Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-04-24 18:05
  • Competitiewedstrijd: Liga IV.05
  • Stadion: Daniel Lapadat
  • Weer: no clouds
    warm
  • Toeschouwers: 18880
Promo STEAUA BUCURESTI
4-1-3-2 off Tactiek steaua
61% Balbezit 39%
29% Spel op eigen helft 71%
33 Doelpogingen 2
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
3 Buitenspel 1
53.9 gemiddelde waardering 32
excellent Schieten adequate
very good Passen poor
solid Verdedigen average


4e minuut.
Kavon met een sublieme pass. Morgiewicz is nu in balbezit. Morgiewicz geeft een lange en hoge pass. László bereikt de bal nog maar net als eerste. László haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Promo - STEAUA BUCURESTI 1:0

11e minuut.
Pérez Alonso is nu in balbezit. Pérez Alonso met een sublieme pass. Morgiewicz speelt de bal door. Boccadoro bereikt de bal nog maar net als eerste. Boccadoro schiet op doel. Bercea kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Promo - STEAUA BUCURESTI 2:0

14e minuut.
Boccadoro kopt de bal weg. De bal rolt over de achterlijn. Bercea met een harde bal richting middenveld. Burgoa rent richting de bal. Burgoa geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

17e minuut.
Laps geeft een hoge lob. Kavon heeft problemen om de bal te vangen. László rent richting de bal. László haalt uit met een fantastische trap. Kavon probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
De bal gaat maar net naast.

17e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Pérez Alonso geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Cadario kopt de bal weg. Bercea bokst de bal weg.

21e minuut.
Chiran geeft een hoge lob. Klungelig pakt Turkowski de bal. Boccadoro rent richting de bal. Boccadoro schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Promo - STEAUA BUCURESTI 3:0

21e minuut.
Pardo probeert naar een medespeler te passen. Báder rent richting de bal. Morgiewicz speelt de bal door. László rent richting de bal. László draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal. Boccadoro is nu in balbezit. Boccadoro haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

25e minuut.
Boccadoro heeft problemen om de bal te vangen. Morgiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Važanski schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Važanski is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

29e minuut.
Morgiewicz is nu in balbezit. Morgiewicz probeert naar een medespeler te passen. Kavon rent richting de bal. Boccadoro verovert de bal door een tackle van achteren. Boccadoro haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Promo - STEAUA BUCURESTI 4:0

35e minuut.
Pérez Alonso passt de bal met de wreef. Chiran is nu in balbezit. Chiran passt de bal met de wreef. László rent richting de bal. László schiet op doel. Bercea kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

36e minuut.
Báder onderschept slim de pass. Báder passt de bal zonder na te denken. Farofeiro verovert de bal door een tackle van achteren. Pardo rent richting de bal. Pardo schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

37e minuut.
Kavon raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden.

38e minuut.
Cadario geeft een hoge lob. László probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Pérez Alonso speelt de bal door. Daar is Boccadoro, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Boccadoro schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

41e minuut.
Morgiewicz met een sublieme pass. Turkowski is nu in balbezit. Boccadoro verovert de bal door een tackle van achteren. Boccadoro haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Promo - STEAUA BUCURESTI 5:0

45e minuut.
Chiran bereikt de bal nog maar net als eerste. Chiran met een sublieme pass. Pérez Alonso geeft een hoge lob. Boccadoro bereikt de bal nog maar net als eerste. Boccadoro draait met de bal, schiet en ... Bercea verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. László bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
Promo - STEAUA BUCURESTI 6:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Promo 29%, STEAUA BUCURESTI 71%.
Promo - STEAUA BUCURESTI 6:0

48e minuut.
Pérez Alonso met een sublieme pass. Morgiewicz heeft problemen om de bal te vangen. Morgiewicz passt de bal met de wreef. Boccadoro bereikt de bal nog maar net als eerste. Boccadoro haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

52e minuut.
Pérez Alonso passt de bal met de wreef. Morgiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Morgiewicz passt de bal met de wreef. Boccadoro bereikt de bal nog maar net als eerste. Boccadoro haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

53e minuut.
Morgiewicz zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Chiran bereikt de bal nog maar net als eerste. Chiran geeft een lange en hoge pass. László maakt een snoekduik en kopt de bal. Turkowski heeft problemen om de bal te vangen. Bercea kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

56e minuut.
Dedu geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Pérez Alonso zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Daar is Morgiewicz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Morgiewicz passt de bal zonder na te denken. De bal raakt de paal.

59e minuut.
Chiran passt de bal met de wreef. Lisek geeft de bal voor. Dedu heeft problemen om de bal te vangen. László bereikt de bal nog maar net als eerste. László haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Promo - STEAUA BUCURESTI 7:0

61e minuut.
Lisek passt de bal zonder na te denken. Morgiewicz probeert naar een medespeler te passen. Boccadoro rent richting de bal. Boccadoro haalt uit met een fantastische trap. Bercea werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Promo - STEAUA BUCURESTI 8:0

62e minuut.
Pérez Alonso geeft een lange en hoge pass. Dedu kopt de bal weg. Daar is Turkowski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Boccadoro is nu in balbezit. Boccadoro draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Promo - STEAUA BUCURESTI 9:0

65e minuut.
Chiran passt de bal zonder na te denken. Laps bereikt de bal nog maar net als eerste. Laps probeert naar een medespeler te passen. Boccadoro rent richting de bal. Boccadoro schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

66e minuut.
Doeltrap. Bercea trapt de bal weg van het doel. Morgiewicz kopt de bal weg. Boccadoro is nu in balbezit. Boccadoro schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Promo - STEAUA BUCURESTI 10:0

68e minuut.
Dedu bereikt de bal nog maar net als eerste. Morgiewicz onderschept slim de pass. Morgiewicz passt de bal in één keer door. Boccadoro rent richting de bal. Boccadoro schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

74e minuut.
Dedu geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Wołucki de bal. Báder is nu in balbezit. Wołucki verovert de bal door een tackle van achteren. Wołucki geeft een hoge lob. Bercea probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

75e minuut.
Lisek geeft de bal voor. Boccadoro kopt de bal weg. László rent richting de bal. László haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Promo - STEAUA BUCURESTI 11:0

78e minuut.
Morgiewicz speelt de bal door. Pérez Alonso is nu in balbezit. Pérez Alonso passt de bal zonder na te denken. Boccadoro is nu in balbezit. Boccadoro haalt uit met een fantastische trap. Bercea verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

83e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Chiran neemt de hoekschop. Boccadoro kopt de bal weg. Bercea maakt een geweldige duik, maar mist de bal. László bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
Promo - STEAUA BUCURESTI 12:0

85e minuut.
László is nu in balbezit. Boccadoro rent richting de bal. Dedu legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Boccadoro is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Boccadoro zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet.
GOOOAAAAAAL!!!
Promo - STEAUA BUCURESTI 13:0

90e minuut.
Chiran is nu in balbezit. Morgiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Morgiewicz passt de bal zonder na te denken. Boccadoro rent richting de bal. Boccadoro haalt uit met een fantastische trap. Bercea kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
Wat een geweldige kans!

90e minuut.
Chiran geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Boccadoro kopt de bal weg. László bereikt de bal nog maar net als eerste. László draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Promo - STEAUA BUCURESTI 14:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Promo 30%, STEAUA BUCURESTI 70%.
Promo - STEAUA BUCURESTI 14:0