Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
steagu rosu brasov Zaclău
boby3 Tactiek 541
49% Balbezit 51%
40% Spel op eigen helft 60%
21 Doelpogingen 8
2 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
70 gemiddelde waardering 52.1
brilliant Schieten very good
formidable Passen good
outstanding Verdedigen solid


7e minuut.
Oprea heeft problemen om de bal te vangen. Peláez bereikt de bal nog maar net als eerste. Peláez met een sublieme pass. Spiridon bereikt de bal nog maar net als eerste. Spiridon draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal. Dafinescu probeert wanhopig de bal te grijpen.
Dat scheelde niet veel!

10e minuut.
Collange bereikt de bal nog maar net als eerste. Collange speelt de bal door. Muhammad bereikt de bal nog maar net als eerste. Moder verovert de bal door een tackle van achteren. Moder schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
steagu rosu brasov - Zaclău 1:0

11e minuut.
Lubik is nu in balbezit. Lubik passt de bal in één keer door. Moder bereikt de bal nog maar net als eerste. Moder haalt uit met een fantastische trap. Ciepielewski probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
steagu rosu brasov - Zaclău 2:0

14e minuut.
Oprea rent richting de bal. Oprea passt de bal met de wreef. Lubik is nu in balbezit. Oprea is nu in balbezit. Oprea draait met de bal, schiet en ... Ciepielewski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
Wat een geweldige kans!

15e minuut.
Seniw neemt de hoekschop. Muhammad kopt de bal weg. Lubik met een sublieme pass. Moder rent richting de bal. Moder haalt uit met een fantastische trap. Ciepielewski bokst de bal weg. De bal vliegt tegen de lat.

18e minuut.
Yonkov passt de bal zonder na te denken. Oprea rent richting de bal. Oprea passt de bal in één keer door. Moder bereikt de bal nog maar net als eerste. Moder schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

20e minuut.
Ciepielewski probeert naar een medespeler te passen. Lubik kopt de bal weg. Moder bereikt de bal nog maar net als eerste. Moder haalt uit met een fantastische trap. Ciepielewski probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
steagu rosu brasov - Zaclău 3:0

22e minuut.
Peláez is nu in balbezit. Lubik rent richting de bal. Alhaus probeert naar een medespeler te passen. Spiridon bereikt de bal nog maar net als eerste. Spiridon schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Klepka bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
steagu rosu brasov - Zaclău 3:1

27e minuut.
Oprea rent richting de bal. Oprea passt de bal zonder na te denken. Zagorčić is nu in balbezit. Moder onderschept slim de pass. Moder schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

28e minuut.
Klepka probeert naar een medespeler te passen. Oprea rent richting de bal. Oprea passt de bal zonder na te denken. Moder is nu in balbezit. Moder haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

32e minuut.
Daar is Oprea, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Oprea geeft een hoge lob. Daar is Minciună, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Minciună haalt uit met een fantastische trap. Ciepielewski maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
steagu rosu brasov - Zaclău 4:1

40e minuut.
Zagorčić bereikt de bal nog maar net als eerste. Oprea verovert de bal door een tackle van achteren. Oprea met een sublieme pass. Moder bereikt de bal nog maar net als eerste. Moder haalt uit met een fantastische trap. Ciepielewski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
steagu rosu brasov - Zaclău 5:1

42e minuut.
Seniw met een sublieme pass. Minciună bereikt de bal nog maar net als eerste. Minciună passt de bal met de wreef. Moder is nu in balbezit. Moder haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
steagu rosu brasov - Zaclău 6:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: steagu rosu brasov 37%, Zaclău 63%.
steagu rosu brasov - Zaclău 6:1

48e minuut.
Yonkov rent richting de bal. Lubik rent richting de bal. Alhaus geeft een lange en hoge pass. Spiridon bereikt de bal nog maar net als eerste. Spiridon draait met de bal, schiet en ... Dafinescu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Spiridon rent richting de bal. Spiridon draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
steagu rosu brasov - Zaclău 6:2

53e minuut.
Minciună rent richting de bal. Seniw bereikt de bal nog maar net als eerste. Seniw passt de bal in één keer door. Daar is Moder, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Moder schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

55e minuut.
Klepka passt de bal zonder na te denken. Yonkov bereikt de bal nog maar net als eerste. Yonkov geeft de bal voor. Moder krijgt zijn hoofd ertegen. Ciepielewski werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
steagu rosu brasov - Zaclău 7:2

61e minuut.
Lubik passt de bal met de wreef. Moder bereikt de bal nog maar net als eerste. Zagorčić bereikt de bal nog maar net als eerste. Minciună bereikt de bal nog maar net als eerste. Minciună schiet op doel. Ciepielewski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

68e minuut.
Collange met een sublieme pass. Alhaus met een sublieme pass. Klepka bereikt de bal nog maar net als eerste. Spiridon onderschept slim de pass. Spiridon draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

70e minuut.
Oprea bereikt de bal nog maar net als eerste. Zagorčić bereikt de bal nog maar net als eerste. Oprea verovert de bal door een tackle van achteren. Oprea draait met de bal, schiet en ... Ciepielewski probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
steagu rosu brasov - Zaclău 8:2

72e minuut.
Chí Thành speelt de bal door. Alhaus bereikt de bal nog maar net als eerste. Yonkov begaat een overtreding. Yonkov krijgt een gele kaart.

72e minuut.
Dafinescu speelt de bal door. Moder kopt de bal weg. Minciună bereikt de bal nog maar net als eerste. Minciună haalt uit met een fantastische trap. Ciepielewski probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
steagu rosu brasov - Zaclău 9:2

81e minuut.
Oprea raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Ielpo komt het veld opgelopen.

84e minuut.
Zerbelloni verovert de bal door een tackle van achteren. Zerbelloni geeft de bal voor. Moder bereikt de bal nog maar net als eerste. Moder haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
steagu rosu brasov - Zaclău 10:2

87e minuut.
Ciepielewski met een sublieme pass. Lubik kopt de bal weg. Daar is Skubiszyński, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Moder bereikt de bal nog maar net als eerste. Moder haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

89e minuut.
Zagorčić probeert naar een medespeler te passen. Amaxas bereikt de bal nog maar net als eerste. Amaxas passt de bal met de wreef. Peláez bereikt de bal nog maar net als eerste. Peláez geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: steagu rosu brasov 44%, Zaclău 56%.
steagu rosu brasov - Zaclău 10:2