Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-04-24 18:05
  • Competitiewedstrijd: Liga IV.05
  • Stadion: Efraim Arena
  • Weer: sparse clouds
    warm
  • Toeschouwers: 23936
Efraim Blue Aztec 2006
Training Tactiek improvizatii
51% Balbezit 49%
56% Spel op eigen helft 44%
3 Doelpogingen 10
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 2
44 gemiddelde waardering 61.9
average Schieten outstanding
adequate Passen excellent
excellent Verdedigen very good


21e minuut.
Parragi verovert de bal door een tackle van achteren. Deaconu is nu in balbezit. Deaconu passt de bal met de wreef. Parragi heeft problemen om de bal te vangen. Deaconu met een sublieme pass.
Dat scheelde niet veel!

24e minuut.
Lung passt de bal in één keer door. Covei bereikt de bal nog maar net als eerste. Covei passt de bal zonder na te denken. Daar is Arghirescu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Arghirescu geeft een hoge lob. Praszelik probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

32e minuut.
Ontanaya López onderschept slim de pass. Ontanaya López geeft de bal voor. Inworp. Covei met de inworp. Lung geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

39e minuut.
Ontanaya López is nu in balbezit. Parragi onderschept slim de pass. Parragi speelt de bal door. Sekáč rent richting de bal. Sekáč draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Efraim - Blue Aztec 2006 0:1

41e minuut.
Geantă bereikt de bal nog maar net als eerste. Geantă geeft de bal voor. Sekáč rent richting de bal. Sekáč schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Efraim - Blue Aztec 2006 0:2

43e minuut.
Lung rent richting de bal. Lung geeft een hoge lob. Sekáč bereikt de bal nog maar net als eerste. Sekáč haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Efraim - Blue Aztec 2006 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Efraim 54%, Blue Aztec 2006 46%.
Efraim - Blue Aztec 2006 0:3

50e minuut.
Lung bereikt de bal nog maar net als eerste. Lung geeft een hoge lob. Klungelig pakt Van Laere de bal. Arghirescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Arghirescu schiet op doel. Praszelik probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

63e minuut.
Lung met de inworp. Covei geeft een lange en hoge pass. Sekáč is nu in balbezit. Sekáč schiet op doel. Praszelik werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Efraim - Blue Aztec 2006 0:4

66e minuut.
Covei rent richting de bal. Covei geeft de bal voor. Sekáč is nu in balbezit. Sekáč draait met de bal, schiet en ... Praszelik probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Efraim - Blue Aztec 2006 0:5

80e minuut.
Van Laere kopt de bal weg. Minh Khánh is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Arghezi. Arghezi krijgt een gele kaart. Minh Khánh raakt geblesseerd tijdens het duel. De afstand naar het doel is niet zo groot. El Awzai neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

83e minuut.
El Awzai speelt de bal door. Peña rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Lung. Lung krijgt een gele kaart. Peña raakt geblesseerd tijdens het duel. Ontanaya López zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Anderton met een sublieme pass. Klungelig pakt Roselló de bal. Sekáč speelt de bal door. Arghirescu heeft problemen om de bal te vangen. Arghirescu geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Efraim 59%, Blue Aztec 2006 41%.
Efraim - Blue Aztec 2006 0:5