Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-05-05 18:05
  • Competitiewedstrijd: Liga IV.05
  • Stadion: GHENCEA ARENA
  • Weer: moderate clouds
    warm
  • Toeschouwers: 13515
STEAUA BUCURESTI Promo
steaua Tactiek 4-1-3-2 off
40% Balbezit 60%
71% Spel op eigen helft 29%
0 Doelpogingen 19
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 10
33.1 gemiddelde waardering 51.2
adequate Schieten excellent
poor Passen very good
weak Verdedigen solid


2e minuut.
Klungelig pakt Akif de bal. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Chiran zal de hoekschop nemen. Boccadoro springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
STEAUA BUCURESTI - Promo 0:1

6e minuut.
Cadario onderschept slim de pass. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Chiran neemt de hoekschop. Boccadoro is nu in balbezit. Boccadoro haalt uit met een fantastische trap. Akif kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

11e minuut.
Inworp. Chiran met de inworp. Morgiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Morgiewicz geeft een hoge lob. Boccadoro springt en kopt de bal. Akif kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

23e minuut.
Morgiewicz passt de bal zonder na te denken. László is nu in balbezit. László passt de bal zonder na te denken. Boccadoro is nu in balbezit. Boccadoro haalt uit met een fantastische trap. Akif bokst de bal weg.

27e minuut.
Wołucki passt de bal in één keer door. Laps rent richting de bal. Laps passt de bal in één keer door. Boccadoro bereikt de bal nog maar net als eerste. Boccadoro schiet op doel. Akif verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. László bereikt de bal nog maar net als eerste. De bal raakt de paal. László bereikt de bal nog maar net als eerste. László schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
STEAUA BUCURESTI - Promo 0:2

30e minuut.
Morgiewicz verovert de bal door een tackle van achteren. Morgiewicz met een sublieme pass. Pérez Alonso speelt de bal door. László is nu in balbezit. László schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

42e minuut.
Boccadoro geeft een hoge lob. Klungelig pakt Burgoa de bal. László bereikt de bal nog maar net als eerste. László draait met de bal, schiet en ... Akif werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
STEAUA BUCURESTI - Promo 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: STEAUA BUCURESTI 68%, Promo 32%.
STEAUA BUCURESTI - Promo 0:3

49e minuut.
Inworp. Pérez Alonso met de inworp. Morgiewicz geeft de bal voor. Boccadoro krijgt zijn hoofd ertegen. Akif maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
STEAUA BUCURESTI - Promo 0:4

57e minuut.
Boccadoro heeft problemen om de bal te vangen. Boccadoro probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt László de bal. László schiet op doel. Akif werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
STEAUA BUCURESTI - Promo 0:5

61e minuut.
Pérez Alonso speelt de bal door. Morgiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Morgiewicz met een sublieme pass. Boccadoro rent richting de bal. Boccadoro draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

66e minuut.
Chiran passt de bal in één keer door. Morgiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Pérez Alonso met een sublieme pass. Boccadoro rent richting de bal. Boccadoro haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

72e minuut.
Báder probeert naar een medespeler te passen. Chiran rent richting de bal. Chiran met een sublieme pass. László rent richting de bal. László draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

76e minuut.
Laps verovert de bal door een tackle van achteren. Laps geeft een lange en hoge pass. Daar is Cadario, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. László is nu in balbezit. László haalt uit met een fantastische trap. Akif probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: STEAUA BUCURESTI 74%, Promo 26%.
STEAUA BUCURESTI - Promo 0:5