Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
F.C.U Bascov FC Arges 1953
Dragnea Tactiek Attack
49% Balbezit 51%
51% Spel op eigen helft 49%
8 Doelpogingen 4
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
50.6 gemiddelde waardering 56.1
very good Schieten excellent
solid Passen solid
very good Verdedigen excellent


15e minuut.
Cintron onderschept slim de pass. Nogalski bereikt de bal nog maar net als eerste. Nogalski geeft een hoge lob. Izzo bereikt de bal nog maar net als eerste. Izzo draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

17e minuut.
Jaio Gabiola passt de bal met de wreef. Teterko is nu in balbezit. Teterko passt de bal in één keer door. Izzo is nu in balbezit. Izzo haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

23e minuut.
Daar is Dunn, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dunn geeft een hoge lob. Webb kopt de bal weg. Horsley bereikt de bal nog maar net als eerste. Horsley haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

29e minuut.
Mitáček geeft de bal voor. Arslansoyu kopt de bal weg. Chiappuzzi probeert de bal aan de voet te houden. Horsley is nu in balbezit. Horsley haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

35e minuut.
Dunn bereikt de bal nog maar net als eerste. Dunn passt de bal in één keer door. Horsley is nu in balbezit. Webb bereikt de bal nog maar net als eerste. Webb draait met de bal, schiet en ... Nogalski bokst de bal weg.

38e minuut.
Koźbiał met een sublieme pass. Scarlat probeert de bal aan de voet te houden. Webb met een sublieme pass. Scamă bereikt de bal nog maar net als eerste. Scamă draait met de bal, schiet en ... Nogalski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Horsley is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C.U Bascov - FC Arges 1953 1:0

40e minuut.
Feldtstedt onderschept slim de pass. Feldtstedt geeft de bal voor. Scamă is nu in balbezit. Scamă schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C.U Bascov - FC Arges 1953 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F.C.U Bascov 45%, FC Arges 1953 55%.
F.C.U Bascov - FC Arges 1953 2:0

54e minuut.
Inworp. Dunn zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Koźbiał bereikt de bal nog maar net als eerste. Koźbiał geeft een lange en hoge pass. Horsley kopt de bal weg.
Dat scheelde niet veel!

58e minuut.
Scarlat speelt de bal door. Inworp. Koźbiał met de inworp. Dunn is nu in balbezit. Dunn geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

60e minuut.
Mitáček verovert de bal door een tackle van achteren. Scarlat bereikt de bal nog maar net als eerste. Scarlat met een sublieme pass. Jaio Gabiola bereikt de bal nog maar net als eerste. Jaio Gabiola geeft een lange en hoge pass. Crivăţ bokst de bal weg.

69e minuut.
Teterko bereikt de bal nog maar net als eerste. Teterko passt de bal zonder na te denken. Sırdaş verovert de bal door een tackle van achteren. Izzo rent richting de bal. Izzo draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

80e minuut.
Scamă rent richting de bal. Mitáček verovert de bal door een tackle van achteren. Scarlat met een sublieme pass. Klungelig pakt Arslansoyu de bal. Ufele probeert naar een medespeler te passen. Crivăţ probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F.C.U Bascov 58%, FC Arges 1953 42%.
F.C.U Bascov - FC Arges 1953 2:0