Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Arges 1953 F.C.U Bascov
442a Tactiek Dragnea
52% Balbezit 48%
41% Spel op eigen helft 59%
11 Doelpogingen 9
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
58.6 gemiddelde waardering 50.5
formidable Schieten very good
very good Passen solid
excellent Verdedigen very good


4e minuut.
Scarlat passt de bal zonder na te denken. Arslansoyu geeft een lange en hoge pass. Horsley is nu in balbezit. Horsley schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Arges 1953 - F.C.U Bascov 0:1

21e minuut.
Koźbiał bereikt de bal nog maar net als eerste. Koźbiał geeft een hoge lob. Horsley bereikt de bal nog maar net als eerste. Horsley draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Arges 1953 - F.C.U Bascov 0:2

35e minuut.
Gomezjurado geeft een hoge lob. Begloţă is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Dunn. Dunn krijgt een gele kaart. Begloţă is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Begloţă met een snel genomen vrije trap. Toselli maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

41e minuut.
Klungelig pakt Dunn de bal. Koźbiał kopt de bal weg. Klungelig pakt Mitáček de bal. Scamă verovert de bal door een tackle van achteren. Horsley rent richting de bal.
De bal gaat maar net naast.

42e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Dunn zal de hoekschop nemen. Webb springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Arges 1953 40%, F.C.U Bascov 60%.
FC Arges 1953 - F.C.U Bascov 0:2

48e minuut.
Scarlat passt de bal in één keer door. Daar is Gomezjurado, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Jaio Gabiola probeert naar een medespeler te passen. Toselli bereikt de bal nog maar net als eerste. Toselli haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Dat scheelde niet veel!

56e minuut.
Begloţă zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Jaio Gabiola bereikt de bal nog maar net als eerste. Jaio Gabiola passt de bal zonder na te denken. Guerrero rent richting de bal. Guerrero draait met de bal, schiet en ... Crivăţ kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

60e minuut.
Teterko speelt de bal door. Mitáček heeft problemen om de bal te vangen. Mitáček passt de bal met de wreef. Webb is nu in balbezit. Webb haalt uit met een fantastische trap. Nogalski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Horsley bereikt de bal nog maar net als eerste. Horsley draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Arges 1953 - F.C.U Bascov 0:3

69e minuut.
Sırdaş is nu in balbezit. Sırdaş passt de bal met de wreef. Daar is Guerrero, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Guerrero haalt uit met een fantastische trap. Crivăţ probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

74e minuut.
Koźbiał onderschept slim de pass. Koźbiał passt de bal zonder na te denken. Horsley is nu in balbezit. Horsley haalt uit met een fantastische trap. Nogalski maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Arges 1953 - F.C.U Bascov 0:4

81e minuut.
Crivăţ trapt de bal weg van het doel. Scarlat is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Arslansoyu. Arslansoyu krijgt een gele kaart.

84e minuut.
Chiappuzzi met een sublieme pass. Feldtstedt is nu in balbezit. Feldtstedt met een sublieme pass. Horsley rent richting de bal. Horsley haalt uit met een fantastische trap. Nogalski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Arges 1953 41%, F.C.U Bascov 59%.
FC Arges 1953 - F.C.U Bascov 0:4