikt de bal nog maar net als eerste. Landa passt de bal zonder na te denken. Buisson is nu in balbezit. Buisson haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

14e minuut.
Gieremek is nu in balbezit. Gieremek passt de bal in één keer door. Boloboc bereikt de bal nog maar net als eerste. Boloboc geeft de bal voor. Amar maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

28e minuut.
Boloboc geeft een hoge lob. Łabędzki onderschept slim de pass. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Barbić geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Amar springt en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Paal!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Astra Dunarea 29%, FC SILWANA 71%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Astra Dunarea - FC SILWANA 0:0

47e minuut.
Barbić bereikt de bal nog maar net als eerste. Klungelig pakt Barbić de bal. Barbić passt de bal zonder na te denken. Amar rent richting de bal. Amar haalt uit met een fantastische trap. Szczepaniak kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Feraru bereikt de bal nog maar net als eerste. Gieremek verovert de bal door een tackle van achteren.
GOOOAAAAAAL!!!
Astra Dunarea - FC SILWANA 1:0

54e minuut.
Lysenko onderschept slim de pass. Lysenko geeft de bal voor. Jianu bereikt de bal nog maar net als eerste. Buisson onderschept slim de pass. Buisson haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

57e minuut.
Szczepaniak trapt de bal weg. Mielcioiu controleert de bal met de borst. Altintop verovert de bal door een tackle van achteren. Altintop passt de bal in één keer door. Danciu rent richting de bal. De bal raakt de paal.

67e minuut.
Zanchi met een sublieme pass. Landa rent richting de bal. Landa geeft een lange en hoge pass. Buisson rent richting de bal. Buisson schiet op doel. Caraiman verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

82e minuut.
Barbić rent richting de bal. Barbić probeert naar een medespeler te passen. Amar bereikt de bal nog maar net als eerste. Amar draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Astra Dunarea - FC SILWANA 2:0

88e minuut.
Petrache verovert de bal door een tackle van achteren. Petrache met een sublieme pass. Barbić is nu in balbezit. Barbić geeft een lange en hoge pass. Amar maakt een snoekduik en kopt de bal. Szczepaniak kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Astra Dunarea 36%, FC SILWANA 64%.
Astra Dunarea - FC SILWANA 2:0